Jump to content

gspower

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gspower

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

gspower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. gspower

    ZTE Carl

    εχω το εν λογο κινητο ξερει κανεις τιποτα για ροοτ?
  2. εχω κανει ειδει δυο αλλα τιποτα ολα τα αλλα κανονικα εκτος απο αυτο.....αν βρω κανενα wifi προγραμμα παιζει να λειτουργειση??? τελικα κατεβασα ενα προγραμα wifi και δουλευει αψογα.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα...ολα καλα στν 6.1 αλλα εξαφανιστικε τι wifi τι κανω?
  4. μπα και xp που προσπαθησα να εγκαταστησω το ιδιο μου κανει. μολις τελειωνη το φλασαρισμα στο τηλεφωνο δεν συνδεεται στν υ/η και δεν μπορει να συνεχισει.....υπαρχει περιπτωση να βρω την 6.1 σε μορφη acer.bin οπως ειναι τα 6.5??
  5. προσπαθησα χθες να περασο τα 6.1 που κατεβασα απο την ασερ αλλα το θεμα ειναι οτι γινεται μεσω συχγρονισμου στον υ/η και μολις ξεκινηση να φορμαρεται το κινητο χανετε η συνδεση με το usb πως αλλιως μπορο να την ξαναπερασω?
  6. καλησπερα παιδια ειναι το πρωτο μου ποστ εδω.....προσφατα αποκτησα και εγω το f900 με την εκδοση 6.1 και χθες λογικο ηταν να την αναβαθμισω με την 6.5....εχοντας διαβαση ολα τα αλλα ποστ το προβλημα μου ειναι οτι η μνημη χωρις το acer shell ειναι περιπου απο 15 εως 20 το πολλη αλλα και με ενεργοποιημενενο το shell την ιδια μνημη εχω....ξαναεκανα εγκατασταση χωρις καν να εγκαταστησω το shell και παλι το ιδιο η μνημη στα ιδια επιπεδα μολις το χρησημοποιησω και λιγο πεφτει στο 10......το θεμα ειναι οτι στην 6.1 ειτε με το shell ειτε οχι η μνημη πεταγε δεν επεφτε κατω απο 45....ξερει κανεις τι παιζει???
×
×
  • Create New...