Jump to content

toxic7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toxic7

  1. Καλησπερα! Εχω το Ε9000 ή αλλιώς το J8. Ολα ηταν καλα μεχρι που μου επεσε κατω και μου εσπασε το πισω καλυμμα που καλυπτει την μπαταρια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω να το αγορασω??Ειναι δυσκολο να το λειτουργησω χωρις το καλυμμα... Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
  2. Παιδες για το J8 τι μπαταριουλα μπορω να βαλω για να μην κλεινει στην 1 μερα?? Ευχαριστω!
  3. Ξερει κανεις ποια μπαταριουλα μπορω να βαλω?
  4. Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια ακριβως μπαταρια της Nokia μπορω να βαλω στο J8? Αυτες οι 2 που εχω δεν την παλευουν για πανω απο 1 μερα... Ευχαριστω!!
  5. Παιδια στους κλωνους Iphone που μπορεις να βαλεις 2 sim εχεις δυνατοτητα για sim καρτα ετσι?(οχι συμβολαιο)
  6. Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεο μελος και μολις βρηκα αυτη τη συζητηση ειπα να ερθω αμεσα στην παρεα σας. Λοιπον,το κντ μου τα επαιξε και ενδιαφερομαι να αγορασω ενα Iphone κλωνο μιας και λεφτα δεν υπαρχουν... Τα κυριοτερα που θελω να εχει ειναι gps με χαρτες (εκτος αν γινεται να τους κατεβασω και να τους βαλω εγω...) και καπως καλη αυτονομια.Μπορει καποιος να με βοηθησει με το να μου προτεινει καποια ιστοσελιδα με κατι συγκεκριμενο? Με ψαξιμο βρηκα αυτο.Ειναι καλο?? http://irakleioattikis.olx.gr/iphone-4-iid-256752908 Ρωταω γιατι πολλα μοντελα κλωνων διαβασα εδω οτι ειναι κακιστα. Μην παρω κατι και το πεταξω... Ευχαριστω για το χρονο σας!!
×
×
  • Create New...