Jump to content

george1441994

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george1441994

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

george1441994's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγω και ο πατερας μου τα πηραμε απο το kinitomania.gr και στο τηλεφωνο μας διαβεβαιωσαν οτι ειναι καινουργια και αυθεντικα. απ'οσο ειδα και τα δυο αυτο το λογοσμικο φοραγαν. λες να μας επιασαν κοτσο? φαινοντουσαν ολοκαινουργια, ανεγκιχτα (αν και το κουτι οταν τα παραλαβαμε ηταν με σπασμενη τη σφραγιδα και το βιβλιαρακι φωτοτυπημενο, δεν ξερω αν σου λει κατι) αν ειναι οντως μεταχειρισμενα η εγγυηση 2 ετων που μας υποσχεθηκαν ισχυει ακομα? οταν τα παραλαβαμε δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι γιατι δεν το ειχαμε δει. ηταν καλα απλαλαρισμενο και δεν φαινονταν. ο κουριερ αρνουνταν να μας αφησει να το ανοιξουμε πριν το πληρωσουμε και ετσι δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  2. φοραει το: s5230xpkb1 που ειναι το ιδιο με αυτο που φορουσε πριν μπορουν να το παρουν χαμπαρι αν ειναι το ιδιο απ'οσο ξερω δεν ηταν branded. πως τα διακρινεις?
  3. μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως διάολο μπορούν να καταλάβουν ότι έχεις αλλάξει το λογισμικό? αν για παράδειγμα εγώ το αλλάξω σε μια προηγημένη έκδοση και πρίν το πάω πχ για επισκευή το ξαναεπαναφέρω στο κανονικό του (εργοστασιακό) πως μπορούν να το πάρουν χαμπάρι??? αφού αν πατήσεις *#1234# στο πληκτρολόγιο πάλι θα φανεί ο ίδιος αριθμός λογισμικού....
×
×
  • Create New...