Jump to content

rodos4life

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rodos4life

  1. εκανα το update τελικα σε 2.3 τορα εχει την V20C αλλα οταν το ξαναεβαλα στο usb μου εβγαλε παλι οτι εχει νεο λογισμικο διαθεσιμο ειναι λογικο?
  2. V10h εχω τωρα οχι απο ελλαδα το πηρα ελληνικα ειναι ολα μεσα κ η γλωσα κ ολα
  3. γεια σας παιδια πηγα να κανω την αναβαθμιση για 2.3 κ δεν μου την κανει λεει ι διαδικασια αναβαθμισεις λογισμικου δεν υποστιριζετε για το συγκεκριμενο μοντελο μηπως μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω?
  4. λοιπον φιλε μου το τηλεφωνο ειναι νεκρο το πας απο εκει που το αγορασες κ λογικα θα στο αντικαταστησουν αλλιως παει στην LG για να το δουν στο service την επαθα κ εγω...
  5. το εχω στα πλανα μου αυτο το κινητο αλλα απο οτι ειδα πολλα ατομα εχουν προβληματα κ το σκεφτομαι... υπαρχει αλλο dual core αυτην την στιγμη στην αγορα? το κινητο εργοστασιακο ειναι καλο πεταει η θελει να παρεμβεις??
  6. Γεια σας ειμαι περιεργος αναμενετε η εκδοση android 2,3 για τους κατοχους του εν λογω κινητου? το εχω ετσι οπως το πηρα δεν το πειραξα ακομα μονο 2,2,2 το εκανα κ ειμαι ευχαριστημενος προς το παρων κ δεν θελω να ρισκαρω :P
  7. πρεπει να περασω custom rom ομως για να το κανω?
  8. γεια σας και παλι θελω να μαθω αν μπορω να κανω root σε 2.2.2???
  9. Γεια σας μολης πριν λιγες μερες αποκτησα το lg p500 κ κατεβασα απο την sd μου το pc suite.. εκει λεει κατι για αναβαθμιση.. να την κανω αφοβα? και θελω να διαγραψω καποιες εφαρμογες του κινητου.. με λιγα λογια πως κανω root?σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...