Jump to content

billaros1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billaros1983

  1. παιδια καλησπερα θελω την βοηθεια σας!εχω ενα samsung galaxy ace gt-s5830i ξαφνικα μου κολησε στο logo και κανει ολο επανεκινησεις.εχω προσπαθησει απειρες φορες με odin να περασω rom εξαρχης και μου βγαζει fail sto komati toy partition..τι πρεπει να κανω?μηπως η rom που κατεβασα ειναι λαθος?
  2. σε ευχαριστω πολλη να σε καλα!αυτο για να το περασω μεσω kiss θα το κανω?
  3. καλησπερα παιδια!ηθελα να την βοηθεια σας!εχω αυτο το κινητο αγορασμενο απο ινδια!(galaxy grand GT-I9082) και δεν μου εχει ελληνικο μενου!εχει μονο ελληνικη εισαγωγη γραφης!ξερετε απο που μπορω να κατεβασω ελληνικο μενου??
  4. μαλιστα!δηλαδη για να σου γεμισει πληρως ποσο σου κανει??
  5. καλησπερα παιδια!ηθελα να ρωτησω να μου πειτε ποσο περιπου σας κραταει η φορτιση του κινητου? εχω ενα s3 και θελει περιπου 3 μισι με 4 ορες φορτιση!ειναι φυσιολογικο αυτο??
  6. καλησπερα παιδια προσπαθω να κατεβασω την εκδοση 10κ και μου γραφει οτι η τελευταια εκδοση ειναι εγκατεστιμενη τι πρεπει να κανω?
  7. καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω πως κανουμε hard reset στο lg optimus 3d?
  8. ευχαριστω πολλη για την βοηθεια φιλε!!βασικα χτες το πειρα το τηλ και ειναι πρωτη φορα που ασχολιεμαι με andorides οποτε ειμαι λιγο στο ψαξιμο!!sory gia to of topic!!
  9. καλησπερα παιδες!ηθελα να ρωτησω αν μπορω και πως να κατεβαζω video απο youtube στο κινητο?
  10. ναι φιλε σε ευχαριστω πολλη!!απλα το περιμενω να ρθει και ηθελα να προετοιμαστω καταληλος!!ευχαριστο για την βοηθεια σου!!
  11. καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω τι ειδους καρτα sim παίρνει το optimus 3d p920?
×
×
  • Create New...