Jump to content

PCIFIAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PCIFIAS

  1. Παιδιά προσπαθώ να ξεκλειδώσω τους bootloaders και στο βήμα που συνδέω το τηλέφωνο μου το αναγνωρίζει ως S1Boot fastboot όπου στην αναζήτηση λογιστικού προγράμματος βρίσκει το Αndroid original ADB interface. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Τη CPU την έχω στα 300-1400ΜGz και έχω επαναφέρει στη GPU το 160-267-267 από 100-160-267 που έχει ο συγκεκριμένος ως default, για τον λόγο οτι δουλεύω αυτήν την υπέροχη κινούμενη εικόνα με τις φούσκες απ΄το ΙΙΙ.
  3. ολοι οι 2.3.6 το εκαναν και τωρα το εφτιαξε. Εγω ειχα γυρισει στον 2.3.5.2 για αυτον το λογο.
  4. Εγω τον περασα και παρατηρω πολυ καλη αυτονομια και πολυ καλη διαχειρηση στη συχνοτητες της cpu. Επισης διορθωσε το παγωμα που εκανε στο lockscreen.
  5. Το συγκεκριμένο mod ούτε σε εμένα δούλεψε κάνοντας ακριβώς αυτό το πράγμα. Για να διορθώσεις το πρόβλημα με το usb τώρα πρέπει να το αφεραίσεις με "κάποιον" τρόπο, αυτό το δημιουργεί. Άσε που δεν είναι δα και τόσο σημαντικό η αποθήκευση στην external.
  6. Παιδιά το αρχικό πάγωμα στο lockscreen δεν οφείλεται στη rom αλλά στον kernel. Για κάποιον λόγο τα ακόλουθα updates δημιουργούν αυτό το πρόβλημα: 2.3.6, 2.3.6.1, 2.3.6.2, 2.3.6.3 Εκ των οποίων τα τρεία πρώτα καταργήθηκαν πολύ γρήγορα απ'τη σελίδα του αφήνοντας τελικά το τελευταίο. Τα δοκίμασα και τα τέσσερα πιστεύοντας πως θα το διορθώσει αλλά τελικά το πρόβλημα παραμένει. Επειδή λοιπόν ο Γιάννης στην V4 ενσωματώνει το 2.3.6 κατεβάστε απ'το side του Siyah το 2.3.5.2 στο ακόλουθο link. Το συγκεκριμένο bug ειναι σημαντικότερο και αναγκαιότερο fix έναντι αυτών που προσδίδει ο μεταγενέστερος πρός επιλογή καλύτερης αυτονομίας. Εχω στείλει report και του το αναφέρω. http://www.gokhanmoral.com/ Γιάννη τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου για πολλοστή φορά σε εσένα και την ομάδα σου, το τηλέφωνο πετάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. http://www.youtube.com/watch?v=8ln4H2OcTtE&feature=share
  8. Τα έχω δοκιμάσει όλα δεν γίνεται τίποτα, μέχρι και με ultrex λούστικα..
  9. Απο την κουζινα το κατεβασα κανονικα. Το ξανα φλασαρα τιποτα, τα ιδια. Γιανναρε καμια βοηθειααααα..
  10. Eγω το τρέχω και μου λέει αυτό. Επίσης πέρασα το μοντάκι απο την κουζίνα για την αποθήκευση των φωτογραφιών στην εξωτερική αλλά ενώ μου έχει δώσει την επιλογή στα settings να το αλλάξω, όταν το επιλέγω και βγάζω μια φωτογραφία δεν τη βλέπω στον viewer ούτε πάνω δεξιά την ωρα που την τραβάω. Σα να μην την αποθηκεύει πουθενα δηλαδή. Επίσης δε μου αναγνωρίζει το τηλ και το pc τώρα οταν το συνδέω, κολλάει. Eφόσον δε δουλευει και δημιουργεί και αυτό το πρόβλημα όπου θεωρώ οτι ευθύνεται αυτό πως βγαινει χωρις disable mod; Το mod για την v2.16 του youtube που εξυπηρετει αφου την δίνει εξαρχής την εκδοση με την επιλογη του download?
  11. Ok Πάρη σε ευχαριστώ πολύ. Θα ρίξω μια ματιά και θα σε ενημερώσω.
  12. Μοντάκια για crt-off και percents μπαταριας για JW5 παίζουν από JW4 και αν οχι μήπως γνωρίζει κανένας που θα τα βρω?
  13. Ειναι απλα καλυτερη! 1. enabled pegasusq governor. any other existing hotplug mechanisms will be disabled if you select it. 2. enabled smooth scaling for pegasusq governor 3. set pegasusq governor as default governor using extweaks settings. ondemand will still be the default governor for recovery. 4. set charging touch sensitivity mov&Iter value the same as battery movHIter value. 5. default lower freq level is set to 200MHz. do not use 25 or 50 if you are going to use pegasusq or ondemand. Φλασαρε τον, θα δεις διαφορα με τον pegasusq governor ως default, το τηλεφωνο εχει την τελεια παντρεια και ραβει!
  14. Παιδιά καλήμερα! Ξέρει κάνεις τι συμβαίνει με τον viewer και δείχνει δίπλες τις φωτογραφιες;
  15. Η καλύτερή ICS μακράν!!!
  16. Καταρχήν τα συγχαρητήριά μου στον Γιάννη για ακόμη μια φορα. Είναι πάρα πολύ καλη η rom, καλύτερή από την 11.1 σε ανταποκριση εντολών και ένα κλικ ανεπαίσθητο βέβαια στο internet και αυτό το συγκρίνω άμεσα γιατί έχω δυο γαλαξίες στη διάθεσή μου. Μου αρεσουν οι παραμετροποιησεις της AOKP οπού επεμβαίνεις σε επεξεργαστη, ευαισθησία οθόνης κλπ κατευθείαν χωρίς πρόσθετα apps, ΑΛΛΑ και με την 4.0.4 που τόσο περίμενα μπας και αλλάξει καθόλου το τοπίο, προσδοκουσα πως τουλάχιστον αυτή θα είναι πιο γρήγορη στο browsing από τη σταθερή επιλογή της 10.4 μέχρι τώρα . Για ακόμα μια φόρα ομως η ginger με διαψεύδει και δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτο. Υποτίθεται ότι όταν βγήκε το παγωτακι έδινε καλυτερες επιδόσεις στο internet κάτι που δεν έχω δει πότε μέχρι τώρα τουλάχιστον στις συγκρίσεις με τους μαμα browser. Anyway στο δικό μου μέχρι τώρα είχα τη 10.4 και στου αδελφού μου οποία και να δοκιμαζα από ics αν εξαιρέσεις την πιο smoothing αίσθηση, το ανανεωμενο κατά λίγο περιβάλλον και τις συμπληρωματικές δυνατότητες βλεπε face unlock πχ, ήταν ταχύτερη σε όλα. Ενα άλλο μου ερώτημά είναι γιατί σε κανέναν kernel δεν αντεχει να χρονιζεται πάνω από τα 1.4 με 1.45Gz η cpu ενώ πχ ας πούμε ο siyah του δίνει επιλογη μέχρι τα 1.6, οπού και έχουμε συνηθισει να ντοπαρουμε στη 10.4?
  17. Γιάννη καλη σου μέρα και χρονια πολλά! Την εχω εγκαταστήσει από εχθές αλλά πάω να κατεβάσω κάτι και μου λέει πολύ γρήγορα στη μπάρα επιτυχής λήψη χωρίς τίτλο. Σαν αρχείο δε βρίσκω τίποτα πουθενά και αν πατησω απευθείας από τη μπάρα στην ανακοίνωση της λήψης κάνει διακοπή του browser. Tι μπορεί να συμβαίνει και γιατί δεν ήταν περασμένη εξαρχής αφου περιλαμβάνεται, εντύπωση μου κάνει. Πάντως καλή η ics μέχρι την 8 που δοκίμασα αλλά δεν ξέρω η gb μου φένεται καλύτερη αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα που δεν κάνει. Έχω τη ευκαίρια να συγκρίνω δυο συσκευές, τη δική μου με 10.4 αυτήν τη στιγμή και του αδελφού μου με ics v8. Είναι αισθητά πιο γρήγορη και στο browsing και στη γενική λειτουργία εκτός του gps στην ενεργοποίηση-απενεργοποίηση μα το πιο σημαντικό είναι οτι δε λαγκάρει καθόλου στις κύριες εντολές κλήσεις-επαφές-μηνυματα κλπ όπου η ics εξακολουθεί να κοιμάται αδικαιολόγητα και επίσης έχει και καλύτερη αυτονομία.
  18. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Έχω περάσει τη rom αλλά δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή του kitchen, γιατί?
  19. "Παιδιά καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Παρατηρώ οτι το ρολοι στην αυτόματη ώρα εννοείται δε συγχρονίζεται ακριβώς και έχει απόκληση-καθυστέρηση απο τη σωστή ώρα. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ημουν με omega v6.0 και κερνελ siyah όταν το παρατηρήσα μαζί με το οτι όταν το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, το πρωί είχε κλείσει και ενώ έδειχνε οτι ειναι 100% φορτισμένο με το που πήγα να το ενεργοποιήσω συμπαιριφέρθηκε σα να μην έχει μπαταρία και έκλεισε. Το ξανα άνοιξα και ξανα το ίδιο, βάρεσε η προειδοποίηση της μπαταρίας και έσβησε. Μόνο όταν του έβγαλα τη μπαταρία λειτούργησε κανονικά. Απεγκατέστησα τον κέρνελ πρώτα και συνεχίσε να το κάνει. Καθάρισα τα πάντα και ξανα πέρασα την οfficial βάζωντας μόνο τον κερνελ αλλά όχι αυτόν που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ να ταιριάζειμ με την omega αλλα τον κανονικό απο το xda και πάλι τα ίδια. Το ξανα καθάρισα όλο, 3 wipe και φορματ απο mounts and storage του ξανα πέρασα την official και την omega και ξανα τα ίδια τουλάχιστον με την ώρα γιατι στον φορτιστή δεν το έχω βάλει. Τώρα θα του ξανα περάσω απο την αρχή την official πάλι να το παρατηρήσω μόνο με αυτή. Αν το κάνει πάλι τι μπορεί να συμβαίνει, γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? Μπορεί να είναι από hardware το πρόβλημα?" Δεν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Μήπως γλυτώσουμε το servise.
  20. Παιδιά καλησπέρα. Στο cwm>advanced>Partition sd card ποια είναι η σωστή τιμή? γιατι το πάτησα κατά λάθος και δεν ξέρω τι επέλεξα.
  21. Παιδιά καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Παρατηρώ οτι το ρολοι στην αυτόματη ώρα εννοείται δε συγχρονίζεται ακριβώς και έχει απόκληση-καθυστέρηση απο τη σωστή ώρα. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ημουν με omega v6.0 και κερνελ siyah όταν το παρατηρήσα μαζί με το οτι όταν το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, το πρωί είχε κλείσει και ενώ έδειχνε οτι ειναι 100% φορτισμένο με το που πήγα να το ενεργοποιήσω συμπαιριφέρθηκε σα να μην έχει μπαταρία και έκλεισε. Το ξανα άνοιξα και ξανα το ίδιο, βάρεσε η προειδοποίηση της μπαταρίας και έσβησε. Μόνο όταν του έβγαλα τη μπαταρία λειτούργησε κανονικά. Απεγκατέστησα τον κέρνελ πρώτα και συνεχίσε να το κάνει. Καθάρισα τα πάντα και ξανα πέρασα την οfficial βάζωντας μόνο τον κερνελ αλλά όχι αυτόν που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ να ταιριάζειμ με την omega αλλα τον κανονικό απο το xda και πάλι τα ίδια. Το ξανα καθάρισα όλο, 3 wipe και φορματ απο mounts and storage του ξανα πέρασα την official και την omega και ξανα τα ίδια τουλάχιστον με την ώρα γιατι στον φορτιστή δεν το έχω βάλει. Τώρα θα του ξανα περάσω απο την αρχή την official πάλι να το παρατηρήσω μόνο με αυτή. Αν το κάνει πάλι τι μπορεί να συμβαίνει, γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? Μπορεί να είναι από hardware το πρόβλημα?
  22. Παιδιά μια βοήθεια. Έσβησα τον viewer της ginger γιατί ήθελα μόνο της ics αλλά μαζί με αυτόν χάθηκε και η επιλογή του φόντου στο ξεκλείδωμα. Τι θα μπορούσα να κάνω για να το επαναφέρω, πρέπει να τρέχει αναγκαστικά και η άλλη εφαρμογή?
  23. Γιάννη τα συγχαρητήρια μου, εξαιρετική δουλειά!!!! Μέχρι πριν τρεις μέρες ήμουν με τον πρώτο γαλαξία από τότε που πρωτο εμφανίστηκε και δεν έλεγα να ξεκολλήσω. Πήρα λοιπόν έστω και λίγο καθυστερημένα την απόφαση και να ΄μαι εδώ να έχω πάθει πλάκα με τη δουλειά σου και με τη συνολική απόδοση της συσκευής. Περί χρονίσματος που αναφέρθηκα πιο πάνω τι έχεις να προτείνεις? Σε ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...