Jump to content

chris84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris84

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chris84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κάτι τελευταίο. Όταν με καλούν, στην αρχή για 2-3 δευτερόλεπτα ο ήχος ακούγεται πολύ σιγα (σχεδόν καθόλου), και στη συνέχεια δυναμώνει. Ξέρεις αν αλλάζει αυτό? Να ακούγεται δηλ ο ήχος δυνατά από την αρχή της κλήσης? sorry αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές, αλλά δεν είμαι και πολύ σχετική, είναι το πρώτο μου android. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κανείς πώς μπορώ να βάλω ένα mp3 τραγούδι ως ήχο κλήσης? Γιατί πέρασα το τραγούδι στη συσκευή μέσω του kies αλλά δεν μπορώ να το βάλω σαν ήχο κλήσης. Ευχαριστώ!
  3. Γειά σας! Μήπως ξέρετε αν γίνεται η εικόνα στο φοντο να φαίνεται όπως στο iphone, δηλαδή σε κάθε επιφάνεια να φαίνεται ολόκληρη η εικόνα? Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Σε ευχαριστώ για τη απάντηση. :)
  5. Γειά σας! Έχω το samsung galaxy 3 εδώ και δύο εβδομάδες, και είδα ένα παλαιότερο μήνυμα σ΄αυτό το forum που με ανησύχισε... Σε κάποιον καινουριο κάτοχο του συγκεκριμένου κινητού, ήρθε λογαριασμός 300 ευρώ κ δεν ήξερε πώς. Ανησυχώ πολύ μην την πατήσω κ εγώ... Να σημειώσω οτι έχω την εφαρμογή APN on off και έχω απενεργοποιήσει το 3g, αλλά μπαίνω στο internet με wifi και κατεβάζω δωραιάν εφαρμογές από το market. Πρέπει να κατεβάσω και το mobile data controller? Παρακαλώ βοιθήστε με γιατί ανησυχώ πολύ... Ευχαριστώ!
  6. Ευχαριστώ πολυ! το κατέβασα ήδη. Πολύ χρήσιμο application... :rolleyes:
  7. Γειά σας! Να ρωτήσω... το γεγονός οτι στην οθόνη του samsung galaxy 3 υπάρχει το σήμα 3G, σημαίνει οτι είμαι συνεχώς συνδεδεμένη στο internet? Ανησυχώ μήπως χρεώνομαι συνέχεια...
  8. Καλησπέρα! Πήρα το samsung galaxy 3, κατέβασα το samsung kies, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει στη λίστα με τα τηλέφωνα με τα οποία είναι συμβατά τα applications. Πώς να κατεβάσω apps μέσω του samsung kies? Ξέρει κανείς? :(
  9. Ευχαριστώ πολύ! :)
  10. Γειά σας! είμαι καινούρια στο forum, και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα: χτες αγόρασα το samsung galaxy 3, και από τότε που το άνοιξα, η σταθμη της μπαταρίας δείχνει να μην έχει μειωθεί καθόλου, χωρίς να το έχω φορτίσει, ενώ μάλιστα το είχα ανοιχτό όλη νύχτα!!! Είναι χαλασμένη η ένδειξη της μπαταρίας ή μήπως έχει τόσο μεγάλη διάρκεια???
×
×
  • Create New...