Jump to content

sph791

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sph791

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

sph791's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς όχι... Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εχτές το βράδυ, οπότε διεγράφησαν όλες οι εφαρμογές αλλά τζίφος, εξακολουθεί να μη στέλνει... Τι στο καλό έπαθε;! (Α και ναι, την 2.1 έχω)
  2. To back up να το κάνω από την επιλογή στο κινητό (back-up & επαναφορά) που τα αποθηκεύει στην ίδια τη συσκευή ή να κάνω back up σε σύνδεση με το pc? (Συγγνώμη που πόσταρα εδώ κι αν είναι πρόβλημα μετακινήστε τα, δεν το γνώριζα.) Edit: A και Hard Reset είναι η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων που υπάρχει ως επιλογή στο κινητό; Ή όχι;
  3. Παιδιά SOS! Έχω xperia X8. Tις τελευταίες μέρες έβγαλε ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να στείλω sms! Σκέφτηκα ότι απορυθμίστηκε το κέντρο μηνυμάτων, πήρα την κοσμοτέ, και είδα ότι δεν είχε να κάνει με αυτό. Αλλαξα συσκευη για λίγο και έστελνα κανονικά... Το πήγα σε κάταστημα και μου είπαν πως χρειάζεται αναβάθμιση. Το θέμα είναι πως τη Δευτέρα φεύγω εξωτερικό για 5 μήνες και δν μπορώ να το παραδώσω για σέρβις καθώς δε θα είναι έτοιμο ως τότε αλλά χρειάζομαι να στέλνω sms όσο θα είμαι στο ταξίδι... Οπότε θα πρέπει να κάνω μόνη μου αναβάθμιση;; Το κακό είναι πως δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να πειράξω το κινητό και δεν ξέρω κατά πόσο θα δυσκολευτώ... Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για το τι πρέπει να κάνω ή καποια συμβουλή γενικά;;; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...