Jump to content

clozer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by clozer

  1. Έχω την v6 του Κύριλλου αλλά αν και ταχύτατη έχω 2 προβλήματα. 1ον δεν μπορώ να βγω από τις επαφές με το πλήκτρο πίσω και 2ον όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το setcpu μου λέει ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος ενώ από το titanium ξέρω ότι είμαι μια χαρά (109 MB free).
  2. Παιδιά με ενδιαφέρει και μένα αυτό για τον kernel... Οπότε όποιος γνωρίσει κάποιον καλό και σταθερό oc kernel που μπορούμε να φλασάρουμε πάνω στην 5.7 του Κύριλλου ας μας πει.
  3. off topic: μπορω να βαλω το παιχνιδι φιδακι το παλιο? Το έχω κάνει ήδη. Να κάνω επανεγκατάσταση? ρε παιδια ασ απαντησει καποιοσ τουλαχιστον για το φιδακι --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  4. Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω στο root explorer την επιλογή R/W σε R/O?? Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
  5. Στα προηγούμενα post υπάρχει link από τον Κύριλλο. Ψάξε λίγο και θα το βρείς;)
  6. Ποιο είναι το τελευταίο firmware? Εγώ έχω την kyrillos v5.7, πως μπορώ να δω ποιο firmware έχω? Η kyrillos περιλαμβάνει και firmware ή πρέπει να το βάλω ξεχωριστά?
  7. To setcpu είναι επί πληρωμή? Γιατί στο market μου βγάζει να πληρώσω. Μπορώ να το βρω πουθενά αλλού free?
  8. Τελικά έβαλα την 2.2 από τον οδηγό και μετά την 5.5 που μου είπες. Δεν το έψαξα πολύ ακόμα αλλά φαίνεται καλή δουλειά. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ και πάλι.
  9. Απλά ήθελα να κάνω root γιατί διάβασα ότι για να χρησιμοποιήσω το titanium backup πρέπει να έχω κάνει root.
  10. Ευχαριστώ πολύ για τα ενημερωτικά. Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω root και παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Θα γράψω ακριβώς αυτά που έκανα για να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ή αν παρέλειψα τίποτα. Κατέβασα το SuperOneClick (last version), ενεργοποίησα από την συσκευή τον εντοπισμό σφαλμάτων, άνοιξα το SuperOneClick, σύνδεσα με το usb στο pc και πάτησα Root. Ξεκίνησε, έβγαλε ένα παράθυρο που ρωτούσε αν το OS είναι μεγαλύτερο από 2.0, πάτησα ναι, συνέχισε και τέλος έγραψε FAIL.:wacko: Ποια είναι η άποψή σας??
  11. Ωραία... Ευχαριστώ πολύ γιατί είχα μπερδευτεί αρκετά με όλες αυτές τις ημερομηνίες που διάβαζα στο internet. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, τι θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να βάλω? Την 2.2 από τους οδηγούς που έχει στο forum? Υπάρχει μήπως και οδηγός για 2.3?
  12. Καλησπέρα, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά που έχετε κάνει. Πρώτον θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει το android 2.2 επίσημα για το Galaxy 3 και αν ναι πως θα το κατεβάσω.
×
×
  • Create New...