Jump to content

marellios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

marellios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχως και σε μενα κολλαει.Μενει στην οθονη που βγαζει τα 5 βηματα για να απενεργοποιησω το κινητο κ.λ.π. και δεν κανει τιποτα.Βγαζω και ξαναβαζω το κινητο στην USB θυρα αλλα παλι τιποτα. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω.
  2. Παιδιά εγώ είναι η 1η φορά που επιχειρώ αναβάθμιση στο κινητό. Εγκαθιστώ το πρόγραμμα Update service,το τρέχω και φτάνω στην οθόνη που έχει τα 5 βήματα.Σβήνω το τηλέφωνο,βγάζω τη SIM,βάζω την μπαταρία,κρατάω πατημένο το C και συνδέω το USB καλώδιο. Μετά απο λίγο ανάβει το κινητό και μου ζητάει την SIM ενώ το Update service μένει στην ίδια οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα. Καμια βοήθεια?
  3. Ψαχνω για μη VL συσκευη.Ξερει καποιος?
  4. Παιδια μπορει να μου καποιος που υπαρχει το κινητο γιατι σε οσα μαγαζια εχω ρωτησει δεν το εχουν. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Παιδια επειγον.Επειδη αυριο φευγω για Αγγλια μηπως ξερει κανεις που υπαρχει ετοιμοπαραδοτο το Κ750i?
  6. Μπορεις να μου πεις που το βρηκες 320?
  7. Το αγορασες με καποιο προγραμμα ή σκετη συσκευη?Ποσο κοστισε? Και μια ερωτηση προς ολους: Εχει τη δυνατοτητα να βαλεις ενα MP3 σαν ηχο μηνυματος?
  8. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα Τ610 και προσπαθω να συνδεθω σε μια WAP σελιδα που εχω φτιαξει. Δυστυχως δεν μπορω να τη δω και το μηνυμα που μου εμφανιζει το κινητο ειναι: "Your request for a service could not be fulfilled.Please try again or contact your operator if the problem persists." Αντιθετα μπαινω στη σελιδα της ΤΙΜ και στο wap.myphone.gr. Το συγκεκριμενο προβλημα εμφανιστηκε οταν η ΤΙΜ αλλαξε το WAP Gateway της, απ'το Jataayu που ειχε πρωτα στο Nokia Wap Gateway. Δηλ. οταν ειχε το Jataayu WAP Gateway μπορουσα να δω τη σελιδα μου μια χαρα. Πηρα στην ΤΙΜ τηλεφωνο και μου ειπαν πως θα το κοιταξουν,αφου πρωτα δοκιμασαν να μπουν κι αυτοι στη σελιδα μου χωρις αποτελεσμα.Μετα απο μια εβδοβαδα με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι το προβλημα διορθωθηκε,το προβλημα ομως συνεχιζε να υφισταται.Ξανα πηρα τηλ. και τελικα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?
  9. Υστερα απο μια αναβαθμιση στο λογισμικο του κινητου μου,αν και μου εβαλαν την R4(μου ειπαν πως η R6 δεν εχει ερθει ακομα),και διαβασμα ολοκληρου του εγχειριδιου θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις: 1)Μπορω να βαλω ενα δικο μου ηχο(π.χ. καποιον που κατεβασα απο ενα WAP site) σαν ηχο μηνυματος ή αναγκαστικα πρεπει να επιλεξω καποιον απο αυτους που εχει το κινητο; 2)Μπορω να προσθεσω επιπλεον συνδεσμους στα μενου Επιπλεον ηχοι και Επιπλεον εικονες ; 3)Γιατι δεν μπορω να επεξεργαστω κανενα ηχο;Σε ολους τους ηχους ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη Επεξεργασια ενω στο εργαλειο Συνθεση μουσικης οταν παταω Εργαλεια->Ανοιγμα μελωδιας μου βγαζει το μηνυμα: Οχι αλλα αντικειμενα 4)Αν απο τις ρυθμισεις επιλεξω Ρυθμισεις->Επαναφορα Ρυθμισεων->Διαγρ.Ολων υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν και οι ανεπιθυμητοι προεγκατεστημενοι ηχοι του κινητου; Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. Ναι.Αφου πριν ειχα καποια ονοματα στα αγγλικα,τα οποια εμφανιζονταν πανω πανω στον καταλογο πριν απο τα ελληνικα.Τα εκανα στα ελληνικα και η θεση τους κατεβηκε οπως οφειλαν Μαλλον θα χρειαστω αναβαθμιση
  11. Στα ελληνικα την ειχα.Μηπως φταιει η R3C εκδοση λογισμικου που εχω?
  12. Αυτο πως γινεται?
  13. Δυστυχως δεν παει Οντως δουλευει αλλα δεν εμφανιζει τον αριθμο κατι που θα εκανε πιο ευκολη την πλοηγηση
  14. Ειμαι κατοχος ενος Τ610(οχι Live) και θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποριες-παραπονα: 1)Διαβασα στο φορουμ απο μερικα παιδια οτι για να δουλεψει σωστα η αναζητηση στον τηλ. καταλογο οταν τον εμφανιζεις κανοντας κατω το joystic(παλουκι της χαρας) θα πρεπει να εχεις ολα τα ονοματα στα ελληνικα.Το εκανα λοιπον αλλα οταν επιλεγω Κ,κι ενω εχω ονομα που αρχιζει απο Κ,μενει στο 1ο ονομα και δεν κανει τιποτα. 2)Μετεφερα καποιες εικονες απο το Τ68i στο Τ610 κι ενω στο Τ68i μια animated gif ειχε μεγεθος 23KB στο Τ610 εχει 96KB :mad: :mad: . Ολες οι εικονες εχουν πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο το Τ68i. 3)Εχω την R3C.Μου προτεινετε να κανω αναβαθμιση?Ακουσα οτι η R4 τρωει κολληματα. Και 2 παραπονα. Δεν εχει την αριθμηση των μενου του Τ68i που κανει την πλοηγηση πιο γρηγορη αν και την υποστηριζει. Το μεγεθος της εικονας δεν το δειχνει οταν πατας Πληρ.Εικονας οπως στο T68i παρα μονο οταν πας να τη διαγραψεις. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια.
×
×
  • Create New...