Jump to content

nan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nan

    LG Optimus 2X (P990)

    ΟΚ, ευχαριστώ και τους δυό σας. Ελπίζω όταν έρθει η "κούφια" ώρα να το στείλω για επισκευή, να πέσω πάνω στους υπαλλήλους που λέτε, κι όχι σ αυτους με τους οποίους μίλησα εγω :)
  2. nan

    LG Optimus 2X (P990)

    Παντως η LG ελλαδας άλλα μου είπε. Πολύ φοβάμαι μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτά που κυκλοφορούν σαν απόψεις, γι αυτό και ρώτησα αν κάποιος το έχει πραγματικά δοκιμάσει.
  3. nan

    LG Optimus 2X (P990)

    Καλησπέρα, τελικά τι ισχύει για την εγγύηση P990 που δεν είναι απο την LG Hellas; Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα ένα απο ένα κατάστημα από το skroutz το οποίο είναι VODAFONE GERMANY branded. Μίλησα σήμερα με την LG και μου είπαν (2 διαφορετικοί εκπρόσωποι) ότι δεν καλύπτεται απο την εγγύηση στην Ελλάδα γιατί η LG δεν δίνει διεθνή εγγύηση λογω διαφορών Software/Hardware από χώρα σε χώρα. Ο πωλητής (που μου είχε πεί ότι είναι ελληνικής εγγύησης, πρίν το αγοράσω) μου λέει αν χαλάσει να το στείλω σε αυτούς χωρις χρέωση και αυτοι να το στείλουν στην LG με εσωτερική διαδικασία. Το οποίο φυσικα δεν είναι και το καλύτερο. Επειδή είδα διάφορες απόψεις στο forum, έχει κανείς δοκιμάσει επιτυχώς να στείλει τηλέφωνο παράλληλης εισαγωγης (ευρώπη) στο service της LG Ελλάδας, εντός εγγύησης;
×
×
  • Create New...