Jump to content

Asoeek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Asoeek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Asoeek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει ανεβεί κανονικά ήδη στο τιμολόγιο της τράπεζας
  2. Επισης δεν έχω ξαναδεί χρεωστική κάρτα.. Και κάρτα γενικότερα που να μην έχει χώρο για να βάλεις απο πίσω την υπογραφή σου (Πειραιώς χρεωστική) τον χώρο που πρέπει να βάλεις την υπογραφή τον καλύπτει ο αριθμός της κάρτας που τον έχουν γράψει ολόκληρο και πισω. Κατέχει που λέει κι όλας εξουσιοδοτημένη υπογραφή.. Αν πάει κάποιος στο εξωτερικο που κοιτάνε υπογραφές θα χει πρόβλημα.
  3. Ανοιξα τον λογαριασμό Αξίζει της Πειραιώς. Άλλα μου είπαν ομως στο κατάστημα και άλλα στο τηλέφωνο. Εγώ ας πούμε έβαλα 3000 σήμερα. Ο λογαριασμός αυτός έχει βασικό επιτόκιο 0,1% και προνομιακό 3% οπταν το υπόλοιπο της τελευταίας μέρας του μηνα ειναι μεγαλύτερο κατά 1 ευρώ απο την τελευταια μερα του προηγούμενο μηνα. Αυτα τα 3000 που έβαλα σημερα πχ. Θα τοκιστούν με 3%; Η με 0,10; Και αν με 0,10 απο ποτε θα ισχύει το 3%; Από 1/7 εφόσον 30/6 έχω 3001 ευρώ και πάνω; Επισης δεν ξέρω αν τελευταια μερα του μηνα εννοούν εργάσιμη η όχι. Και φαντάζομαι δεν έχει σχέση αν το υπόλοιπο αυξηθεί και με έμβασμα ή με κατευθείαν κατάθεση ε;
  4. Για τρεχούμενο εννοώ σε ιδιώτες / φυσικά πρόσωπα.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι φοιτητής και δεν έχω εκκαθαριστικό ακόμα. Έχω ανοίξει μόνο εναν λογαριασμό ταμιευτηρίου απλό. Θέλω να ρωτήσω.. Μπορώ να ανοίξω έναν τρεχούμενο / όψεως τραπεζικό λογαριασμό;; Παίζει ρόλο που δεν έχω εκκαθαριστικό; Επίσης , να φανταστώ η λειτουργία υπερανάληψης που δίνουν σε κάποιους τρεχούμενους θέλει ξεχωριστή ενεργοποίηση; Και τέλος πώς βγάζεις μπλοκ επιταγών από αυτούς τους λογαριασμούς ; (Μιλάω για ιδιώτες όχι επαγγελματίες) κανονικά οι επιταγές θεωρούνται σαν μέσο πληρωμής αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τις έχουμε δει σαν πίστωση. Οπότε αν θέλω πχ κάτι τέτοιο για κάποια αγορά, πρέπει να πάρεις έγκριση ή όχι; . Δεν αναφέρομαι σε φοιτητικού πας λογαριασμούς , αλλά κανονικούς τρεχούμενους. Ευχαριστώ.
  6. Μία ερώτηση παιδιά.. Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία σε ένα εισιτήριο και να πάει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου αντί για μένα; Όχι να το ακυρώσω.. Να το μεταβιβάσω δηλαδη.. Μιλάμε για 3 βδομάδες πριν. Και αν ναι με τι επιβάρυνση; Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κι εγώ για την υπηρεσία citibank alerts. Με έχουν πρήξει να την ενεργοποοήσω. Μου λένε είναι 1 ευρώ το μήνα. Εννοούν όσα sms και να μοθ στείλουν; Εγώ χρεώνομαι κάτι άλλπ για τα sms που μου στέλνουν από την τράπεζα; Και κάτι ακόμα.. Έχει κανένας άλλος απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου στη citibank να μου πει τι επιτόκιο έχει και αν χρεώνουν έξοδα διαχείρησης λογαριασμού ή έξοδα για μικροποσά ή αδράνεια; Ευχαριστώ.
  8. Έχει κανείς το πακέτο younique της εμπορικής; Είδα ένα επιτόκιο 2,50 ευρώ!! Από το 1 ευρώ στον καταθετικό λογαριασμό..
  9. Σε ευχριστώ.. Αλλά ψάχνω για τιμοκατάλογο των λογαριασμών καταθέσεων.. Για προμήθειες και άλλες χρεώσεις.
  10. Παιδιά ψάχνω κι εγώ να βρω έναν τιμοκατάλογο και χρεώσεις για τη citibank και δεν μπορώ να τον βρω πουθενά στο site.. Δεν μπορεί να μην υπάρχει...
  11. Χρεώνεσαι για τις κινήσεις που σου στέλνουν; Φαντάζομαι θα υπάρχει και e-statements προς αποφυγή του ταχυδρομείου. Και κάτι τελευταίο. Θέλω να γραφτώ και στο ebanking. Πόσο είναι η χρέωση; Σου δίνουν κάποια συσκευή όπως η εθνική; Και για να το ενεργοποιήσω ποια είναι η διαδικασία; Να πάω σε κατάστημα;
  12. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελικά τον άνοιξα σήμερα. Το δώρο ήταν μια τσάντα. Ξέρετε αν τα atm της alpha bank υποστηρίζουν κατάθεση χωρίς φάκελο όπως τα περισσότερα atm της εθνικής; Επίσης, δεν μου έδωσαν βιβλιάριο αλλά μια κάρτα που γράφει τον αριθμό λογαριασμού.. Όπως και στη citibank...
  13. Έχει καθόλου έξοδα διαχείρισης/συντήρησης; Χρειάζεται και το πάσο για το άνοιγμα ή μονο αφμ και ταυτότητα;
  14. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον λογαριασμό alpha 123. Συγκεκριμένα εγώ είμαι 22 χρονών.. Οπότε μιλάμε για 18-27 που λέει. Γιατί να προτιμήσω αυτόν τον λογαριασμό σε σχέση με κάποιον άλλον; Είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου; Μπορώ δηλαδή κανονικά να κάνω αναλήψεις; Έχει κάπια χρέωση ; Επίσης, σου δίνουν και cash card? αν πάω πάνω από 27 τι γίνεται; Απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό για άνοιγμα ; Τέλος, αυτό που λέει στην σελίδα ότι σου δόνουν και δώρο καλοσωρίσματος, τι είναι; Αν έχει ανοίξει κάποιος τέτοιον λογαροασμό ας μοθ πει ή αν ξέρει σχετικά, γιατί οι πληροφορίες στο site είναι λίγες μην τρέχω άδικα σε κατάστημα. Σας ευχαριστώ και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
×
×
  • Create New...