Jump to content

bam_bam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bam_bam

  1. παιδια αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721957 την εχει δοκιμασει κανενας????
  2. θα δοκιμασω αυριο και θα σας πω το αποτελεσμα....παντως αν τον ξεκλειδωσω...διαβασα πως επανερχετε η εγγηυση...ελπιζω να ισχυει γτ αυτο με ανησυχει κυριως.. θα δουμε....:)
  3. βασικα βρηκα πρωτα τον official τροπο και δεν φανταστηκα οτι υπαρχει και αυτος.. παντως βρηκα ενα αρθρο εδω που http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134335 που λεει εναν τροπο να ξανακλειδωσει αλλα δεν επανερχονται φυσικα τα DRM keys λες να το δοκιμασω? ξερεις τιποτα για αυτο??
  4. παιδια μια ερωτηση εγω που ξεκλειδωσα το bootloader με τον επισημο τροπο της sony να φανταστω πως δεν ξανακλειδωνει ε?κι δεν θ μπορεσω να ξανακανω update απο το seus?:confused:
  5. τωρα εχω την MIUI4 2.6.16 την codename_ei8ht την ειχα χτες καλη ηταν αρα λεω να περασω την ICS που μ προτεινεις:)
  6. φιλαρακι τελικα το εφτιαξα.....κατεβασα ενα προγραματακι fuelgaugefix λεγεται οπου με αυτο ουσιαστηκα ξαναφορτιζεις την μπαταρια απο την αρχη....μεχρι στιγμης ειναι ολα κομπλε:)
  7. σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο που διεθεσες....τωρα τα εβαλα να κατεβαινουν αρα φλασαρω πρωτα τον kernel και μετα από cwm κανω τα υπολοιπα και εγκαταστω την rom? θα τα κανω και θα ανεβασω το αποτελεσμα μακαρι να απανε ολα καλα
  8. δηλαδη???πως???αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις ν μ πεις λιγο τα βηματα για να δω μηπως κανω κατι λαθος???
  9. ολες οι ρομ το ιδιο ειτε οι custom ειτε οι κανονικες :(¨εχω απελπιστει δηλαδη???πως??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  10. το Sus=sony ericson update center σωστα?? οχι μου λεει οτι εχω τροποποιημενο συστημα....
  11. τι να πω δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει..... παλι τα ιδια οτι κι αν δοκιμασω...η μου δειχνει 0% μπαταρια η ειναι κολημενη στο 85% τι μπορει ν φταιει δεν μπορω να καταλαβω προσπαθω μερες τωρα ν βρω τι φταιει αλλα τιποτα :(
  12. το εκανα..αλλα τωρα μου δειχνει 0% και δειχνει πως φοριζει αλλα δεν νομιζω να φορτισει....τι αλλο μπορω να κανω ¨?:( εχω απελπιστει τι μπορει να παιζει? μηπως να εκανα update παλι απο το pc companion??αλλα πως ειναι αυτο εφικτο?γιατι μ λεει πως εχω τροποποιημενη rom :/ δεν αντεχω να μεινω αλλη μερα χωρις κινητο :/ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  13. oook τα τσεκαρω τωρα εχω kernel πιστευω να ειναι ενταξει..ε? ξεκιναω την διαδικασια και σου λεω για το αποτελεσμα....ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια:)
  14. ναι ξεκλειδωμενος ειναι το εκανα με τον official τροπο με τον κωδικο της συσκευης με το CWM εκανα πρωτα full wipe και μετα περασα την rom μετα εκανα στο advanced fix perimisions νομιζω λεει...αυτα θελει κατι αλλο?
  15. μολις περασα MIUI 2.6.16 παλι τα ιδια εκει η μπαταρια κολημενη στο 85% :/
  16. α και μερικες φορες σε μερικες rom ειχα το προβλημα μ εδειχνε 0% μπαταρια δηλαδη δεν την διαβαζε
  17. το εκανα αλλα τιποτα εχω βαλει αυτη την rom Spacious_ICS_404_v4... εχετε να προτεινετε καμια αλλη που να δουλευει σωστα για να δοκιμασω? τι μπορει να συμβαινει???αμα εχετε καμια ιδεα να βοηθησετε πειτε μου:( :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ CUSTOM ROM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ 85% ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ.ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  19. εχω το νοκια χ3-02 και πριν λιγο εκανα update το software....και οταν ολοκρηρωθηκε το update ανοιγω το κινητο και διαπιστωνω οτι δεν εχει ελληνικη γλωσσα....='(...ξερει κανεισ να με βοηθησει να μου πει τι πρεπει να κανω????:(
×
×
  • Create New...