Jump to content

danil0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by danil0

  1. ρε παιδια έχω το mi pad 3 με την MIUI 7.6.8 αλλα για κάποιο λόγο δεν δουλέυει καθολου η αυτοματη αναβαθμιση...υπαρχει περιπτωση να βάλω καμια πιο καινουργια official rom?
  2. Εγω θα ελεγα να κανεις ενα hard reset πρωτα γιατι αν το ρουταρεις και παθεις boot loop που ειναι πιθανο δε θα σε καλυπτει η εγγύηση.

    ...έχει πολλές πιθανότητες εε? ...να πάρει κι έλεγα να πάρω Samsung...την πάτησα φαίνεται..:blink:

  3. Μια ερώτηση για τους expert .. έχω ένα G4 απο τον Ιούνιο του 2016 και επειδή έχει αρχίσει να lagάρει σλέφτομαι να το roοtάρω και να βάλω custom ROM

    άξίζει τον κόπο απο την άποψη:

    1) Lagging

    2) Αυτονομία μπαταρίας

  4. Το Xposed απ' τη Lollipop και μετά δε θέλει απλά root θέλει και custom recovery, γιατί φλασαρεται σε zip! Υπάρχει βασικά νομίζω κάποιος τρόπος να φλασάρεις zip (μέσω κάποιας εφαρμογής) και χωρίς custom recovery αλλά είναι αρκετά αργός και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι και εύχρηστος! Νομίζω κάποια παιδιά το είχαν κάνει.

    Στο G4 χάνεις την εγγύηση αν ξεκλειδώσεις τον bootloader. Στη Lollipop γίνεται να ρουτάρεις και χωρίς να τον ξεκλειδώσεις, ξεκλειδώνει μόνο με το custom recovery. Στην mm πρέπει να ξανακλειδώσει και μόνο για root.

    μήπως ρε παιδιά έχει κάποιος ανακαλύψει από το κουμπάκι του handsfree πως θα μπορούσαμε να ενεργοποιούμε έναν κομάντερ? … εγώ κατάφερα όταν πατάω κρατημένο το πλήκτρο το handsfree να ανοίγω το cyberon voice commander, αλλά όταν η οθόνη είναι κλειστή δεν δουλεύει … Μάλλον ξεκινάει το Google now το οποίο όμως δεν δουλεύει σαν κομαντέρ

  5. Προς το παρον πρεπει να βολευτεις με του ιδιου του κινητου το backup. και εγω χρονια χρησιμοποιουσα το titanium backup , απλα δεν υπηρχε αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα , γι'αυτο πηρα αυτο. Αλλιως θα πηγαινα σε κατι που να μπορω να ξεκλειδωσω αφοβα.

    ok Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο..Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να rootaroumε τη συσκευή χωρίς να χάσουμε την εγγύηση...Υπάρχει τουλάχιστον να εγκαταστήσουμε xposed kai tabletmetrics ???:(

  6. Όσο η συσκευή σου φοράει marshmallow δεν υπάρχει η δυνατότητα για unroot (αν το κάνεις root) γιατί μένει ξεκλείδωτος ο bootloader και είσαι εκτός εγγύησης χωρίς επιστροφή. Ωστόσο το γιατί χρειάζεται να την κάνεις root δεν το διευκρινίζεις αλλά αν θέλεις απαραίτητα κάτι τέτοιο έχεις αγοράσει λάθος συσκευή. Όπως ήδη θα έχεις ενημερωθεί διαβάζοντας στα διάφορα topic του G4 θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν αναφορές για προβλήματα που χρήζουν επίσκεψη στο service. Δεν θα ήθελες η συσκευή σου να είναι εκτός εγγύησης και να βρεθείς σε αυτή τη θέση.

     

    Σε ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου ο λόγος που θέλω να rootarω την συσκευή είναι ότι χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές που το απαιτούν όπως για παράδειγμα το τιτανιουμ backup.

    Επίσης ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κίνδυνος bootloop και για το δικό μου παρότι είναι έκδοση καινούργια?

  7. Καλησπέρα παιδιά μόλις αγόρασαν τη συγκεκριμένη συσκευή και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις επιδόσεις τους δυστυχώς όμως χρειάζεται να την κάνω ρουτ ποια μέθοδο έχετε να προτείνετε σαν καλύτερη ? υπάρχει κάποια μέθοδος εάν χρειαστεί να το επαναφέρουμε σε κατάσταση non root... από ότι είδα η έκδοση λογισμικού είναι 20D
  8. τελικα ρε παιδια αυτο http://www.aliexpress.com/item/9-7-Teclast-X98-3G-Intel-Bay-Trail-T-Quad-Core-Tablet-PC-1-83GHz-Retina/1862203196.html

     

    ειναι πραγματικα dual boot?

     

    εμενα κυριως με ενδιαφερουν τα windοws βεβαια αλλα επειδη ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω, ας απαντησει καποιος που γνωριζει

     

    1: ειναι πραγματικα dual?

    2:ποιος κινεζος ειναι πιο φθηνος και αξιοπιστος?

  9. Σε νοιώθω!

     

    Εγώ δεν το σκέφτηκα και πολύ...Έβαλα ωμέγα και ξεμπέρδεψα...απλά τώρα και μετά την μετακίνηση όσων εφαρμογών μπορούσαν να πάνε στην sd, μου έχει τελειώσει ο χώρος στην μνήμη του κινητού...Μήπως κάποιος μπορεί να στείλει ποιες εφαρμογές συστήματος μπορώ να σβήσω με ασφάλεια και πως? Ευχαριστώ

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ως γλώσσα κινητού έχεις αγγλική. Γιατί ίσως αν είχες ελληνική στον Dialer να έβγαζε τα ελληνικά αντίστοιχα στους αριθμούς. Και στα 2 μαζί(αγγλικά, ελληνικά) δεν νομίζω ότι μπορείς. Εγώ για αυτό τα έχω όλα σε Greeklish

     

    Εγώ έχω βάλει το dialer one που νομίζω είναι τοπ

  10. Εδώ είναι το θέμα για να μιλάμε για custom. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Ξεκίνησε και δοκίμασε διάφορες και όποια σου αρέσει περοσσότερο κρατάς.

    Από TW based οι πιο γνωστές και καλές είναι οι Echoe, Omega, Foxhound.

    Υπάρχουν οι GE επίσης από δίαφορους dev(jamal,echoe και άλλοι)

    Και για μένα οι καλύτερες από όλες οι AOSP. Ειδικά η Liquidsmooth είναι ότι καλύτερο έχω δει στο κινητό σε απόδοση, ταχύτητα και αυτονομία. Έχω καταλήξει σε αυτή και δεν την αλλάζω μετά από δοκιμή πολλών.

     

    Omega, Foxhound, Echoe(ήταν η σταθερή μου σε TW), στοκ pre-rooted, GE jamal, GE echoe, GE danvd, slimkat, CM, carbon, Liquidsmooth.

     

    Όλες αυτές θα τις βρεις φυσικά στο xda developers και με οδηγίες για το πως θα βάλεις την κάθε μια.

     

    Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τόσες πολλές ROM αλλά μόνο OMEGA και τις μαματες...νομίζω όμως και απο άλλα φορουμ που έχω διαβάσει οτι οι omega είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε coocked rom..

     

    Την έχω 3 μέρες και το κινητό πετάει...το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό της αυτονομίας...έχω την αίσθηση οτι εχει μεγάλη καταλωση ...βέβαια μπορεί να είναι η αίσθηση γιατι με την ΜΑΜΑ ΡΟΜ δεν είχα φορέσει την καρτα sim ούτε είχα εγκαταστήσει όλες μου τις εφαρμογές...μου κρατάει μια μέρα η μπαταρία με αρκετή χρήση

  11. Επειδη σε βλεπω που παιδευεσε , θα σου πω εναν τροπο που ναι μεν ειναι μπακαλικος , ειναι ομως ευκολος και σιγουρος

     

    Εαν εισαι στην 4.3

     

    1 . κατεβασε την official 4.4.2 και φλασαρε το μεσο odin , ετσι θα περαστει και ο bootloader οπου και θελουμε , μολις τελιωσει ασε να ξεκινησει το τηλεφωνο .

     

    2.κατεβασε απο εδω https://support.google.com/accounts/answer/3265955?hl=en το εργαλειο για να κανεις root την συσκευη σου , θα το περασεις μεσο odin

     

    3.κατεβασε αυτο http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-samsung-galaxy-s4/422771-recovery-cwm-advanced-edition-philz-touch-cwm-6-0-4-7-31-03-2014-a.html , για να περασεις τον CWN Recovery θα το περασεις μεσο odin και αυτο

     

    4. κατεβασε την εκδοση omega rom s4 που θες και περνα την στην καρτα μνημης

     

    αυτα!

     

    Τωρα ξεκινας σε recovery και κανεις install zip from extend SD βρισκεις την rom και προχορας

     

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση..είμαι ήδη root.

     

    Αλλά είδα στις οδηγίες του, ότι μας βάζει να διπλο τσεκάρουμε και την version των modem..

    Αν δεις τις οδηγίες της omega v28...Μήπως είναι σημαντικό και το ξεχνάμε?

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Επίσης ήθελα να ρωτήσω...Καλά κανείς δεν έχει περάσει την omega σε s4? Ο πρώτος είμαι?

  12. 1. Ok πήρα backup με efs και nandroid.

     

    2. αφού μπω σε download mode(voldown+power+home κτλ) ανοιγω odin, συνδέω usb και επιλέγω bootloader = BL_I9505XXUFNAD_481100_REV06_user_low_ship_MULTI_C ERT.tar.md5 και παταω Start.

    (πειράζει που το κινητό μου είναι έκδοση 4.3 αριθμ.κατ.JSS15J.I9505XXUEMKF ?? Το ρωτάω γιατί στην αρχή λέει : Based on firmware XXUFNC9 Android 4.4.2 (Date: 19/03/2014) Kernel talexop v2.5)

     

    2. Μετά μολις δείξει PASS, κλικαρω PDA και επιλέγω I9505XXUFNC9_GSM_LTE_Modems.tar και πάλι Start?

    Then boot to android and check if the new modem XXUFNC9 flashed ok .. αυτό πως το κάνω?

     

    3. Μετά κλικαρω παλι PDA και επιλέγω το openrecovery-twrp-2.7.0.1-jfltexx.tar και Start για να εγκαταστήσω αυτό το recovery που είναι το πιο καινούργιο. Μόλις δείξει PASS κάνω paste την OMEGA ROM 1,7GB στη συσκευή και το κλείνω.

    Μπαίνω σε recovery mode επιλέγω το αρχείο της ROM πηγαινοντας πανω κατω με το Volume keys και το εγκαθιστώ?

     

    Παρακαλώ πες μου εάν υπάρχει κάποιο λάθος για να προχωρήσω σε αυτά τα βήματα!

     

    Μπορεί ένας έμπειρος να δώσει οκ για να προχωρήσω?

  13. 1) Πάντα backup! Φυσικά το efs σε περίπτωση που χαθεί κάνα IMEI να κάνεις επαναφορά. Και φυσικά πάντα ένα nandroid αν κάτι πάει στραβά να γυρίσεις γρήγορα και ακόμα πίσω στην κατάσταση πριν φλασάρεις. Δεν έχει να κάνει καινούριο ή παλιό.

    2)Αφου λέει ότι θέλει bootloader της 4.4.2 για να λειτουργήσει σωστά η ρομ τότε αν δεν τον έχεις τον βάζεις. Δεν έχει να κάνει με το τι χρήστης είσαι.

    3) ε ναι. Στο λέει κιόλας. Flash via odin bootloader and modems.

    4)αφου δε έχεις πρέπει να βάλεις ναι.

    5)δεν τρέχεις τίποτα. Κλεινεις το κινητό και μπαίνεις σε recovery mode με το combo των τριών κουμπιών. (vol up+power+home)

     

    1. Ok πήρα backup με efs και nandroid.

     

    2. αφού μπω σε download mode(voldown+power+home κτλ) ανοιγω odin, συνδέω usb και επιλέγω bootloader = BL_I9505XXUFNAD_481100_REV06_user_low_ship_MULTI_C ERT.tar.md5 και παταω Start.

    (πειράζει που το κινητό μου είναι έκδοση 4.3 αριθμ.κατ.JSS15J.I9505XXUEMKF ?? Το ρωτάω γιατί στην αρχή λέει : Based on firmware XXUFNC9 Android 4.4.2 (Date: 19/03/2014) Kernel talexop v2.5)

     

    2. Μετά μολις δείξει PASS, κλικαρω PDA και επιλέγω I9505XXUFNC9_GSM_LTE_Modems.tar και πάλι Start?

    Then boot to android and check if the new modem XXUFNC9 flashed ok .. αυτό πως το κάνω?

     

    3. Μετά κλικαρω παλι PDA και επιλέγω το openrecovery-twrp-2.7.0.1-jfltexx.tar και Start για να εγκαταστήσω αυτό το recovery που είναι το πιο καινούργιο. Μόλις δείξει PASS κάνω paste την OMEGA ROM 1,7GB στη συσκευή και το κλείνω.

    Μπαίνω σε recovery mode επιλέγω το αρχείο της ROM πηγαινοντας πανω κατω με το Volume keys και το εγκαθιστώ?

     

    Παρακαλώ πες μου εάν υπάρχει κάποιο λάθος για να προχωρήσω σε αυτά τα βήματα!

  14. 1) Πάντα backup! Φυσικά το efs σε περίπτωση που χαθεί κάνα IMEI να κάνεις επαναφορά. Και φυσικά πάντα ένα nandroid αν κάτι πάει στραβά να γυρίσεις γρήγορα και ακόμα πίσω στην κατάσταση πριν φλασάρεις. Δεν έχει να κάνει καινούριο ή παλιό.

    2)Αφου λέει ότι θέλει bootloader της 4.4.2 για να λειτουργήσει σωστά η ρομ τότε αν δεν τον έχεις τον βάζεις. Δεν έχει να κάνει με το τι χρήστης είσαι.

    3) ε ναι. Στο λέει κιόλας. Flash via odin bootloader and modems.

    4)αφου δε έχεις πρέπει να βάλεις ναι.

    5)δεν τρέχεις τίποτα. Κλεινεις το κινητό και μπαίνεις σε recovery mode με το combo των τριών κουμπιών. (vol up+power+home)

     

    Το efs προσπαθώ να το τρέξω σαν πρόγραμμα αλλά κολάει στο "Initializing, Please Wait" .. εχω windows 7

    Πρέπει να είμαι σε recovery ή αλλο Mode?

  15. Πόσο πιο αναλυτικές θες δηλαδή. Σου λέει:

    Backup

    Flash Bootloader(optional)

    Flash Modem

    Flash recovery-custom αν δεν έχεις

    Boot into recovery and flash rom.

     

    Δηλαδή τι να σου πει. Αλλά σου έχω απαντήσει και πιο πάνω. Άμα δεν ξέρεις κάτσε διάβασε, κατάλαβε τι θα κάνεις, πως θα το κάνεις και μετά προχώρα. Αν βαριέσαι να διαβάσεις τότε μείνε με στοκ και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μια χαρά θα είσαι και έτσι.

    Και δεύτερον χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το myphone σε καμία περίπτωση(ενεργό μέλος είμαι και με αρκετά ποστ) αλλά η πηγή είναι το xda. Εκεί θα βρείς ότι θες. Ψάξε και θα βρεις τα πάντα αναλυτικά. Το φλασάρισμα σε γενικές γραμμές δεν αλλάζει η κεντρική φιλοσοφία του από κινητό σε κινητό. Κάποιες λεπτομέρειες.

     

    καταλαβαίνω το οτι κούρασα με την απλοϊκη ερώτηση ... αλλά έχε υπόψην οτι σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι διαβάζουν την απλή ερώτηση αυτή και μαθαίνουν...άλλωστε αυτή είναι και η έννοια των φόρουμ....ενας χαζός ρωτάει πενήντα γίνονται εξυπνότεροι ;)

     

    Οπότε:

    1. Backup (δεν με ενδιαφέρει είναι καινούργιο)
    2. Flash Bootloader(optional)(δεν θα μου χρειαστεί σαν απλός χρήστης?)
    3. Flash Modem (όταν λέμε flash εννοούμε μέσα απο odin ε?)
    4. Flash recovery-custom αν δεν έχεις (προφανώς δεν έχω είναι καινούργιο)
    5. Boot into recovery and flash rom. (εδώ δεν χρειάζομαι odin έτσι? το τρέχω απο την SD card e?)

  16. Εγώ το χω βάλει το λινκ φίλε..τις οδηγίες τις έχω δει, αλλά δεν είναι αναλυτικές και επειδή το κινητό είναι καινούργιο δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος..απλά θέλω να μαι σίγουρος..

    Το περίεργο είναι πως και δεν υπάρχει ένας πλήρης οδηγός εδώ στο φόρουμ

  17. Παραπάνω στο λινκ που έχει ποντάρει άλλος περιέχονται και οδηγίες.

     

    Παλιά θυμάμαι ανοιγα το odin και επέλεγα το μεγάλο αρχείο της ROM. Και την τελευταία φορά το έκανα χωρίς υπολογιστή απο την sd card. Να υποθέσω οτι έχει γίνει πάρα πολυ περίπλοκο με kernels, modems etc που δεν τα ξέρω.?

  18. Προσωπική άποψη και φιλική συμβουλή. Άμα δεν ξέρεις. Μην κάνεις τίποτα. Κάτσε διάβασε και κατάλαβε και τι αλλάζεις, και μέσω τι το αλλάζεις. Αυτό είναι γενικό και καλό είναι να τηρείται για να μην έρχονται οι ερωτήσεις πανικού μετά.

     

    Σε ευχαριστώ και το καταλαβαίνω που σας κουραζω και σας γυρναω "πισω" σε βασικές γνώσεις... αλλά δεν θέλω πολλά να κάνω..

    απλά επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος με μια omega rom που είχα περάσει στο παλιό μου s2 θέλω απλά να περάσω μια αξιοπιστη omega στο καινούργιο μου s4 GTI9505 - android 4.3 - Kernel=3.4.0-2082040 - EKDOSH=I9505XXUEMKF

     

    Εχω odin 3.7 και τα αρχεία από το site omega.

    Εχω περάσει το KIES 3

    ...τι άλλο? ...αυτά

    τι κάνω?

  19. Ρε παιδιά μια ερώτηση θέλω να βάλω αυτήν την ρομ http://omegadroid.co/omega-rom-v28-galaxy-s4-i9505-android-4-4-2-kit-kat-released/

    Έχω κάνει ρουτ και δεν με νοιάζει η εγγύηση έτσι κι αλλιώς την έχασα...Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτά που λέει?

  20. Είσαι στο λάθος θέμα! Δεν είναι εδώ για τροποποιήσεις. Επίσης να ξέρεις ότι έχασες εγγύηση για πάντα!

     

    Μου στέλνεις το σωστό θέμα?

    ..έχασα την εγγύηση? αφού μπορώ να ξαναγίνω unroot νομίζω...φαίνεται έχουνε αλλάξει πολύ τα πράγματα....

    sorry για την άγνοια..αλλά έχω να ασχοληθώ με αυτά απο το S2:wacko:

  21. ρε παιδιά επειδή δεν με παίρνει να διαβάσω 153 σελίδες...μια γρήγορη ερώτηση στα γατόνια του threat

    μολις αγόρασα το ι9505 και το ρουταρα. φοράει : Ι9505ΧΧUEMKF ANDROID 4.3 JSS15J.I9505UEMKF

    Θέλω να περάσω την omega v27 πρέπει να προσέξω κάτι? υπάρχει οδηγός να το κάνω με ασφάλεια? Αν κάνω αυτό http://omegadroid.co/omega-rom-v27-galaxy-s4-i9505-android-4-4-2-kit-kat-released/ θα είμαι εντάξει?

     

    ευχαριστώ

×
×
  • Create New...