Jump to content

jimpoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimpoul

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimpoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. jimpoul

    Sony Xperia T

    Καλημέρα! το οτι δεν ακούγεται τίποτα απο το ηχείο αλλά απο τα ακουστικά ακούγεται κανονικά μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από ότι χάλασε το ηχείο??
  2. jimpoul

    Sony Xperia T

    ευχαριστώ ρε φίλε...είναι μια από τις τελευταίες ελπίδες μου για να λυθεί το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις.... ποοοο συγνώμη 4.2.2 εννοούσα..είδα ότι είναι διαθέσιμη πριν αλλά μάλλον τίποτα επίσημο ακόμα αφού δεν υπάρχει στο update...
  3. jimpoul

    Sony Xperia T

    από που την πέρασες??
  4. jimpoul

    Sony Xperia T

    βγήκε η 4.1.2? γιατί απ ότι διαβάζω σε ξένα site λέει ότι είναι διαθέσιμη για xperia Τ αλλα το site της sony λέει ότι η τελευταία ενημέρωση είναι η 4.1.1 :/
  5. jimpoul

    Sony Xperia T

    Ναι σωστο..απλα το λεω γιατι συσκευη αλλη δεν εχω.δε μπορω να περιμενω 2 βδομαδες τη sony..και βλεπω οτι δε βγαινει ακρη με τη sony..
  6. jimpoul

    Sony Xperia T

    να ρωτήσω κατι? κάποιος ανεξάρτητος από τη sony τεχνικός υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει κάτι στο κινητό? εννοώ σε κάποιο μαγαζί και ας πληρώσω..η καλύτερα να μην εμπιστευτώ κινητό αλλού και χάσω και την εγγύηση?
  7. jimpoul

    Sony Xperia T

    εε μα ναι..αυτοί είναι επιστήμονες..
  8. jimpoul

    Sony Xperia T

    ακόμα και αν τους πω ότι το έχω κάνει εγώ με SUS έτσι? δε νομίζω να τους ενδιαφέρει
  9. jimpoul

    Sony Xperia T

    η sony σα να μην τρέχει τίποτα..μου πρότειναν καινούρια sim,sd, να ξαναπεράσω την τελευταία έκδοση και να αφήσω την μπαταρία να ξεφορτήσει τελείως και να το αφήσω να φορτίζει για αρκετή ώρα μετά..τα ίδια και τα ίδια..και να ξαναθέσω το ερώτημα..έχει κάποιο νόημα να το πάω στο service? η απλά θα είμαι χωρίς κινητό για κάποιες μέρες και θα ξαναέχω τα ίδια μετά?γιατί απ ότι φαίνεται ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν να το λύσουν..άρα πιο πιθανό βλέπω το δεύτερο
  10. jimpoul

    Sony Xperia T

    Συμφωνώ απόλυτα..370 ευρώ κινητό και ψάχνουμε λύση σε τέτοια θέματα λες και το βρήκαμε στο δρόμο!
  11. jimpoul

    Sony Xperia T

    εμένα πάντα μου ζητάει PIN,εκτός αν δεν κάνει επανεκκίνηση και κάνει απεργοποίηση απλά...γιατί μου το κάνει και αυτό που και που..ξυπνητήρι δε βάζω πλέον σε αυτό το κινητό είναι επικίνδυνο..
  12. jimpoul

    Sony Xperia T

    Στο service της sony τι μπορούν να σου κάνουν για να λυθεί το πρόβλημα??? καινούρια έκδοση που να διορθώνει το πρόβλημα περιμένουμε?? δεν πάει άλλο με τις επανεκκινήσεις..δε χρησιμοποιώ 3g,δε χρησιμοποιώ gps,δε στέλνω πολλά sms,δε μιλάω πολύ,για να παίξω ένα παιχνίδι το βάζω σε flight mode :P...κάνω λιγότερα αα ότι θα έκανα με ένα 3210. και κάτι άλλο αφού δεν είναι πρόβλημα της μπαταρίας γιατί όταν είναι στη φόρτιση είναι μια χαρά?
  13. jimpoul

    Sony Xperia T

    εγώ πήρα στη sony σήμερα μου είπαν ότι φταίει η κάρτα sim ή η sd..δε νομίζω όμως ξαφνικά να έχουν πρόβλημα όλες οι κάρτες..όντως τώρα που έχω εκτός για λίγο την κάρτα sim είναι εντάξει..αλλά τι να κάνω να βγάλω καινούρια sim? πιστεύω πως είναι θέμα της μπαταρίας και δεν ξέρω τι να κάνω.. αν τους πω ότι τα δοκίμασα όλα και δε φτιάχνει και το πάω στην αντιπροσωπία θα βρουν κάτι ή θα μου πουν τα ίδια?
  14. jimpoul

    Sony Xperia T

    έχω advance task killer αλλά το έχω από τότε που πήρα το κινητό...απεγκατέστησα τις τελευταίες εφαρμογές..τώρα αναμένω να δω αν θα το ξανακάνει..
  15. jimpoul

    Sony Xperia T

    πάντως πρέπει να είναι η μπαταρία γιατί όταν το έχω στην πρίζα δεν το κάνει...μήπως να το αφήσω να ξεφορτήσει τελείως και να το φορτήσω μέχρι να γεμίσει?η είναι παλιά μέθοδος αυτή?
×
×
  • Create New...