Jump to content

thrylos666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thrylos666

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

thrylos666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδια επειδη ειμαι και λιγο noob οσον αφορα το θεμα και επειδη ψαχνομαι να αγορασω απο το ebay θελω να ρωτησω το εξης: Τα τηλεφωνα που ειναι κλειδωμενα σε δικτυο δε δουλευουν στην ελλαδα? Μερικοι πωλητες πωλουν μπλοκαρισμενα τηλ τα οποια λενε δουλευουν εκτος αγγλιας. Η διαδικασια του ξεκλειδωματος εξαρταται απο το δικτυο που ειναι κλειδωμενη η συσκευη ή ειναι η ιδια για ολα?
  2. Οχι δε εκανα τιποτα εγκατασταση. Δοκιμασα να σβησω διαφορα μπας και εστρωνε αλλα τιποτα. Τελικα το εκανα restore , δεν ηξερα τι αλλο να κανω...
  3. Γεια σε ολους.Εχω στη κατοχη μου ενα iphone 3gs με φιρμ 5.0.1 και το εχω κανει jailbreak με redsnow. Ολα ηταν κομπλε μεχρι και χθες που ξεκινησε να μου κανει κολπα. Ενω ειναι ανοιχτο και χωρις να το χρησιμοποιω αναβει και σβηνει μονο του.Το εκανα reboot αλλα τιποτα.Επειτα προσπαθησα να το κανω hard reset (κρατωντας πατημενα το power και home) μπας και γινει τιποτα αλλα τζιφος. Σε καποια φαση μου κολλησε και μου εβγαζε μαυρη οθονη χωρις να δειχνει τιποτα αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου το συνδεσα με το φορτιστη bootαρε αλλα παλι αναβοσβηνει... Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει?
×
×
  • Create New...