Jump to content

Kontos_Gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    343
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Kontos_Gr

  1. Μακάρι να το ήξερα από την αρχή ότι θα πήγαινε έτσι. Δεν την ξαναπατάω άλλη φορά με σειρά που ακόμα παίζεται...

     

    Αν σας παρηγορεί υπάρχουν και χειρότερα.Να έχεις διαβάσει τα 5 βιβλία της σειράς, να περιμενείς άλλα 2 που ένας Θεός ξέρει πότε θα βγουν και πλέον να μην θυμάσαι τι έχει γίνει,πως έχει γίνει και αν έχει γίνει στα βιβλία ή στην σείρα, ενώ ταυτόχρονα να βλέπεις την σειρά να καβαλάει επικίνδυνα τα βιβλία.

  2. Υπάρχει εφαρμογή που να δηλώνεις σε ποιές εφαρμογές θέλεις να κάνει περιστροφή οθόνης; π.χ Δεν θέλω να μου κάνει περιστροφή την οθόνη στο Viber αλλά θέλω στον bsplayer.

     

    Δεν ξέρω για εφαρμογή, αλλά αν έχεις xposed γινέται με το app settings

  3. Παίδες μια βοήθεια. Εχω την τελευταία Audax και όταν άλλαξα το dpi στα 390 η κάμερα καταλαμβάνει πλέον ι τα 2/3 της οθόνης και οταν πατας τα κουμπιά δεν είναι στην σωστή θέση. Δηλ. πρέπει να τα πατήσεις λίγο αριστερά στο πλαι πχ του κουμιου για να το επιλέξεις. Αυτό μου το έκανε και σε άλλη ROM (δεν θυμάμαι σε ποιά). χει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει πως διορθώνεται (στην camera FX ή σε όποια άλλη κατεβάσω δεν υπάρχει πρόβλημα. Μονο στην στοκ μου το κανει αυτο.

     

    Αν η rom δεν ειναι multi-dpi (όπως είναι η x-note πχ που είναι kit-kat) αλλάζοντας το dpi της συσκευής σε εφαρμογές της rom (πχ dialer,gallery,camera και ενδεχομένως κάποιες ακόμα) δημιουργούνται τέτοια θέματα.Όποτε είτε πρέπει να βάλεις κάποια rom που είναι multi-dpi (από όσο ξέρω σε samsung-based roms δεν υπάρχει κάποια lollipop),είτε όπως είπε ο φίλος με xposed να βάλεις τις "προβληματικές" εφαρμογές να δουλεύουν στο standard dpi της συσκευής.Προσωπικά για εμένα αυτός είναι ο μόνος λόγος που έχω μείνει σε kk.

×
×
  • Create New...