Jump to content

Froyo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Froyo

  1. Επιτέλους, μπορεί να πέρασε πάνω από ένα έτος (λόγω και της θητείας μου που με καθυστερησε σ' αυτό), αλλά έχω καταφέρει να διαβάσω και τις 372 σελίδες του thread αυτού, έχοντας μάθει πολύ χρήσιμα πράγματα για τη συσκευή και το android γενικότερα (μάλιστα έχω κρατήσει και χρήσιμες σημειώσεις). Ευχαριστώ πραγματικά όλους αυτούς που γράφουν εδώ μέσα και διαφωτίζουν και εμάς τους πιο άσχετους. Το πρόβλημα μου είναι ότι γνωρίζω πλέον πράγματα σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά δεν τολμώ -λόγω απειρίας- να ''πειράξω'' τη συσκευή μου και να περάσω στην πρακτική τους εφαρμογή. Θα παρακαλούσα αν κάποιος από εσάς ή κάποιος γνωστός σας έμπιστος μπορεί να με βοηθήσει, να μου στείλει inbox (ασφαλώς και θα τον αποζημιώσω για τον κόπο του). Για την πόλη της Δράμας ή στη Θεσσαλονίκη διαφορετικά κάποιο ΣΚ. Ως προς το ''πείραγμα'', εννοώ από απλά πράγματα, όπως το root, έως και τρόποι να ελευθερωθεί μνήμη (ext partition αν το λέω σωστά), άντε μέχρι και φλασάρισμα rom (Gingerreal 2 μήπως?) Ηδη ευχαριστώ τον nikos523, ο οποίος μου μίλησε άψογα, έχει πολλές γνώσεις, προσφέρθηκε να με βοηθήσει, αλλά λόγω απόστασης γίνεται μόνο μέσω Skype κλπ. Ευχαριστώ πολύ!
  2. - Αναβαθμίζω μέσω ΚΙΕS σε 2.3 (κινητο Vodafone) και μπορω κανονικα να γινω root μετα, ετσι? Εννοω οτι στην Gingerbread δεν εχει καποια διαφορα (ελπιζω) - Η επιλογη "reset battery stats" που αναφερθηκε παραπανω τι ακριβως ρολο παιζει?
  3. Προφανώς εννοείς τα Sony-Ericsson με την οθόνη και τα διπλά εκουστικά! Δουλευουν κανονικά, όμως ενίοτε χάνεται η σύνδεση. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα επαναφοράς της σύνδεσης με το βασικό κουμπί των ακουστικών, ειδάλλως ο πιο χρονοβόρος τρόπος μέσω των ρυθμίσεων του κινητού ('' δημιουργία ζεύγους "). Και κάτι ακόμα: Εμφανίζει στην οθόνη του τον καλούντα αριθμό και όχι το όνομα της επαφής, ενώ με το Sony-Ericsson C510 δεν μου το έκανε αυτό! Καμιά βοήθεια κάποιος? ΥΓ: Πλέον τα ακουστικά μπορείς να τα βρεις και κάτω απο 40ε και τα αξίζουν τα λεφτά τους. 'Ομως, οι ψείρες τους είναι τόσο "μακριές", που βουλώνουν τα αυτιά σου και σε απομονώνουν από το περιβάλλον όταν φοράς και τις 2!
  4. Γεια σας και από μένα! Μετά από σχετικό ψάξιμο, αγόρασα το Ace! Το πρώτο μου Andoid phone, μετά απο mid-range κινητά της Sony-Ericsson τυπου Κ750, Κ770i και C510! Εψαχνα συσκευη εως 300Ε, και μετα απο διαβασμα των 95 πρωτων σελιδων του τοπικ, ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου. Με περιμενει πολλη μελετη ακομη για να μαθω τα σχετικα με το τηλεφωνο και το λογισμικο του, παντως με λιγο Ιντερνετ και τη μπαταρια να αναφερει χρηση σε αναμονη 42% επι του συνολου, κρατησε ανετα 48 ωρες. Λαμβανοντας υποψη οτι ειναι η πρωτη φορτιση της μπαταριας μου, ολα καλα θα ελεγα. . . Το κινητο ειναι απο τη Vodafone, οποτε το rootάρισμα νομίζω ότι θα το τολμήσω. Για τη Gingerbread, θα περιμενω την επισημη, δεν πατω καλα στα ποδια μου στο χωρο του Android ακόμη! ΥΓ: Εξαιρετικα διαφωτιστικο το τοπικ και το forum! Θα το επισκεπτομαι τακτικοτατα! Χιλια ευχαριστω!
×
×
  • Create New...