Jump to content

MariosMuzik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MariosMuzik

  1. έχει ήδη αποδημήσει ,ευχαριστώ πάντως !
  2. Υποθέτω οτι ήταν για εμένα η απάντηση ! Και ρωτάω κατι ακόμα , για τα site που λένε οτι κάνουν κατι τέτοιο , ξέρουμε κάτι ή ειναι απάτη ?
  3. To imei μου είναι το εξής : 352668043550084. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να τη ξεκλειδώσω? Μου βγάζει μήνυμα "pin ξεκλειδώματος δικτύου sim" . Είναι από εξωτερικό η συσκευή . Ευχαριστώ πολύ ! :X παροχέας : cosmote
  4. Εχω το HTC DESIRE HD Α9191 . Μάλλον είναι απο Αγγλια . Απλά μου το χάρισαν διότι μετακόμισαν από εξω ,Ελλάδα . Εχει τα εξης : Android Version 2.3.5, Htc Sense 3.0,Software number 3.12.178.2 , Kernel version 2.6.35.10-g931a37e, Build number 3.12.178.2 CL200874 release-keys. Εχω κανει unlock bootloader απο το site της HTCdev. Προσπάθησα, έφτιαξα goldcard (νομιζω). Αλλα προσπάθησα να συνεχίσω, μ@λ@κι3ς . Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα , αν γινετε ελληνικά (ελπίζω να μη ζητάω πολλά...) να το ξεκινήσω απο την αρχη , η μήπως υπάρχει καποιος τροπος ποιο εύκολος απο αυτον που υπάρχει στην αρχή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ εκ των προτέρων!
  5. Παιδια βοηθεια αμεσαααααα ! Εκανα αυτα που λετε απλα δεν εχω κανει αυτο το βημα δε το ειδα ¨ ΣΗΜ:Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι η ύπαρξη ClockWorkMod recovery. Αν δεν το έχετε, το κατεβάζετε από το λινκ εδώ και το εγκαθιστάτε μέσω xrecovery. " Και τωρα μετα την οθονη στην αρχη που αλαξε δε κανει ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. το wildfire που έχω είναι s-off , root και με custom rom CM7. Κατάφερα έκανα update τη recovery σε 3.2 . Αλλά συνεχίζει και κολλάει όταν το βάζω να φορτίσει . Χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα overcklok το SetCpu . Υπάρχει κάποια ιδέα , κάποια βοήθεια ? *και όταν είναι κλειστό και το βάζω να φορτίσει πάλι κολλάει και μένει αναμμένο το led στο πορτοκαλί. :X *+ ότι το έκανα root από 2.2 original rom. *+ ότι ποτέ δεν πρασινίζει το led. κολλάει η φόρτιση στο 99%
  7. Μπορώ να μάθω και εγώ το τρόπο για να αναβαθμίσω την recovery μου από 3.0.6 σε 3.2.0 . Ευχαριστώ ! :-)
×
×
  • Create New...