Jump to content

kate_123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kate_123

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 26

kate_123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. *τελικα εβαλα τηλ* (μη βαλετε ασχετο τηλ. γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης) κατι αλλο τωρα. παρατηρησα οτι μαζι με το gmail δημιουργειται ταυτοχρονα και acc στο google+ δλδ αμα δν θελω να εχω λογαριασμο στο google+ τι κανω ?
  2. δλδ αμα διαλεξω ενα τυχαιο νουμερο απο τις επαφες μου (:p) και το βαλω δν θα υπαρξει κανενα προβλημα. σωστα ?
  3. Kαλησπερα παιδια :) Σημερα πηγα να φτιαξω νεο account στο gmail και μου ζηταει να δωσω τηλ. Εχω φτιαξει και στο παρελθον κι αλλους λογαριασμους και δεν μου ζητουσε τιποτα τετοιο :confused: Λεω 'νεα συστηματα θα ειναι' αλλα βρε παιδες δεν βλεπω πουθενα και κανα κουμπακι να λεει "Skip" ή "Παραλειψη" . Πρεπει ντε και καλα να του δωσω τηλ ?:blink:
  4. αμα δε βαριεσαι κι εχεις υπομονη ασχολησου με αυτο : http://www.members.shaw.ca/gf3/circle-the-cat.html :p μια αλλη ιστοσελιδα ειναι το http://www.ftou.gr Μπαινει ο καθενας και λεει τον πονο του. εχω ριξει ΤΟ γελιο με αυτο το site :lol: :lol: και ριξε και μια ματια εδω http://www.breathingearth.net/ . Δειχνει ποσοι γεννιουνται και ποσοι πεθαινουν σε ολο τον κοσμο..εχει κι αυτο τη φαση του :) και εδω http://www.fallingfalling.com/ πεφτεις..πεφτεις..πεφτεις :D
  5. Να πω site ή θα κανω διαφημιση ? :worry:
  6. καλησπερα. εχω το s.e live with walkman και εχω παρατηρησει πως στο walkman υπαρχει μια φωτο πισω απο καθε τραγουδι. Αμα το τραγουδι εχει απο μονο του φωτο μου τη βαζει κανονικα αλλα αμα δεν εχει παει και παιρνει μια φωτογραφια απο τα bluetooth και τη βαζει μονο του, πραγμα πολυ εκνευριστικο. Εχω ψαξει στις ρυθμισεις του κινητου και δεν εχω βρει τιποτα σχετικο. Μετα αρχισα να διαγραφω τη φωτο απο τις εικονες bluetooth, να κλεινω και να ξανανοιγω το κινητο, ναδιαγραφω το τραγουδι και να το ξαναστελνω....αλλα τιποτα ! Η φωτογραφια ειναι κολλημενη εκει ! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι'αυτο ?
  7. το συγκεκριμενο κινητο το εχει η αδερφη μου και για να πω την αληθεια μολις το ειδα μου φανηκε πολυ μικρο ! εξωτερικα ειναι πολυ ωραιο αλλα κολλαει ευκολα. το εχει μολις 4 μερες και της εχει κολλησει ηδη 2 φορες ! δεν νομιζω οτι ειναι η τελεια επιλογη. με 20 ευρω παραπανω παιρνεις κατι πολυ καλυτερο...
  8. αν και αυτο το παιχνιδι πρωτη φορα το ακουω (ισως και λογο ηλικιας ) το εψαξα λιγο ... βρηκα κατι αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις... απλα πατα στο google tanks old game ... αν βρεις κατι που σε ενδιαφερει ! βρηκα και μια ιστοσελιδα που προτεινει 95 παλια παιχνιδια για τον υπολογιστη. αν κανεις ενδιαφερεται μου το λεει. ελπιζω να βοηθησαα !
  9. kate_123

    Angry Birds

    το'χω διαγραψει... :cool: ευχαριστω παντως...:)
  10. kate_123

    Angry Birds

    σορρυ που δεν το ανεφερα στην αρχη :για υπολογιστη το ψαχνω. :) απο οτι καταλαβα πρεπει να το κατεβασω εε ?
  11. kate_123

    Angry Birds

    καλησπερα. εδω θα μιλαμε για οτιδηπωτε αφορα το γνωστο σε ολους παιχνιδι angry birds. Βασικα θελω να ρωτησω και κατι. Ψαχνω το angry birds space να το παιξω αλλα δεν το βρισκω πουθενα. Εχει ανακοινωθει οτι θα κυκλοφορησει στις 22 Μαρτιου.Βρηκα ιστοσελιδα να το κατεβασω αλλα για να πω την αληθεια φοβαμαι λιγο το downloading. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να το βρω online δωρεαν ?
×
×
  • Create New...