Jump to content

MrAdamastos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MrAdamastos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    What's Up

MrAdamastos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ' οσο ξερω το μονο νομιμο ειναι να εχεις μια ποσοτητα 0,9g. Το να καλιεργεις ή να προμηθευεσαι μεγαλυτερη ποσοτητα ειναι ποινικο αδικημα. Τωρα για να ανοιξει CoffeShop στην Ελλαδα... Ακομα και σαν ιδεα απεχει χρονια μακρια.
  2. Φιλε μου νομιζω ολες οι πληροφοριες που μου εδωσες θα μου φανουν πολυ χρησιμες.Ειδικα το κομματι του δικηγορου κ του λογιστη, μετραει πολυ.Ειδικα στις εποχες που ζουμε.. Ευχαριστω πολυ!
  3. Μα ακριβως γι'αυτον τον λογο δε σκεφτομαι το να το ανοιξω τωρα..
  4. Για το οικονομικο δε ξερω μονο. Γι' αυτο κ ρωταω για επιδοτησεις η δανεια. Μου ειπαν οτι για αδεια δεν πληρωνω γιατι τα περισσοτερα μαγαζια στο κεντρο εχουν ηδη αδεια και θα κανω μεταβιβαση. Αν ισχυει μου μενουν περιπου 10.000 για να φτιαξω το μαγαζι εμφανισιακα. Ετσι κ αλλιως δε θα ηθελα να την κανω κυριλε σε καμια περιπτωση. Οποτε φανταζομαι θα ειναι πιο φτηνα αυτα που θα βαλω σαν πιο απλα. Σε καμια περιπτωση δε θελω να το παιξω αφεντικο. Ουτως η αλλως ποιος θα με παρει στα σοβαρα για αφεντικο; Θα βαλω τον μεγαλο μου αδερφο να φενεται αν το ανοιξω τελικα.
  5. Το σκεφτομαι ακομα. Ειμαι ακομα μικρος κ εχω πολλα να μαθω. Γι' αυτο και ρωταω για γνωμες η καποιες αποψεις που ισως με κανουν λιγακι πιο σιγουρο. Καταλαβαινω οτι ειναι ρισκο. Αλλα αν ολα δειχνουν καλα ειμαι διατεθειμενος να το παρω. Ομως ακομα κι αν αποφασισω οτι θα το ανοιξω σιγουρα δε θα το ανοιξω μεχρι το φθινοπορο του 2012. Θα περιμενω να δω τι θα γινει και με την οικονομια της χωρας. Απλα το ψαχνω απο τωρα για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος.
  6. Εχω μια ιδεα που θελω πολυ να κανω πραξη. Και εμπειρικα σχολεια η και αποψεις ακομα θα τα εκτιμησω ιδιαιτερα. Η ιδεα μου λοιπον ειναι να ανοιξω ενα μαγαζι. Θελω να ανοιξω κατι τυπου καφετερεια. Και εχω σαν πλανο να το κανω πολυ παρειστικο. Λογω και του πολυ μικρου μπατζετ που διαθετω. 20,000 ευρω. Ειμαι 20 ετων και εχω σκεφτει πως θα παρω το ρισκο μιας και βλεπω οτι δεν ζεις αν δεν εισαι αφεντικο του εαυτου σου. Τωρα αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν μπορω πρωτα απ ολα να καλυψω τα βασικα..αδειες, ασφαλειες, νοικια(Αθηνα κεντρο) κτλ. Κι αν οχι θα μπορουσα να παρω καποιο δανειο η καποια επιχορηγηση μιας και δεν εχω ενσιμα. Δουλευω απο 16 χρονων σε καφε(μπουφετζης) οποτε εχω μια μικρη εμπειρια στο αντικειμενο.
  7. Καλησπερα παιδια. Σκεφτομουν κ εγω την μεταναστευση. Δεν εχασα χρονο και εψαξα στον οαεδ κ βρηκα ενα Link για ευρεση εργασιας στην ευρωπαικη ενωση. (http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=el&langChanged=true). Εγω εχω τελειωσει κομμωτικη κ κοιταξα για τετοιες δουλειες. Βρηκα λοιπον στο Λουξεμβουργο οτι ζητανε κομμωτες με μισθο 4500ε πανω κατω ολες οι αγγελιες. Εμεινα προφανως. Και σκεφτηκα αμεσως οτι εδω ειμαι. Αλλα εγω για το Λουξεμβουργο δεν γνωριζω τιποτα. Ουτε τι γλωσσα μιλανε που λεει ο λογος. Αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει. :)
×
×
  • Create New...