Jump to content

tonic5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tonic5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις πήρα ένα laptop acer (μάλλον travelmate ειναι κι αυτό, έχει κωδικό NB AR TM2355LMI PROMO VERSION) και παραξενεύτηκα όταν διαπίστωσα ότι η μνήμη που δείχνει το BIOS και τα WinXP είναι 496ΜΒ αντί 512ΜΒ που αναγράφεται εξωτερικά στη βάση του. Το ίδιο πρόβλημα έιχα συναντήσει και σε ένα USB flash memory της Kingstone (δήθεν αξιόπιστη) που ενώ γράφει απ'έξω 512ΜΒ τα WinXP διαβάζουν 496ΜΒ. Αυτό πρέπει να είναι ένα γενικό πρόβλημα κι όχι μόνο της Acer. Βασικά ήθελα να μάθω αν συμβαίνει και σε άλλους ή αν είμαι μόνο εγώ ο γκαντέμης.
  2. και μένα έχει ροδάκι αλλά προτιμούσα κάτι πιο εργονομικό.έχω logitech 8 πλήκτρων αλλά θα προτιμούσα να έχει περισσότερα.το ποντίκι δεν πρέπει απλά να το χουφτώνεις στην παλάμη σου.Πιστεύω πρέπει όλα τα δάκτυλα να μπορούν να κάνουν κάτι.Το ιδανικό για μένα θα 'ταν να'χει και trackball ή touchpad. Όσο για το ασύρματο είναι όλα τα λεφτά:Ξαπλώνω στο κρεβάτι και με το ροδάκι αλλάζω τα κανάλια στο tv-tuner ακόμα και κάτω απ'τις κουβέρτες το χειμώνα.
  3. mp3trim pro.πολύ μικρό προγραμματάκι.παίρνει mp3 και χωρίς να τα κάνει wav τα κουτσουρεύει στην αρχή και στο τέλος κι άμαλάχει αλλάζει και το volume!
  4. τι λέτε ρε παιδιά.έχω XP σε 333Celeron και η σταθερότητά του είναι είναι άπαιχτη.Μπορώ κι ανοίγω 42 παράθυρα και το σύστημα duracell.στα 98 μου'βγαζε "πόροι του συστήματος κάτω του 5%" απ'τα πρώτα 15 παράθυρα και κολούσε το σύστημα!τα ΧΡ έχουν βελτιωμένο πυρήνα και κάποιες διεργασίες είναι γρηγορότερες.Η αλήθεια είναι πως αν κι έχω 384ΜΒ SDRAM έχω αφαιρέσει όλα τα οπτικά εφέ(3D εικονίδια,themes,animation,σκιες,διαφάνειες κι όλες αυτές τις χαζομάρες) για βέλτιστη απόδοση και ουσιαστικά μοιάζει με το περιβάλλον των 98.Βέβαια ούτε norton βάζω γιατί γονατίζει όντως αρκετά την ταχύτητα του συστήματος.Όμως τα xp δεν τ'αλλάζω με τίποτα.έχουν κι ένα σωρό ρυθμίσεις για προστασίες κι ασφάλεια.
  5. υπάρχουν αμέτρητα προγράμματα για να χρησιμοποιείς το modem σου για αναγνώριση κλήσης(τα παλιά modem δεν το υποστηρίζουν).Ψάξε για Id Call.Προσωπικά χρησιμοποιώ το Call Display ένα πολύ καλό screensaver και το advanced call center (λίγο ιδιότροπο αλλά απ'το help του έμαθα πώς λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης στα modems).
  6. tonic5

    Oxygen Phone Manager

    να'σαι καλά ...επιτέλους να και μια λύση, είχα απελπιστεί! Υπάρχει στο myphone.
  7. ψάχνω για threads με θέμα wap αλλά δεν μπορώ να το ψάξω στην αναζήτηση. θέλω να βλέπω απ'το pc μου wap sites,όχι μέσω internet αλλά μέσω του κινητού μου.To WinWap το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω την σύνδεσή του με το κινητό.Όποιος έχει ακούσει τίποτα ας μου πει.Ίσως έτσι να δω και το iMAGE που το ΝΟΚΙΑ μου από μόνο του δεν μπορεί.
  8. εγώ το'κανα με wapa στο 1651.Τη διαφορά θα την καταλάβεις στο thread My Community > My Networks > CosmOTE > GPRS: Ρυθμίσεις, προβλήματα, απορίες... έχε υπόψιν ότι στο wap μόνο λατινικούς χαρακτήρες χρησιμοποιεί το δίκτυο(αν και κάποιοι κατάφεραν να γράψουν με ελληνικά ->βλέπε thread myPhone :: EΛΛHNIKA KAI myphone wapsite!! ΓINETAI;;)
  9. μα κι εγώ προτιμώ να γράφω μηνύματα απ'το pc με dialup παρά απ'το nokia μου.μου φαίνεται μαζοχισμός να χρειάζεται να πατάς 6 φορές το ίδιο πλήκτρο για να πιάσω αγγλικό χαρακτήρα.απλά όταν βαριέμαι να πάω στο pc οπως σήμερα το πρωί που απάντησα απ'το κρεβάτι ,μπαίνω απ'το κινητό.κι εγώ cosmokάρτα έχω αλλά δεν το παινεύομαι κιόλας,σου λέω είναι μαρτύριο με τα nokia! παραξενεύτηκα πριν που εδώ κι 8 μήνες δεν συνειδητοποίεισες ότι μπαίνουν στο forum wirelessly
  10. Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (4.05) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ma kala toso kairo apo persi gramenos ,ti kaneis sto myphone; apto kinito mpaineis sto wap.myphone.gr analitika apo allon (xoris kanoniko keyboard moΟ ti spaei.6plasia pliktra pataw)
  11. tonic5

    Oxygen Phone Manager

    Θέλω να στείλω sms 160 ελληνικών χαρακτήρων απ'το PC μέσω IrDA με ΝΟΚΙΑ.απ'οσα προγράμματα χρησιμοποίησα (Microsoft SMS Sender,Nokia PC Suite 5,Mobile Master,MobTime Cell Phone Manager,mobilenavigator...)μονο το Oxygen 221 στέλνει μήνυμα με τα λιγότερα αλαμπουρνέζικα.Συγκεκριμένα μου αντικαθιστά τα ελληνικά Ζ,Η,Κ,Μ,Ν,Ρ με τα F,G,J,L,M,Q. (Για να στείλω σωστά ένα μήνυμα το γράφω πρώτα στο word,με μια μακροεντολή τα κάνω κεφαλαιά και αντικαθιστώ αυτούς τους ελληνικούς χαρακτήρες σε αγγλικούς και τέλος κάνω copy paste στο oxygen.) Γιατί πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία;Έπρεπε να υπήρχε μια ρύθμιση των γραμματοσειρών για τα εξερχόμενα μηνύματα.η λύση με unicode χαρακτήρες με περιορίζει στους 70!όταν γράφω απ'το κινητό,στέλνει 160 κεφαλαία ελληνικά χωρίς να είναι unicode.Μήπως φταίνε τα ελληνικά WinXP SP1;μήπως κακή εγκατάσταση των κωδικοσελίδων ή font; Θα'θελα να μάθω αν υπήρξαν άλλοι με το πρόβλημά μου.(να ξέρω αν θα κάνω επανεγκατάσταση Windows).Κι αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν υπάρχει και πού thread για αποστολή sms με ελληνικούς χαρακτήρες από PC.όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτε.το forum είναι "δυσπεριήγητο" με dialup56K!
×
×
  • Create New...