Jump to content

annoula1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About annoula1986

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

annoula1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. annoula1986

    iPhone 4S

    παιδια ουτε καν ηξερα τι ειναι το I cloud επειδη ξερετε εσεις δεν σημαινει οτι πρεπει να ξερουν ολοι. ηξερα οτι ειναι πολυπλοκα κινητα αλλα που να ξερω τα i cloud τι ειναι. μπα δεν το σκοτωνω ας το να καθετε.καποια στιγμη κατι θα βρεθει κατι για να ξεκλειδωσει οπως σε ολα τα παλιοτερα μοντελα.
  2. annoula1986

    iPhone 4S

    απλα νευριαζω γιατι δεν ξερουν ενταξει την πατησα και το πηρα. δεν ξερω και δεν ειχα ποτε στην ζωη μου i phone. και κοιταζω να βρω μηπως υπαρχει καποια λυση για να φτιαχτει γιατι μου ζητανε 150 ευρω και ξερω οτι τα παραγγελνει αυτος που θελει να το φτιαξει απο το ebay στη τελικη να τα παρω εγω και να τα παρω σε καποιον που γνωριζει να μου τα βαλει. γιατι να αγορασω κατι που κανει 50 ευρω και να μου το χρεωσει 150 δεν ειναι ξεφτιλα?
  3. annoula1986

    iPhone 4S

    αγαπητε τασο μπορεις να με διαλευκανεις στο τι να ψαξω?
  4. annoula1986

    iPhone 4S

    καλησπερα πριν λιγο καιρο αγορασα ενα i phone 4s απο καποιον γνωστο ενος γνωστου. ο οποιος εχει εξαφανιστει. το κινητο απο οτι καταλαβα ηταν κλεμενο απο τουριστες γιατι μολις πηγα να συνδεθω στο ιντερνετ κλειδωσε η συσκευη και δεν μπαινει στο μενου. το πηρα για φτιαξιμο μιας και το αγορασα 180 ευρω και μου λενε για να το φτιαξουν οτι θελουν 150 ευρω. υπαρχει τροπος να φτιαχτει ρε παιδια πιο οικονομικα? η να το πεταξω? καποιος μου ειπε οτι μπορω να παραγγειλω απο το ebay logic board ξεκλειδωτη. υπαρχει καποιος να με διαφωτησει?
  5. μια ερωτηση μηπως γνριζεις να μου πεις για ενα ταμπλετ επειδη βλεπω οτι εισαι ονλαιν http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/122007-f&u-etb7404-7
  6. πηρα της εφαρμογες που εστηλε καποιος λιγο πιο πανω.απλα εχω ενα τεραστιο προβλημα.δεν ξερω πως να της βαλω μεσα στο κινητο μου.βαζω το κινητο στο καλωδιο του υπολογιστη αλλα δν ξερω σε ποιον φακελο να της περασω.χρειαζετε καποιο ιδικο προγραμμα μηπως? και επισης δν βρισκω τις αναφορες παραδοσης στα sms μπορει καποιος να με βοηθησει?
×
×
  • Create New...