Jump to content

CenotapheR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CenotapheR

  • Ημ. Γέννησης 25/06/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

CenotapheR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από μένα! Μη αντέχοντας άλλο την καθημερινότητα με το Samsung Galaxy Y S5360, στις 24/01 αποφάσισα μετά από προτροπές να αγοράσω το Lumia 535 DS παρότι γνώριζα για τα θέματα που έχει η οθόνη. Ήθελα ένα vfm κινητό και μου φάνηκε η πιο δίκαιη αγορά στα 119 ευρώ. 2 βδομάδες μετά και μπορώ να πω πως η απόκριση της οθόνης με ενοχλεί αρκετά, αφήστε που δεν μπορώ να ξεσυνηθίσω εύκολα από την εμπειρία μου με το swiftkey. Η κατάσταση είναι δραματική όταν προσπαθώ να γράψω αγγλικές λέξεις με το wordflow. Στο Windows Store μπορεί να θέλει 10 με 12 πατήματα για να ανοίξει το "διαβάστε περισσότερα" στις πληροφορίες εφαρμογών. Στο Nextgen Reader θέλει διαβολική ακρίβεια για να αλλάζει αριστερά-δεξιά τα άρθρα και να μην το παίρνει ως πάνω-κάτω σκρολάρισμα. Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά απ' ότι κατάλαβα, οι περισσότεροι κάτοχοι της συσκευής έχουν πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες εμπειρίες. Το κινητό φοράει Denim. Με το λειτουργικό δεν έχω κάποιο παράπονο, ίσα ίσα είμαι αρκετά ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος και δύσκολα θα επέστρεφα σε Android. Το θέμα είναι τώρα τι κάνω; Μπορώ να το επιστρέψω ως προβληματικό; Να περιμένω για καινούργιο software update; Να κάνω το ******* και να χτυπήσω 2ο χέρι το Lumia 930; :worry:
  2. Φίλε μου, ούτε σε FTM mode ούτε σε Recovery mode μπορώ να μπω. Πως να κάνω ανάκτηση? Shits hit the fan...
  3. Ωραία τώρα τα τίναξε κανονικά. Πήγα να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή και μετά το reboot έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το ZTE logo. Ο λόγος απλός. Εφαρμογές εξαφανιζόντουσαν, υποτίθεται πως έπρεπε να είχα 300mb ελεύθερο εσωτερικό χώρο αλλά στην πραγματικότητα μόνο 162 εκ των οποίων τα 161 ήταν μονίμως δεσμευμένα όσους καθαρισμούς και να έκανα. Τι link2sd, τι καθάρισμα της cache, τι @@ μέντολες...??? Τι γίνετε τώρα? Το σώζουμε ή να ταΐσω τα ψάρια?
  4. Okay όλα δουλεύουν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Την 2.3 από το link πιο πάνω. Όχι δεν έβαλα τα google apps γιατί δεν έχει οδηγίες πως να τα βάλω. Με την ρύθμιση του λογαριασμού τι να κάνω?
  6. Αναβάθμισα το zte v9 σε αυτήν την έκδοση και δεν υπάρχει πουθενά το android market. Συν της άλλης, ενώ στο mail δέχτηκε νορμαλ τον gmail λογαριασμό μου, στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν τον δέχεται με τίποτα.
×
×
  • Create New...