Jump to content

tsakaloua

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsakaloua

  1. οκ... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!! στο σερβις λοιπον! να στε καλα!
  2. κοιτα... τα εκανα αυτα τα βηματα αλλα προσπαθησα και update... ομως απετυχε!!! τωρα τι να πω... και το τραγικο ειναι οτι σημερα πηρα νεα συσκευη απο τη wind λογω επιδοτησης συνδεσης (ενα ZTE) και μου κανει ακριβως τα ιδια!!!!
  3. με την εργοστασιακη... 2.2.2... και το πιο περιεργο ειναι οτι ξεκινησε χθες.... ετσι στο ξεκαρφωτο... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. Ρε παιδια μια βοηθεια...εχω το κινητο αυτο και κανει συνεχεια επανεκκινησεις!!! σε τι μπορει να οφειλεται??? :cry:
  5. tsakaloua

    ZTE ICE

    Λοιπον για αρχη η γκαντεμια μου δεν εχει ορια! Σημερα πηγα για να δωσω ενα huawei X5 pro για service... Και εδω αρχιζει η κωμωδια... το παραπανω κινητο μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις κ επειδη μου εσπασε τα νευρα ειπα να παρω ενα ΖΤΕ μπας κ ειμαι πιο τυχερος! Αλλα που να ξερα... Τα ιδια μου κανει κ αυτο!!! (καλο ε?) το φορτιζω που λετε και το ανοιγωωωω κ εκει που ολα ειναι ωραια κ νομιζω οτι εχω κινητο της προκοπης φααααπ παρε να χεις! το αφηνα λιγο κλειδωνε αυτοματα κ οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω εκανε επανακκινηση!!! εβγαλα τη καρτα μνημης τα ιδια.... αγορασα νεα sim κ παλι το χαβα του! εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χεεεεστηκε το ΖΤΕ!!! εκει συνεχιζε να μου σπαει τα νευρα! Πηγα στη wind και μου ειπαν για αντικατασταση μιας και τα κκανει αυτα στην πρωτη βδομαδα Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ρε ξεφτερια??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
×
×
  • Create New...