Jump to content

taoustaous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by taoustaous

  1. ρε παιδια γιατι δεν μπορω να στειλω sms πανω απο μια γραμμη και μου το θεωρει γαι 2 μυνηματα? τι να κανω?
  2. μηπως φταιει το οτι δεν εχω κανει partition απλα περασα την rom ετσι? δεν ξερω κιωλας αλλα........
  3. ρε παιδια βλεπω συνεχως την εσωτερικη μνημη του κινητου να μειωνετε προχθες ειχα 80mb ελευθερα χθες 70 σημερα 61 χωρις να αποθηκευω καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο ολα ειναι στην εξωτερικη γιατι γινεται αυτο? εχω την 4.1.
  4. δεν πειραζει μωρε κατα τις 11 τελειωνω και εγω καλυτερα να εχω να κανω κατι οταν ακουω τους ραδιο αρβυλα.:) με εντυποσιαζει δε το οτι παρα το νεαρο της ηλικιας σου εχεις καταφερει κατι τετοιο και κανεις. ευγε.
  5. θα περιμενουμε να κατεβασουμε την 5.0 βετα να την βαλουμε να δουμε τι παραπανω πια θα μας προσφερει απο της προηγουμενες που τα προσφερουν ολα πια. ελπιζω πριν τις 4.30 γιατι θα παω για δουλεια μετα.:)
  6. πως να την περασω μου ζηταει το odin ενα αρχειο ops και δεν υπαρχει μεσα στην εκδοση που μου εδωσες παραπανω. να βαλω αυτο που ειναι στη custom 2.2?
  7. κοιταξε θελω αυτην που ειχε το κινητο στην αρχη οταν το πηρα. τωρα ποια ειναι δεν εχω ιδεα ευχαριστω παντος. παντος δεν ειναι αυτο που ζηταω. αυτο που θελω ειναι να βαλω τη ΕΠΙΣΗΜΗ ελληνικη eclair οπως λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα αλλα δεν ειναι σωστος ο οδηγος.
  8. χαλασε ενα κουμπι και μου ειπαν να το γιρυσω στην 2.1 επισημη γιατι αλλιως δεν θα πιανει η εγγυηση. ξερεις πως γινετε?
  9. ρε παιδια πως θα βαλω στο κινητο μου την 2.1 eclair τωρα που εχω την custom 2.2? ο οδηγος στη πρωτη σελιδα δεν υσχιει το κανω και δεν γινετε. σας παρακαλω βοηθειστε.
×
×
  • Create New...