Jump to content

mixalakis32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mixalakis32

  1. ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο εξής?

    φέρνω από ΗΠΑ ένα surface pro. αν πάθει κάτι έχει παγκόσμια εγγύηση? μπορώ να το στείλω πχ στο κατάστημα στη γαλλία για επισκευή ή πρέπει να πάει πίσω αμερική?

  2. Ερώτηση Νο2:

    Μπορώ να έχω πρόσβαση στην κάμερα που επιβλέπω το μωρό από το κινητό μου;;; είναι 2,4ghz!

    Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα baby monitor δηλαδή που να με συνδέει με την κάμερα; (έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι)

    το μόνο που βρήκα είναι να βάλω ένα κινητό android για κάμερα, και να συνδέομαι εκεί!

     

    κατι τετοιο ενοεις?

     

    ip cam viewer

  3. Δυστυχώς mol έχω το S... Με την αντιπροσωπεία πέρασα πολύ δύσκολα όταν το Legend κόλλησε το touch και τελικά δεν μου το επισκεύασαν ποτέ.. Κι έτσι πήρα το S και στάθηκα τυχερός :P

    Ελπίζω mixalakis32 να μου το αντικαταστήσουν. Πάντως ούτε rooted το έχω ούτε σκοπεύω να το κάνω, οπότε λογικά δεν θα πάθει τίποτα, ε;

     

    λογικα εισαι ενταξει αλλα ποτε δεν ξερεις μετα ηλεκτρονικα ;)

    τουλαχισοτν εχουμε εγγυηση 2 χρονια αν δεν κανω λαθος οποτε μην αγχωνεσαι

  4. Γεια χαρά σε όλους!

    Πλέον είμαι κ εγώ κάτοχος του Desire S και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό...

    Στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17680805 διάβασα τα εξής:

    Run this command in the terminal app or ADB

     

    cat /sys/devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/name

     

    Post the result. If it's M4G2DE, your with us, faulty eMMC

     

    Προφανώς είμαι κ εγώ ένας από τους τυχερούς... μήπως γνωρίζετε κάτι; π.χ. αν όντως ισχύει, αν μας το αλλάζουν κατευθείαν κλπ..

     

    αν δεν εισαι rooted και καποια στιγμη θα στο αλλαξουν στο σερβις της αντιπροσωπειας

    αν το εχει σπασει το κινητο απλα προσπαθησε να μην κολλησεις το κινητο σου και να μη χρειαστει να βγαλεις μπαταρια.

  5. Αυτή τη στιγμή το κινητό έχει τη ROM Runnymede S v4.01 (Sense 3.5) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω όμως κάποια ROM που να αλλάζει σημαντικά το όλο περιβάλλον κι όχι μόνο την αρχική οθόνη (μιλάω για διευθέτηση των μενού, εικονίδια κλπ.). Κάτι που βρήκα είναι η MIUI και η CyanUX v2.4 (από Xperia). Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάποια άλλη ROM με σημαντικές αλλαγές στα μενού κλπ;

     

    τον τελευταιο καιρο τρεχω miui με αυτο το θέμα

    παιρνεις και μια μικρη γευση απο icecream sandwich! :p

    στην αναμονη λοιπον

  6. Ευχαριστώ φίλε, θα βάλω την endymion για να την δοκιμάσω. Εσύ ποιο radio χρησιμοποιείς;

     

    χρεισημοποιω αυτο 20.48.30.0822U_3822.09.08.20 αν και ειδα οτι εχει βγει και ενα μετα απο αυτο

    δες εδω

  7. Ευχαριστω κι εγω για τις πληροφοριες που εδωσες...Να ρωτησω και κατι αλλο, σε περιπτωση που παμε σε αλλη rom υπαρχει πουθενα η official να την ξαναβαλουμε ή να κρατησουμε backup τη δικη μας?

     

    εφοσον εισαι rooted κανεις εγκατασταση απο εδω 4ext recovery και κανεις backup την ρομ που εχεις τωρα ή οποια αλλη εχεις εγκαταστησει (καλο ειναι παντα να κανεις backup πριν απο οποιαδηποτε αλλαγη σε ρομ και να διατηρεις 2-3 backups στην sd).

    οι επισημες ρομ βρισκονται εδώ αν τις χρειαστεις, που δεν προκειται αν αρχισεις το ταξιδι στις custom roms :p βλεπε cm7 (ή και cm8 οταν θα τρεχει android 4, miui, sense 3.5...)

    ο,τι βοηθεια θες ρωτα

     

    κατοπιν επικοινωνιας μου μεσω email με την htc κ αναφεροντας λεπτομερως το προβλημα μου απαντησαν μεσω mail κ με παρεπεμψαν στην εταιρια "Service Arvato" για τεχνικο ελεγχο της συσκευης. εχει κανεις εμπειρια απ την συγκεκριμενη εταιρια σε θεματα service ή θα την πατησουμε????

    πλεον το service εχει μεταφερθει προσφατα στον κηφησο πανω απο τα κτελ οποτε δε νομιζω να εχει καποιος πολλες εμπειριες. τα htc θα τα φτιαχνει η arvato και οχι η ace hellas. νομιζω οτι εφταιχνε τα ericsson χωρις να ειμαι σιγουρος οποτε θα εχουν και καποια εμπειρια.

    ενα μικρο κακο ειναι οτι απο το τηλεφωνο δε μπορεις να μιλησεις με τεχνικο για βοηθεια, μονο να πας το κινητο απο εκει

  8. Καλημέρα παιδιά, ποια Rom πιστεύετε ότι είναι ποιο σταθερή και γρήγορη για να βάλω: Hyperion V2.0 Sense 3.0 GB 2.3.5 ή Saga3D v3.0 (Desire S official Sense 3.0);

     

    hyperion για sense 3 και endymion για το 3.5

    Την endymion εχω δουλεψει αρκετο καιρο απροβληματιστα χωρις κολληματα και την προτεινω χωρις επιφυλαξη. Εχει και τα επιπλεον rctweaks που δεν τα βρισκεις σε στοκ, και V6 Supercharger για να εχεις παντα μπολκιη μνημη στη διαθεση σου. ειναι uv(undervolted) για περισοοτερη μπαταρια και αν θες κανεις και oc εως 1,45 χωρις να ειναι απαραιτητο για τη ρομ (πχ για παιχνιδια)

    να χρεισημοποιεις και τελευταιο radio, το gps κλειδωνει αμεσως! μαζι με το σημα και το wifi ολα μοιαζουν καλυτερα

  9. ξερει κανεις γιατι μπηκε η δαχειριση εργασιων με ευκολοπροσβασιμη εφαρμογη???μηπως δεν κανει καλη διαχειριση ραμ απο μονο του και πρεπει να κλεινουμε χειροκινητα???τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο???

     

    οπως λες κι εσυ ειναι πλεον ευκολοπροσβασιμη. μπορεις να ελεγχεις τις εφαρμογες που τρεχουν και ετσι και την καταναλωση μπαταριας. το android κλεινει αλλωστε εφαρμογες μονο του

  10. δειτε αυτη τη φωτό για το πως φορτιζει η μπαταρια.

    παλια φορτιζε σε 2 ωρες ακριβως και ανεβαινε γραμμικα απ οτο 0 στο 100%.

    τωρα κανει αυτα τα κολπα, παει στο 80κατι και μετα κανει μια ωρα να φτασει στο 100. οταν ειναι στο 80% αν κανω restart σε recovery μου δειχνει οτι ειναι 100%.

    η μπαταρια οντως εχει φορτισει γιατι αυτο φαινεται οχι απο το ποσοστο % που δειχνει το κινητο αλλα απο τη ενδειξη 4210mV

    αυτο εχει συμβει με ολες τις rom που εχω δοκιμασει αλλά δεν μπορω να θυμηθω ποτε ξεκινησε.

    τελος παντων μια καινουργια μπαταρια κανει 20Ε στο amazon και η εγγυηση της ειναι 6 μηνες οποτε της δικιας μου εχει μαλλον λήξει, μπορει και να παρω μια για δοκιμη και καβατζα.

     

    γιατι ν´αλλαξεις μπαταρια???κι εμενα αργει κατα τον ιδιο τροπο στην φορτιση αλλα μου εχει δωσει την αισθηση οτι κραταει πιο πολυ.

     

    Πραγματικά κι εγώ πιστεύω ότι τώρα φορτίζει πιο αργά και η διάρκεια της μπαταρίας είναι ίδια,δηλαδή πάρα πολύ καλή,όπως πρώτα. Μας έπρηξαν ότι δεν μπορεί να πάρει το sense3 γιατί δεν είναι διπύρινο αλλά τελικά έγινε κι αυτό.Έπρεπε να πουλήσουν το διπυρινό της ειδικά όταν την έκραζαν για τη ram που είχε,λες και όλοι θα ήξεραν να την εξαντλήσουν... Τελικά αυτή η εταιρεία έχει μέλλον γιατί όσο κι αν αργει υποστηρίζει .......

     

    το κιντηο ειναι πολυ ΚΑΛΟ! διαβαστε προβληματα που βγαζουν αλλες εταιριες. εδω μονο το θεμα με το φτηνο τσιπακι της samsung εχει παρουσιαστει. οθονη, μπαταρια, σχεδιασμος, UI, μνημη, επεξεργαστης ολα σε καλο επιπεδο.

    ακομα και sense 3.5 τρεχει χωρις να ιδρωσει και να εισαι σιγουρος οτι θα τρεξει και icecreamsandwich χαλαρα ειτε μξε τον ενα τροπο (htc) είτε με τον άλλο (xda):D

×
×
  • Create New...