Jump to content

Cubigon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cubigon

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Cubigon's Achievements

  1. Καλησπερα, Πριν 20 μερες εβαλαν στην πολυκατοικια μου οπτικη ινα. (cosmote) συμπτωματικα ληγει το συμβολαιο του σταθερου και του κινητου σε λιγο καιρο. Πηρα προσφορα απο cosmote καταστημα για αλλα ηταν οι τιμες καταλογου. δηλαδη: για 300mbps και απεριοριστα ολα στο κινητο--> 37.90e + 24e το κινητο = 62e συνολο Οκ η τιμη για το κινητο ειναι καλη αλλα για την οπτικη ειναι τσιμπημενη. Εχουμε καποιο τηλεφωνο προσφορων για να καλεσω μηπως μου δωσουν καλυτερη τιμη?
  2. και εγω εχω το ιδιο ακριβως θεμα. Το γυρισα σε data απο cosmote και ησυχασα (δυκαρτο κινητό)
  3. καλω κυριως σε ολους και οχι μονο σε cu!. Εχει καλυτερα πακετα ιντερνετ για αυτο λεω να το αλλαξω σε international απλα ψαχνω να δω αν δινει κανενα δωρακι με ανανεωση
  4. Καλησπερα. Εχω Cu σκέφτομαι να το γυρισω σε international. Οταν κανεις ανανεωση εχει καποιο μπονους το international σε ΜΒ η λεπτα ομιλιας?
  5. λοιπον πέρασα την archidroid 1.7.17 (μια εκδοση πισω δηλαδη ) και την πηρε κανονικα, bootαρε κανονικα. Δεν ξερω τι παίχτηκε, ισως εφταιγε το αρχειο της rom οπως υπονοείς, και με ξανακατεβασμα να εστρωνε. Τεσπα τωρα το εδωσα πισω. Ευχαριστω
  6. καλησπερα Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το i9300. Το ειχα με archidroid (v3.0.2) (android v4.4) και με custom recovery phillps touchwiz (v6.48.4). Δούλευε μια χαρά, το βαρεθηκα και το έδωσα. Ο νεος ιδιοκτήτης θέλει 4.3 rom με παρακάλεσε να του περάσω μια. Παω να περάσω την ArchiDroid 1.7.18 (andoid v4.3) απο custom recovery. Ενω τελειώνει το aroma installer το τηλέφωνο κανει επανεκκίνηση και μενει στο λογότυπο της samsung, δεν μπουταρει η rom. Εχω κάνει clean reset απο την recovey και πολλες φορες reinstall. Παντα το ιδιο μενει στο λογοτυπο. Τωρα του περασα την archidroid v3.0.2, που ειχε αρχικα, και ανοιγει κανονικα το κινητο. Τι συμβαινει?? Τι κανω λαθος?
  7. Αθηνα - Βοβουσα Ταχύτερη διαδρομή http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50773&stc=1&d=1412621876 Συντομότερη χιλιομετρικά διαδρομή http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50774&stc=1&d=1412621876 edit: βγηκαν τεραστιες οι φωτο! sorry αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω!
  8. ξέρεις τι γίνετε, θελει αυτο το μικρο, σώνει και καλα τωρα..:mad:
  9. καλησπερα, ξερει κανεις που μπορω να βρω το ελληνικο manual βιβλιαράκι για το i9300? πρόκειται να δωσω το κινητο σε συγγενικο πρόσωπο και μου το ζηταει. Το δικο μου το πεταξα :(
  10. ειναι πολυ απλο, το κινιτο καταλαβαινει την θεση σου απο: α) την κεραια κινητης που εχει συνδεθει β) το gps γ) και τα wifi που υπαρχουν γυρο σου Η κεραια κινητης δεν προσφερει ακριβεια, σου λεει οτι εισαι καπου μεσα σε αυτη την μεγάλη ακτινα του κυκλου, επειδη ακριβώς οι LTE κεραίες ειναι λιγες τωρα για αρχη, θα καλυπτουν μεγάλη επιφανεια, εξου και ο τεράστιος κύκλος που βλεπεις στο gmaps, η εστω το απομακρυσμενο απο εσενα κεντρο του.
  11. οι παρτιδες που κυκλοφορουν στα ραφια αυτη την στιγμη εχουν το "sane" chip:lol: να φανταστω?
  12. καλησπέρα, μεσα στην βδομάδα θα αγοράσω και εγω το κινητό :D θα σας παρακαλουσα να μου πειτε 2-3 μαγαζια που εχουν DOA, (το birdphone ειναι πολυ μακρια για μενα)
  13. ξέρουμε σε πoιες συχνότητες δίνει lte η vodafone και η wind?
  14. στο mediamarkt.de το εχει στα 460 euro! Πως γινετε να το παρουμε απο εκει? Δεν εχω και κανα φιλο που θα ταξιδεψει αυτο τον καιρο...:p
×
×
  • Create New...