Jump to content

Miikee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Miikee

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Miikee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Εχω τον γαλαξια σχεδον 3 μηνες αλλα δεν του εχω κανει ποτε root.. Τωρα σκεφτομαι δοκιμαστικα να του περασω μια custom rom (σκεφτομαι για omega). Η ερωτηση μου ειναι, αν δεν με ικανοποιησει τελικα με την custom υπαρχει μετα τροπος να τον επαναφερω ακριβως οπως ηταν σε stock?
  2. https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html
  3. Καλησπερα παιδια, αποφασησα να αγορασω και εγω το κινητο.. Πηρα λοιπον σημερα τηλεφωνο σε ενα καταστημα, και με ενημερωσαν οτι θα υπαρχει διαθεσιμοτητα απο αυριο ενω μου ειπαν επισης οτι η συσκευη ειναι Ευρωπαικη με 2 χρονια εγγυηση, αλλα αν θελησω κατι θα επρεπε να απευθυνθω σε αυτους αφου η συσκευη δεν ειναι Ελληνικη για να μην ταλαιπωρηθω με την αντιπροσωπεια... Ισχυει κατι τετοιο?
  4. Αυριο θα κανω την αιτηση λοιπον, γιατι μου φαινονται καπως λιγα τα 200 για 3 συνδεσεις.. Καλως, παιδια σας ευχαριστω και παλι και θα σας ενημερωσω... :)
  5. Thanks για τις απαντησεις παιδια.. Μαργαριτα το ειχα παρακολουθησει, απλα απ οτι καταλαβα, τελικα δεν εκανες φορητοτητα σε cosmote, επειδη σε προλαβαν? Οποτε καλω wind, τους ζηταω προσφορα (υπογραφες δεν πεφτουν?), και περιμενω? Εχει σημασια οτι ειμαι 1 χρονο voda?
  6. Καλησπερα! Λοιπον επειδη με ενδιαφερει το κινητο παιδια, 2 ερωτησεις: 1) Επειδη ειναι καπως μεγαλο, βολευει στη χρηση με το ενα χερι? 2) Γνωριζουμε οταν παρει ICS αν τα πληκτρα θα τα εχει μεσα στην οθονη η θα λειτουργουν αποκλειστικα τα αφης της συσκευης?
  7. Δεν ειναι λιγο ρισκο? Δεν θελω να φυγω απο voda.. Δηλαδη προτιμω και να μεινω οπως εχει, παρα να γινει καμια στραβη... Μεταξυ μας αυτα! :p
  8. Επανηλθα.. Λοιπον μετα απο login στο my account ειδα και η συνολικη επιδοτηση εχει πεσει στα 200... Θα μπορεσω να καταφερω κατι καλυτερο τωρα? Καποια ιδεα? Να καλεσω μηπως στο 1227? Ευχαριστω εκ των προτερων.. :)
  9. Καλως. Θα περασω καποια στιγμη και απο εκει.. Thanks! :)
  10. Εχει διαφορα δηλαδη αν θα κανω ανανεωση απο πλαισιο η απο καταστημα voda στο ποσο της επιδοτησης? Μηπως ησουν νεος πελατης και πηρες υπερεπιδοτηση? Γιατι και εγω τοτε πηρα γυρω στα 400-450 (συνολικα) αν θυμαμαι καλα..
  11. Καλησπερα παιδια! Ειμαι εδω και εναμιση σχεδον χρονο στη voda με 3 συμβολαια, 2 unlimited old 50 και 1 unlimited old 30. Μετα απο επισκεψη μου στο πλαισιο με ενημερωσαν οτι δικαιουμαι συνολικη επιδοτηση 230 ευρω.. Πως σας φαινεται? Edit: Τα συμβολαια ηταν 12μηνα απλα δεν εχω ανανεωσει ακομα.
  12. Thanks! :) Λογικο το βρισκω.. Παντως το εψαξα και στο blog του clove μιλαει για ξεκλειδωτο.. :D http://blog.clove.co.uk/2011/10/25/motorola-razryour-questions-answered/ Αν καποιος γνωριζει πως τα παει απο SAR ας ειδοποιησει αφου δεν βρηκα τιποτα πουθενα.. :)
  13. Παιδια σε ενδεχομενη αγορα του κινητου απο Αγγλια τι γινεται: 1) Με τον φορτιστη της συσκευασιας (οι υπολοιποι φορτιστες usb φορτιζουν απροβληματιστα ακομα και αν ειναι πχ. της samsung)? 2) Θα υποστηριζει ολες τις συχνοτητες των εδω δικτυων και gsm και 3g? 3) Θα ερθει με ξεκλειδωτο bootloader? 4) Προτεινετε αγορα απο handtec η clove σαν πιο αξιοπιστη? Παντως το κινητο αν και λιγο μεγαλο, ειναι οτι καλυτερο εχει βγει!! Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...