Jump to content

lefos12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefos12

  1. Ρε συ δε μπορω να καταλαβω τι γινεται. Ολα καλα ολα ωραια μεχρι να μπει σε recovery. Μετα παλι το ιδιο. Επανεκκινηση. Ερωτηση. Το αρχειο που κατεβαζω με την ROM , εχει μεσα αρχειο img και οχι zip. Ακομα και αν το ξεζιπαρω παλι img εχει μεσα. Και οι 2 οδηγοι στις εικονες εχουν .zip και οχι img. Το εβαλα στο κινητο και ζιπαρισμενο και ξεζιπαρισμενο και τιποτα. Νομιζω εκει ειναι το προβλημα. Δεν αναγνωριζει την ROM γι αυτο και ξεκιναει το κινητο με την ηδη υπαρχουσα. Καποια λυση?
  2. Σε εχω σκοτισει το καταλαβαινω. Αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τιποτα απο οτι λεει η οτι πρεπει να κανω στο 1ο λινκ. Και δεν μπορω να πω οτι δεν ειμαι σχετικος με υπολογιστοκινητοταμπλετς. :) Μπορεις να μου πεις ακριβως ποιο κομματι απο αυτα που γραφουν πρεπει να κανω?
  3. Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τι ειναι το καθενα γιατι χαθηκα? (ειπαμε πρωταρης) :) Το 1ο λινκ ειναι καθαρισμα και το 2ο το περασμα της νεας rom?
  4. Δεν ειναι κατι διαφορετικο αυτο που μου βγαζει απο οτι επρεπε να βγαζει. Απλα δεν προχωραει στην επομενη οθονη που ειναι να κανω τα wipe και να ρουταριστει. Κλεινει και επανεκκινειται. Αυτο. Απο αυτον τον οδηγο κανω οτι κανω. Την 15s εχει μαλλλον ναι. Υπαρχει καπου η 15 μηπως λυθει το προβλημα? http://blog.grossoshop.net/come-installare-rom-grossoshop-bb72-powered-su-leeco-x620-le2-e-le2-pro/#prettyPhoto
  5. Ναι αν και δεν το λες μενου ακριβως. Δεν εχει καποια επιλογη. Απλα γραφει recovery για 2-3 δευτερολεπτα και μετα σβηνει και κανει επανεκκινηση. Ολα τα υπολοιπα που βλεπω στις φωτο του οδηγου δεν υπαρχουν. Μηπως πρεπει να αντιγραψω καποιο ακομα αρχειο στο κινητο? Αυτο το TWRP η κατι αλλο?
  6. Την εντολη την ανοιξα και μου ανοιγοκλεισε πολυ γρηγορα ενα παραθυρο. Μετα δοκιμασα να την γραψω στο adb_cmd.exe μετα το "fastboot oem unlock" και εδειξε κανονικα αυτα που εδειχνε και η εικονα του οδηγου. Ναι εννοειται πατησα τα κουμπια. Αφου μου βγαζει κανονικα recovery mode. Απλα μετα κλεινει η οθονη και κανει επανεκκινηση κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι σαν να λειπει καποιο αρχειο ωστε να συνεχιστει η διαδικασια. Ειναι πολυ ξεκαθαρο οτι απλα σταματαει μολις μπαινει στο recovery,κλεινει η οθονη και ξεκιναει κανονικα το λειτουργικο.
  7. Οχι φιλε μου ξανακανει το ιδιο. Ανοιγει κανονικα. Δεν μου εμφανιζει καθολου το TWRP για το wipe κτλ. Καμια αλλη ιδεα? Μηπως το οτι δεν μου βγαζει τους drivers οπως δειχνει στις εικονες ευθυνεται για κατι?
  8. Αααα γεια σου. Και το σκεφτηκα να μην το βγαλω αλλα λεω για να το λεει κατι θα ξερει. Ναι δεν μου ειχε επιλογη για update σωστα. Οσο για το μαγαζι , τους το ειπα οτι ειναι ηδη root και μου παν οχι οχι αποκλειεται. Βεβαια τωρα που το τσεκαρα με εφαρμογη μου βγαζει οτι δεν ειναι ρουταρισμενο. Τι να πω. Δοκιμαζω αλλη μια φορα και σου λεω το αποτελεσματα! Ευχαριστω :)
  9. Θα μπορουσες να απαντησεις και στην δικη μου απορια που ειναι λιγο πιο περιεργη? Παιζει να προσπαθησα καμια 20αρια φορες αλλα τιποτα. Επισης απο οταν πηρα το τηλεφωνο , στην εκκινηση του μου γραφει '' your device has been unlocked and can't be trusted. it will boot in 5 secods" Αυτο σημαινει οτι ειναι ηδη ρουταρισμενο η εκαναν καμια βλακεια απο το μαγαζι?
  10. Καλησπερα παιδια. Ως πρωταρης οσον αφορα το root θελω να ρωτησω κατι. Ολα καλα ολα ωραια μεχρι που φτανω στο σημειο να κανω αυτο " flash_TWRP.bat " . Αφου το κανω και αποσυνδεω το usb και μπαινω σε recovery mode, μετα απλα μου ξανανοιγει και δεν μου εμφανιζει ποτε το επομενο βημα με τα wipe κτλ. Εχω παραλειψει κατι? Σας εχει τυχει εσας? Μια σημειωση που δε ξερω αν παιζει ρολο. Αφου κανω τα σχετικα για να ενεργοποιησω το developer mode , δεν μου εμφανιζει τους drivers οπως δειχνει ο οδηγος. Δεν κανει τιποτα. Εξισου το ιδιο οταν μπαινει σε fastboot mode. Απλα μενει εκει.
  11. συγγνωμη αν ειναι off topic αλλα εχω ενα desire και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες η βιντεο επειδη δν εχω καρτα μνημης μεσα! γινεται να αλλαξω καπως τις ρυθμισεις να αποθηκευονται στην μνημη του κινητου η ειναι απαραιτητη η καρτα μνημης? ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. παιδια να κανω μια ερωτηση? εχω ενα sensation και ειναι στα αγγλικα.και δεν εχει ελληνικα να βαλω.τι μπορω να κανω για να τα βαλω?ευχαριστω προκαταβολικα! το βρηκα τελικα αγνοηστε το. :)
  13. στο πρωτο ποστ εχει ενα λινκ το οποιο μεσα εχει αυτο stock 1.32 PD98IMG.zip. το οποιο δεν ειναι λινκ , δεν κανει τιποτα και δεν υπαρχει πουθενα. δυστυχως!
  14. υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο? stock 1.32 PD98IMG.zip δεν το βρισκω πουθενα! τι παιζει μπορει καποιος να μου πει?
  15. το διαβασα αλλα μαλλον το προσπερασα. δεν ειχα κανει το downgrade γι αυτο δεν τα καταφερνα! ευχαριστω πολυ!
  16. καλησπερα.συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τομεα αλλα δεν μπορω να βρω ακρη πουθενα.ειχα iphone 4 αλλα πλεον εχω to desire hd στην 2.3.3 και θα ηθελα να κανω root και να βαλω την 2.3.5 με το sense 3.0 που εχει το sensation. για την ωρα εχω κολλησει στο root. :P αν μπορειτε να μου βαλετε ενα λινκ με τον οδηγο ( αν γινεται στην 2.3.3 δεν ξερω) με τις οδηγιες! ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...