Jump to content

qwertyuiop2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About qwertyuiop2

  • Ημ. Γέννησης 11/07/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

qwertyuiop2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tα έκανα όλα μόνος τελικά, ήμουν πολύ πανικόβλητος για να δω την πρώτη σελίδα. Τρομερή αναβάθμιση, αισθάνομαι σα να άλλαξα δεκαετία από το 6 στο 9 android. Και πολύ πιο άνετη ρομ η aicp σε σχέση με τη δυσκοίλια και περίεργη των Κινέζων. Μετάνιωσα που δεν το είχα κάνει νωρίτερα. Απλά για κάποιο λόγο μου έχει χαλάσει η ποιότητα κλήσης επειδή απεγκατέστησα την ορίτζιναλ εφαρμογή με το magisk και το system app και κράτησα αυτή των gapps. Πώς μπορώ να επιστρέψω στην ορίτζιναλ της aicp χωρίς να περάσω και πάλι το λούκι του πέρα - δώθε; Το system app αποτυγχάνει διαρκώς και συνεχόμενα να επαναφέρει από το recycle bin την εφαρμογή "Τηλέφωνο".
  2. Παιδιά, δε βρίσκω πουθενά κάποιον οδηγό. Τώρα έχω αρχίσει κι έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές τραπεζικής γιατί έχω μείνει στην 6.0.1 android, με την επίσημη 5.8.020S του... 2016. Κι επειδή μπαίνω στρατό σε ένα μήνα, θέλω να έχω τα βασικά: Αξιοπιστία, μπαταρία, ήχο κι ομιλία σε 2 sim με 4g. Τα υπόλοιπα, δευτερεύοντα.
  3. Πόσος είναι ένας Μ.Ο. παραμονής στο τελωνείο για πακέτα πλέον παίδες; Μου μπήκε σήμερα, δε με απασχολεί το ποσό κλπ, τα είχα προϋπολογίσει. Απλά φεύγω δίμηνες διακοπές, κι άμα έρθει μετά τις 3-4 Ιουλίου θα μείνει 15 μέρες στα αζήτητα και θα ξαναγυρίσει Αμερική. :|
  4. Ο αδερφός μου δίνει πανελλήνιες και είναι με ένα κινητό- χρέπι 5ετίας. Οι γονείς μας είναι άνετοι οικονομικά αλλά τεχνολογικά αναλφάβητοι, οπότε πρέπει η αγορά να γίνει από εμένα. Θέλω να του κάνω δώρο το πρώτο του νορμάλ κινητό λοιπόν, με περιορισμένο μπάτζετ. :rolleyes: Είμαι ανάμεσα στα leeco le ree και στο le 2. Έχουν ίδιο επεξεργαστή, ίδια μνήμη και παρόμοιο μέγεθος. Από εκεί και μετά δεν ξέρω να ξεχωρίσω διαφορές, θα ήθελα να μου πείτε όσοι τα έχετε (ή όσοι ξέρετε τα επιμέρους, πχ κάμερα) ποιο είναι καλύτερη επιλογή. Το οικονομικό δε με πολυενδιαφέρει μεταξύ των 2, θέλω να πάρω απλώς το καλύτερο μεταξύ τους. Σας ευχαριστώ!
  5. Tέλεια, όταν λήξει κι αυτό με τον ήχο θα τη βάλω μία και καλή. Έχω οικειότητα με το μοδινγκ κινητών, αλλά ελάχιστη όρεξη να περνάω κάθε βδομάδα / μήνα νέες εκδόσεις, δεν έχω τόσο χρόνο.
  6. Τέλεια. Θα τη δοκιμάσω. Το μονο αρνηιτκό είναι ότι θέλει στήσιμο από την αρχή το κινητό, και τώρα έχω φάει ήδη 4-5 ωρίτσες μέσα στο νερό να το στήσω αξιοπρεπώς.
  7. Aυτά που λένε στο xda με κάμερες, ήχο και μπαταρία, είναι διορθώσιμα;
  8. Ωραία , σε ευχαριστώ, αλλά τα έχω κάνει όλα από προχθές. :P Βήμα 2ο: Η AICP ρομ, είναι απροβλημάτιστη ως προς τις ειδοποιήσεις; Θέλω μία σχετικά υπεύθυνη απάντηση, δηλ. από άτομα που την έχουν βάλει. Βάσει αυτών που λέγονται εδώ, η lineage δεν αξίζει γενικότερα, έτσι;
  9. Λοιπόν 3 μέρες μετά και το έχω στρώσει καλά. Νομίζω η 20s είναι ασφαλές... λημέρι από άποψη αξιοπιστίας. Twrp, root και Ελληνικό Μενού (εύγε κοινότητα) είναι απαραίτητα αν θέλει κανείς να έχει ένα μίνιμουμ ευχαρίστησης από τη συσκευή του. Αυτό που με ξενίζει ΠΑΡΑ πολύ ακόμη, είναι το ότι το eui είναι αυστηρός λοχαγός ως προς α) τη μπαταρία και κατά συνέπεια β) τις ειδοποιήσεις - led. 2/3 φορές έχω μηνύματα στο messenger και mail τα οποία δεν ειδοποιούν καν ότι φτάνουν. Προέρχομαι από xiaomi redmi note 3, που όλα αυτά έτρεχαν σα γάργαρο νερό. Ποτέ δεν έχανα κάτι και πάντα ήξερα τι έρχεται από το χρώμα του led. Εδώ τι κάνουμε για το πρώτο σκέλος; Εσείς ποια μέθοδο ακολουθήσατε για να λαμβάνετε ΟΛΕΣ τις ειδοποιήσεις που πρέπει με άναμμα οθόνης και led; Τα mail, το viber - whatsupp και δευτερευόντως το messenger μου είναι πάρα - πάρα πολύ σημαντικά λόγω δουλειάς! Δε με νοιάζει το χρώμα του λεδ, ας είναι ροζ πάντα. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι ότι οι ειδοποιήσεις 3-4 εφαρμογών θα μου έρχονται ΠΑΝΤΑ, ό , τ ι και να γίνει.
  10. Τελικά τι γίνεται με το 4g παιδιά; Στην κοσμοτέ, που την έχω στη σλοτ 2, πιάνει 4γ κανονικά, αλλά στη βόδαφον μόνο 3γ (σλοτ1), παρόλο που ήμουν καράκεντρο αθήνας.
  11. Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό να έχω 1,8 γιγα διαθέσιμη ραμ από τα 4; Και μόλις 2 αν κλείσω όλες τις παρασκηνιακές εφαρμογές; Έχω την 20s.
  12. Tι παίζει με το λεντ ειδοποιήσεων; Είχε κανείς άλλος πρόβλημα; Ανάβει όταν το βάλω για φόρτιση, αλλά ποτέ ως ειδοποίηση.
  13. To παρέλαβα κι εγώ σήμερα από bang! Φοβερό τηλέφωνο, έχει την 20s και πάει πολύ καλά. Από ό,τι καταλαβαίνω στο thread, η καλύτερη δυνατή επιλογή για να έχω αξιοπιστία και συμβατότητα είναι ότι βάζω το twrp και μετά περνάω την 26s ; Ή το twrp δε χρειάζεται;
  14. Όλα αυτά που διαβάζω για αυτονομία - φόρτιση - ειδοποιήσεις προβληματικές και κρασαρίσματα, δεν ισχύουν; :p
×
×
  • Create New...