Jump to content

htCtefan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by htCtefan

  1. Υπάρχει μόνο για mac, ή κάνω λάθος?
  2. Στα Ubuntu (12.04) δεν μου αναγνωρίζει το κινητό (iOS 7). Συνάντησε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή αν έχει ακούσει κάποια λύση?
  3. Είχα την εντύπωση πως όταν είναι ροοτ δεν δέχεται ή δημιουργείται πρόβλημα με τα updates. Τελικά είπα να βγάλω την μπαταρία το άνοιξα και λειτούργησε κανονικά :) τουλάχιστον χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.
  4. Να υποθέσω πως το κινητό βγήκε οφ? Πήγα να κάνω αναβάθμιση μετά θυμήθηκα πως το είχα κάνει ροοτ. Τι επιλογές έχω τώρα πέρα από το να εγκαταστήσω άλλη ρομ?
  5. Πριν απο λίγο ολοκλήρωσα την αναβάθμιση σε 2.3.5. Μέχρι στιγμής όλα μου φάινονται ΟΚ και έχω την εντύπωση πως ανταποκρίνεται καλύτερα στις εντολές μου η οθόνη σε σχέση με το παρελθόν που είχα ένα θεματάκι και έπρεπε κάθε τόσο να κάνω ρεστάρτ ;)
  6. Έχουμε τπτ καινούριο στο θέμα αυτό? Πολύ καλά κάνουν και προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα αυτών που θέλουν να παραμείνουν απόρρητα τα στοιχεία τους... Ναι αλλά εμένα όμως ποιος θα προστατέψει την ηρεμία και την γαλήνη της προσωπικής μου ζωής?
  7. Με πιο πρόγραμμα παρακολουθείς τις ταινίες?? αν χρησιμοποιείς το VLC απλά πήγαινε: Εργαλεία > Προτιμήσεις > Υπότιτλοι και OSD και άλλαξε την προεπιλεγμένη κωδικοποίηση σε Ελληνική(ISO 8859-7)
  8. θα σε γελάσω, αν τον άλλαξαν ή τον επιδιόρθωσαν δεν γνωρίζω... δοκίμασα τα παρακάτω όμως... 1. δοκίμασα δεύτερο σκληρό πριν από λίγο, εγκατέστησα τα windows το ίδιο ακριβώς πράγμα... 2. δοκίμασα στον πρώτο σκληρό τα Ubuntu και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι, έκανα δυο τρεις επανεκκινήσεις, άνοιγμα-κλείσε κτλ και εξακολουθεί να λειτουργεί μια χαρά Λέτε το πρόβλημα να είναι με τα 7αρια? αφού με τα Vista λειτουργούσε μια χαρά και με τα Linux που του εγκατέστησα τώρα πριν λίγο το ίδιο
  9. Καλησπέρα... έχω το παρακάτω λάπτοπ ενός φίλου μου το οποίο μόλις έκανα φορμάτ... http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=592&Itemid=458 αφού τελείωσα το φορμάτ πέρασα δυο τρία προγραμματάκια και το Update και του κανα ρεστάρτ... μετά το ρεστάρτ μου πέταξε μια μπλε οθόνη με άσπρα γράμματα πάνω πάνω και ξανάκανε ρεστάρτ από τότε δεν μου άνοιγε καθόλου και μου ζητούσε repair δοκίμασα και το repair αλλά τπτ... μη έχοντας και μη γνωρίζοντας τι φταίει συγκεκριμένα το ξανάκανα δεύτερη φορά φορμάτ και με άλλο cd windows αλλά πάλι τα ίδια με το που κάνει την πρώτη επανεκκίνηση πετάει την μπλε οθόνη και ξαναεπανεκκινεί και μου ζητάει repair... τι μπορεί να φταίει?? υ.γ. παλαιότερα είχα ξαναπροσπαθήσει να βάλω τα 7άρια (φορούσε vista) μετά από λίγες ημέρες ξανακράσαρε βγάζοντας την μπλε οθόνη με τα κινέζικα άκαταλαβίστικα γράμματα, αφού το πήγαμε στην Toshiba μας είπαν ότι έφταιγε ο σκληρός το οποίον και άλλαξαν και ξαναπέρασαν τα vista πάνω. υ.γ. dumnping physical memory μου βγάζει πάει μέχρι το 100% και κάνει ρεστάρτ
  10. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... τελικά ήταν μέσω bios οι ρυθμίσεις σας ευχαριστώ όλους και πάλι να σται καλά! :)
  11. Καλησπέρα παιδιά Προσφάτως αγόρασα ένα λάπτοπ της Toshiba το οποίο και υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB ενόσω είναι σβηστό από μία θύρα μόνο. Αφού το πήρα και μετά έκανα φορμάτ πέρασα δικά μου Windows και εγκατέστησα όλους τους drivers που χρειαζόμουν μαζί και αυτούς για το USB από την επίσημη σελίδα της Toshiba. Πήρα μια συσκευή λοιπόν για να δοκιμάσω αν φορτίζει ενώ είναι σβηστό το λάπτοπ αλλά τπτ και από ότι θυμάμαι το είχα δοκιμάσει το ίδιο συνέβαινε και πριν το φορμάτ. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να φταίει ή κάτι που παραλείπω να κάνω?
  12. Ορίστε και η δικιά μου :)) Λειτουργικό: Windows 7 ultimate x64 Skin: Ubuntu skin pack [ATTACH]22555[/ATTACH]
  13. Άνα δυο τρεις μέρες περίπου φίλε μου
  14. Ρε παιδιά ορισμένες φορές το κινητό μου ανταποκρίνεται παρα πολυ αργά στις εντολές μου... μετά απο επανεκκίνηση στρώνει... τι μπορεί να φταίει?
×
×
  • Create New...