Jump to content

fuma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fuma

  1. Eυχαριστω για την απαντηση σου!!! Το πρωτο προβλημα λυθηκε με φορματ!!παλι καλα!! Οχι εχω της Nokia, αλλα δεν θελω να εχω την συνδεση μεσω κινητης τηλεφωνιας....θελω να το απενεργοποιησω εντελως!!! Αν δεν γινεται καλως...απλα ρωτησα!!!! Και μια τελευταια ερωτηση,ποσο μπαταρια σας κραταει περιπου με νορμαλ χρηση... καμια 30min-60min την ημερα μουσικη,20-25min νετ.....ελαχιστα εως καθολου τηλεφωνηματα και λιγα μηνυματα.Επισης εχω βαλει εντελως χαμηλο φωτισμος,εχω απενεργοποιηση το 3G,και εχω βαλει την δονηση αφης στο ελαχιστο. Εμενα περιπου μια μιση μερα......λιγο μου φαινεται!!!
  2. Ξερεις κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω εντελως την εφαρμογη που μπαινεις στο ιντερνετ μεσω καρτας( δλδ cosmote,vodafone,wind)?Αυτο γιατι σημερα μπηκα κατα λαθος για ελαχιστα δευτερολεπτα και εχασα καρτα.Και ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα χρεωθω ολοκληρη καρτα απο τετοιες βλακιες. Γινεται να μην γινεται να μπω?Να το απενεργοποιησω καπως?
  3. Ναι.....απιστευτο???Και εγω τα ειχα παιξει......
  4. Μα αυτο ειναι το θεμα,,,,οτι μονο στο δικο μου,το κανει αυτο.Κλειστο το κραταω το wifi, αλλα δεν ξερω τι παθαινει με το δικο μου router. Δεν μπορω να μπω σπιτι γιατι αρχιζει.... :lol: :lol: :lol: :lol:
  5. Βασικα αλλαξα κωδικο στο router και τωρα δεν μπαινει...αλλα φοβαμαι οτι αμα ξαναμπω,θα το ξαναποθηκευσει και θα εχω τα ιδια παλι!!! Τι εννοεις να σβησω το wlan?την εφαρμογη ?πως γινεται αυτο?
  6. Καλημερα,εχω το συγκεκριμενο κινητο εδω και μια εβδομαδα.Μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν μπορω με τιποτα να βγω απο το wlan του σπιτιου μου.Μπηκα αρχηκα,δεν θυμαμαι τι ρυθμισεις εβαλα αρχικα και τωρα οτι και να κανω με βαζει συνεχεια. Εγω παταω να βγω,αυτο μετα απο μερικα δευτερα παλι μεσα....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ROUTER του σπιτιου. Τι να κανω ρε παιδια?Τι factory recovery,τι να το κλεισω, ΤΠΤ!!!Δεν ξερωωωωω...... :(
×
×
  • Create New...