Jump to content

nikolai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolai

  1. To δικό μου πέθανε στην προσπάθεια αναβάθμισης (το έχω αναβαθμίσει αμέτρητες φορές από τότε που το πήρα). Το πήγα στο service και μου είπαν οτι έχει πρόβλημα η "πλακέτα". Δεν με συμφέρει η επισκευή όπως μου τόνισαν και δεν έφταιγε το update service (με το οποίο έγινε και η ζημιά). Άντε να βγάλω άκρη μαζί τους...
  2. ΩΧΧΧΧ το κάνει και εμένα με R2L001 Με Τ9 στα Ελληνικά κάνει restart μόλις πληκτρολογήσω 5122!!! Σε συνάδερφου με το ίδιο firmware δεν το κάνει.
  3. Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι το: Έκδοση λογισμικού ITP?? Το δικό μου έχει την CXC 125 813 R1S. 2 φίλων έχει την R1T και ενός άλλου που το πήρε σήμερα την R2C. Αναβαθμίζεται όταν κάνεις αναβάθμιση και αυτό? Να σημειώσω ότι όλοι μας έχουμε την R2L001. Οι 2 που έχουν την R1T έχουν κάνει αναβάθμιση σε εξουσιοδοτημένο. Εγώ έχω κάνει μόνος μου με DSS-25 και αυτός που το πήρε σήμερα την είχε.
  4. Μου το έχει κάνει εμένα μια φορά αμέσως μετά από αναβάθμιση στο σπίτι. Έβγαλα την μπαταρία την έβαλα και ήταν μια χαρά.
  5. Δες τι γράφει από κάτω η βάση. Έχει ένα αυτοκόλλητο και κάπου δεξιά λέει ποιά είναι, αν είναι DSS-20 ή DSS-25 είσαι ok.
×
×
  • Create New...