Jump to content

eieleex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eieleex

  • Ημ. Γέννησης 23/07/1983

eieleex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ασε φιλε μου και εγω μια απο τα ιδια,δεν εχω μπορεσει ποτε να το δουλεψω μεσω pc suite,και ακομα δεν εχω βρει τροπο.Γενικα δεν ειμαστε και τοσο ασχετοι....anywayz.Βασικα το n-gage δειχνει εχει συνδεθει αλλα ο pc δεν αναγνωριζει τιποτα.
  2. Αχ,αχ...βασικά δεν έχω να ζητήσω κάποια βοήθεια ή να βοηθήσω κάποιον...αλλά θέλω να πω τον πόνο μου!!!! ΔΕΝ λειτουργεί το πλήκτρο αριστερής διεύθυνσης του n-gage μουουουου! damn it!!!
  3. χμμμ,ρε παιδια μηπως ξερει καποιος πως να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο "nokia connection manager" απο την κατω μπαρα διπλα απο το ρολόι;;;Βασικα ειχα κανει εγκατασταση το λογισμικο του n-gage στο pc και τωρα το εχω απεγκαταστησει...αλλα μου εμεινε το εικονιδιακι του "nokia connection manager"....καμια προταση για να το "στειλω"???? thanx!
  4. Φίλε μου,σχετικά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα...το θέμα είναι ότι κάποιες φορές μου αναγνωρίζει τα mp3 για να τα βάλω ως ήχους κλήσης και μερικές φορές όχι!Βασικά δεν μπορώ να βοηθήσω...ίσως αν κάνεις καμιά επανεκινηση και πας κατευθείαν να ρυθμίσεις το προφίλ σου ...? ή κάνε καμια 10ριά συνεχόμενες προσπάθειες να ρυθμισεις το προφίλ σου,μπες στις ρυθμίσεις του προφίλ ψαξε για τα mp3 ,αν δεν τα έχει αναγνωρίσει βγές και ξαναμπές...and so on!!!εμένα καπως έτσι μετα απο καποια ωρα και προσπαθειες τελικα μου αναγνωριζει τα mp3! Βεβαια εγω με την αναβαθμιση απεκτησα και το εξης προβλημα δεν μπορει να συνδεθει το n-gage με τον pc μεσω του usb!anywayz....
  5. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! ΚΑΛη ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  6. Παιδια sorry να κανω μια ερωτησουλα...δεν γνωριζω αν εχει ξαναγινει h ερωτηση που προφανως παιζει... μηπως ξερει κανεις που θα ψαξω απο irc για τραγουδακια και κυριως ξενα βασικα,thanx!!!
  7. Γειά σας παίδες...λοιπόν προβληματάκι...κάθε φορά που βγάζω και ξαναβάζω την μπαταρία στο n-gage (επειδή μπαινο-βγάζω την mmc) όταν το ανοίγω θέλει ξανά ρύθμιση η ώρα και η ημερομηνία,αυτό δεν συνέβαινε κάποιες μέρες νωρίτερα.Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι να έφαγε καμια τραγική τούμπα.Βασικά,έστω οτι εχω ρυθμίσει την ώρα και ημερομηνία και έστω ότι βγάζω και ξαναβάζω την μπαταρία,μετά μου ζητάει να τα ξαναρυθμίσω,αν το αφήσω έτσι χωρίς να το ρυθμίσω όταν ενεργοποιείται μετά από λίγο το screen saver με την ώρα μου την δείχνει μια χαρούλα κ με σωστή ημερομηνία..??παραταύτα συνεχίζει να μου ζητάει ρυθμιση...χμμμ δεν ξέρω τι να πω.... :alien:
  8. Βασικα φιλε μου παιζει και να την εχεις βρει την απαντηση ηδη,αλλα θεωρω οτι πρεπει να ενημερωσω ...πληροφοριες μου λενε οτι εχει fix για το X-Men Legends,οποτε ψαξε κατι για X-Men Legends fix στο irc...αυτα προς το παρον.τωρα περιμενω να το κατεβασω και να δω τι γινεται...cheers!!!
  9. Φίλε μου πρόσφατα έβαλα και εγώ το X-Men Legends, πραγματικά φαίνεται καλό παιχνιδάκι αλλά τρώω και εγώ το ίδιο σκαλωματάκι, μου βγάζει μήνυμα για κατεστραμένη memory.Βεβαια με καμιά άλλη εφαρμογή δεν έχω αυτο το πρόβλημα.Το θέμα είναι οτι του έκανα φορμάτ μήοως έφταιγε κάτι άλλο αλλά η κατάταση δεν σώθηκε! δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...
  10. Hello παίδες! Λοιπόν κομπλέ το forum αποκλειστικά για n-gage games!...καλή ιδέα φίλε tax_opari91. Να ρωτήσω γενικά... -Το "the sims bustin out" υπάρχει μόνο σε beta ακόμα? -Το "Xanadu Next" τι ρόλο βαράει?,γενικά με τι έχει να κάνει;μήπως γνωρίζει κανείς? -Ρε παιδιά πραγματικά παίζει να βγει κατι σε φάση "final fantasy" ή μήπως έχει βγει ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρ! ή κάτι σε "bahamut lagoon" <τι λέω τώρα ε;> -Tέλος,(κάπου το έχω ξαναδιαβάσει αυτό που θα ρωτήσω αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είδα ικανοποιητική απάντηση...)έχω εγκαταστήσει το blizzard installer και παλιά είχα εγκαταστησει το tony hawk μέσω αυτού και έπαιζα μια χαρά...αργότερα το έβγαλα το tony hawk και τώρα που θέλω να το ξαναβάλω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεν μου αναγνωρίζεται το αρχείο tonymplahmplah.blz ??? και εκτός αυτού οποιοδήποτε άλλο αρχείο της μορφής .blz ! ανοικτός σε προτασούλες! thnx!
  11. Βαικα αν κοιταξεις στην χρυση ευκαιρια ή κατι τετοιο κατι θα βρεις!εχω κοιταξει για αυτο σου λεω.Μεταχειρισμενο βεβαια αλλα καλα θα ειναι.η τιμη του θα κυμαινεται πανω-κατω στα 160 με 170 euros! βεβαια εχω να σου προτεινω και ενα site με δημοπρασιες και αγορες μεταχειρισμενων και τετοια το οποιο χρησιμοποιω συχνα οποτε παιρνει καλες κριτικες απο την παρτη μου ...αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν επιτρεπεται να το δηλωσω???παντως κανεις ενα απλο register κατι τετοιο και θα εισαι κομπλε! standard κατι θα βρεις εκει!
  12. Βασικα πραγματι ειναι φακελακια τα οποια τα κανεις εγκατασταση απλα και μονο κανοντάς τα copy/paste στην mmc σου ( e:\systems\apps ). Βεβαια αν εχεις αρχειο με καταληξη .blz απλα θα πρεπει να κανεις εγκατασταση πρωτα τον blizzard installer στο κινητο σου και επειτα μεσω αυτου να τρεξεις το αρχειο .blz οποτε και θα γινει η εγκατασταση μονη της... κατι τετοιο!!!
  13. Ευχαριστω πολυ φιλε μου ...αλλα επρεπε να μου το πεις νωριτερα... :o τα καταφερα αλλα με διαφορετικο τροπο...χαχα ακου να δεις,ουφ...διαδικασια! Ηθελα να εγκαταστησω τον seleq.sis, οποτε τον περασα στην mmc στον φακελο εικονες αλλα για να τον αναγνωριζει το κινητο τον εκανα με καταληξη .jpeg,οποτε ονομασα το αρχειο "seleq.sis.jpeg".Περασα μετα την καρτα στο κινητο και εκανα το εξης,εκανα δημιουργια μυνηματος,συγκεκριμενα e-mail και εβαλα συνημενο αρχειο το "seleq.sis.jpeg"...οποτε στο τελος εκανα κατι σαν προεσκοπιση κατι τετοιο κ μου βγαλε να το εγκαταστησω...voila ομορφα απλα και γρηγορα...(εμενα μου λες???? :wacko: ) Χιλια ευχαριστω και παλι!
  14. Βασικα και εγω το καλωδιο της ψηφιακης μου μηχανης χρησιμοποιω (canon) αλλα δεν λεει να δουλεψει... Στο κινητο μου δεν εχω εγκαταστησει καποιον file manager κ εκει κολαω στο γεγονος οτι δεν μπορω εγκαταστησω καμια εφαρμογη...υπαρχει περιπτωση να εγκατασταθει με καποια απο τις λειτουργιες που ηδη εχει το n-gage απο την μανα του???
  15. Φιλε mirrorofsorrow,βασικα τα xp χρησιμοποιω...βεβαια δεν χρησιμοποιω το αυθεντικο καλωδιο συνδεσης Ngage-pc ,και για αυτο δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ειναι συμβατο??? Και μια αλλη ερωτησουλα,γινεται να περασω εφαρμογες .sis ή .jar στην καρτα mmc και να τις εγκαταστησω μετα στο κινητο μεσω της mmc? (απλα επειδη δεν εχω προσβαση στο κινητο μεσω pc και επειδη εχω μια συσκευη card reader κ μπορω να περασω αρχεια στην mmc μου ετσι,μηπως υπαρχει περιπτωση να εγκαταστησω εφρμογες με αυτον τον τροπο?!!? Thanx!
×
×
  • Create New...