Jump to content

dear

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dear

  1. Και οσο για το σχολιο του ''dear'' η lg δεν εχει κυκλοφορισει κανενα patch ακόμα που να διορθωνει το προβλημα

     

     

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306737

     

    "Όπως όλα δείχνουν, η LG άκουσε τα παράπονα των χρηστών της και σπεύδει να τους δώσει update το οποίο εκτός του ότι θα επιλύσει το πρόβλημα με τις συχνές επανεκκινήσεις, θα βελτιώνει και την λειτουργία του video / music player. Το update θα δοθεί μέσα στον Μάιο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής στην έκδοση Gingerbread."

  2. Γεια σας και απο εμενα , οσονούπω κατοχος του O2X το οποιο επελεξα εναντι του Galaxy S2 και ελπιζω να μην εκανα λαθος .

     

    To εχω δει σε φιλο και εντυπωσιαστηκα απο την λειτουργικοτητα του.

     

    Λοιπον, εχω ενα Optimus 2x. Γενικα πολυ ικανοποιημενος. Μονο μια φορα ειχα σπαστει σοβαρα και αυτο ηταν οταν ημουν εξωτερικο, το ειχα βαλει το βραδυ να φορτισει και το πρωι το κινητο αντι να μπουταρει κανονικα, κολλουσε στο σημα της LG. Εβγαζε την μπαρα απο κατω, η οποια κινουταν κανονικα, αλλα στη συνεχεια εσβηνε και ξαναρχιζε απο την αρχη. Τελος παντων, εκανα factory reset και ευτυχως μπουταρε κανονικα.

    Απο τοτε δεν ξαναγινε και υπεθεσα οτι ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο [μια που ειναι και της μοδας]. Αλλα πριν απο 10 λεπτα ξαναγινε. Ειχε μπαταρια, δεν φορτιζε, ηταν ανοιχτο και ξαφνικα προσεξα να αναβουν τα led των πληκτρων. Το παιρνω στα χερια και βλεπω οτι μπουταρει. Μετα κολλησε, ξανακλεισε και ξαναρχισε να μπουταρει.

    Εχει τυχει σε καναν αλλο;

    Σημειωτεον οτι το κινητο ειναι με την stock rom, και δεν το εχω κανει root [ακριβως για να αποφυγω τετοιες καταστασεις, τραγικη ειρωνια]

     

    Αυτα -απ'οτι εχω διαβασει- συμβαινουν σε καποιους γι'αυτο η Lg εχει κυκλοφορησει ηδη μια αναβαθμιση που διορθωνει αυτα τα προβληματακια.

    Δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο και συμβαινουν και σε αλλες συσκευες οπως το Galaxy S2.

     

    Από ομάδα διαχείρησης:

    Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

×
×
  • Create New...