Jump to content

ArisSX1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ArisSX1

  1. Μόλις πήρα OTA update στην 5.9.020

    Δεν έχω καταλάβει ουσιαστικές διαφορές, μόνο εμφανισιακά κάποια έχω την εντύπωση ότι αλλάξανε!

     

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

  2. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το stock recovery image της 15S;

    Δυστυχώς καμία έκδοση του TWRP δεν υποστηρίζει decryption στο storage και συνεπώς δεν μπορώ να μπω στο recovery πλέον για να αναβαθμίσω στην 16S

  3. τι λέει ;

    εγώ κατάλαβα ότι λέει ότι όπως και το pb λέει μια τιμή που δεν είναι τόση (πρακτικά) έτσι το ίδιο ισχύει και στις μπαταρίες του κινητού, δεν λέει αυτό ;

     

    η παραπληροφόρηση όμως (έχω άγνοια τα ομολογώ) που κολλάει ;

    και αν κατάλαβα τι λέει , πως δεν ταιριάζει αυτό με το "παράδειγμα" που έδωσα ;

    Το να λες ότι μία εταιρία που πουλάει ένα power bank 10000mAh σε κοροϊδεύει γιατί στα 5 volt είναι λιγότερα τα mAh δείχνει παραπληροφόρηση. Το ότι ένα power bank των 10000 mAh δεν φορτίζει 3 φορές το κινητό των 3000mAh δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι φταίει το power bank. Στην μεταφορά της ενέργειας από το power bank στο κινητό γίνονται αρκετές μετατροπές, και δεν γίνονται όλες με 100% απόδοση (πχ ζεστενεται το κινητό)

     

    Δεν φταίει πάντα η xiaomi (και η κάθε xiaomi)

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  4. εεε αν δεις το προηγούμενο μου ποστ θα δεις ότι είναι ακριβώς η ίδια σύγκριση (εκτός των απωλειών)

    απώλεια της τάξης του 30% δεν λέγεται απλά απώλεια μη τρελαθούμε ο υπολογισμός των mAh είναι που παίζει ρόλο

     

    όπως είπα και πριν στο xiaomi

    10000 στα 3.6v

    ΑΛΛΑ (αυτό που μας ενδιαφέρει)

    6250 στα 5.1v

     

    και απώλεια να το αποκαλέσεις εσύ εγώ το λέω λάθος υπολογισμός γιατί η ίδια εταιρία στην τελική μου λέει ότι θα έχω 6250 (στο περίπου) και σίγουρα όχι 10000 (ούτε καν κοντά σε αυτό για να πεις υπάρχουν απλά απώλειες)

    Η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την παραδοχή της άγνοιας. Όσο είναι το power bank 10000 mAh άλλο τόσο είναι και το κινητό 3000 mAh. Και τα δύο στα 3.7 V αναφέρονται αφού αυτή είναι η τάση των κελιών λιθίου.

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  5. Το power bank το φορτίζω πλήρως. Το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού βάζοντας το καλώδιο με τον ανταπταπτορα που έχει για να φορτίσει. Απλά μου φαίνεται περίεργο ότι φορτίζει μόνο το 85% και μετά σταματάει. Ο μετατροπές είναι ο ανταπτορας που μπαίνει μπροστά στο micro USB και γίνεται type c για να μπορείς να φορτίζεις το power bank

    OK σωστά την κάνεις όλη την διαδικασία. Φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητας που μπορεί να οφείλεται στο quick charge που υποστηρίζει το power bank αλλά δεν υποστηρίζει το κινητό. Αν έχεις συσκευή που μετράει το ρεύμα στην USB, βάλτο πάνω από περιέργεια να δεις τι μετράει όταν φορτίζει πριν το 85% και πόσο ρεύμα δίνει όταν φτάνει στο 85!

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  6. Το Meizu M2 mini έχω.Απλα να σου διευκρίνησω ότι έχει βύσμα με ανταπτορα για να γίνεται Type c για να φορτίζει το power bank και αυτό βγαίνει και έχει το κανονικό που φορτίζουν όλα τα smartphone.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Το power bank που πήρα είναι το παρακάτω και το πήρα από το Gearbest

    http://www.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html

    Με μπέρδεψες. Το power bank έχει μία είσοδο type-c και μία έξοδο type-a. Το κινητό έχει μία είσοδο micro-b. Αναφέρει ότι όταν συνδέσεις την έξοδο του power bank με την είσοδο του κινητου, το κινητό δεν φορτίζει μέχρι το 100%, σωστά κατάλαβα;

    Το power bank είναι φορτισμένο πλήρως; Με τι φορτιστής το φορτιζεις; Τον μετατροπέα που ανέφερες που ακριβώς τον χρειαζεσαι;

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  7. Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα power bank της Xiaomi με τύπο φορτίσεις type c για να επαναφορτιζει γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το βάζω για να φορτισω το κινητό μου μου φορτίζει από το 35% για παράδειγμα μέχρι το 85% και Μετς σταματάει. Δεν κάνει ποτέ πλήρη φόρτιση.Τι μπορεί να φάει για αυτό;

    Ποιο κινητό φορτιζεις; Υποστηρίζει QC;

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  8. Ναι εχεις δικιο.. Δεν εχει αισθηση Click και φοβομουν μην κανω ζημια με παραπανω πιεση.. Ηθελε πολυ πιεση ομως κατι που δεν ειναι λογικο. Εν παση περιπτωση δουλεψανε και τωρα μπαινουν πιο ανετα ευχαριστω!

    Και στο δικό μου θέλουνε αρκετή δύναμη. Πλέον να σου πω το έχω συνηθίσει και δεν το φοβάμαι να βάλω δύναμη!

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  9. Είσαι σίγουρος ότι δεν μπαίνουν πιο βαθιά τα ακουστικά και απλά φοβήθηκες να βάλεις παραπάνω δύναμη;

     

    Sent from my Le X507 using Tapatalk

  10. Ποιοί έχετε βάλει την 12S του bb72? Έχετε εντυπώσεις; Τόσο σε εμένα όσο και σε ένα φίλο που την έχω βάλει μας κάνει random reboots! Με βλέπω να γυρνάω στην 10S!

     

    Sent from my Le X500 using Tapatalk

  11. Βρήκα το άρθρο που ειχα διαβάσει παλαιότερα και ανέφερα αυτο με τα volt,αν θες ριξε μια ματιά.

    Δεν μου φαινεται λαθος.

    http://www.greeceandroid.gr/device/1489-android-power-bank-capacity-and-charging

    Λάθος είναι δυστυχώς και το άρθρο. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου, μπορεί το κινητό να δέχεται 5V αλλά όπως ακριβώς και στα power banks τα mAh που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές για τα κινητά τους αναφέρονται στα 3.7 Volt.

     

    Ουσιαστικά οποιαδήποτε διαφορά παρατηρεί κάποιος από το αποτέλεσμα της θεωρητικής διαίρεσης των mAh των δύο συσκευών (πχ 10000mAh / 3000mAh) οφείλεται στην απόδοση των δυο DC-DC converters που παρεμβάλονται στην μεταφορά της ενέργειας! Η απόδοση τέτοιων κυκλωμάτων τυπικά συνηθίζεται να είναι ίση περίπου με 90%, συνεπώς η σε σειρά σύνδεση τους συνεπάγεται συνολική απόδοση της τάξης του 80%.

     

    Προφανώς αυτά τα νούμερα επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες όπως θερμοκρασία περιβάλλοντος, ρεύμα φόρτισης κλπ. Άρα μπορείς με ασφάλεια να θεωρείς ότι η ωφέλιμη ενέργεια που παίρνεις από ένα power bank ισούται με το 80% της αποθηκευμένης σε αυτό ενέργειας.

     

    Sent from my Le X500 using Tapatalk

     

    Υ.Γ. Βρήκα αυτό το άρθρο στα αγγλικά που εξηγεί αυτά που γράφω, αν δεν έχεις θέμα με την γλώσσα διάβασε το, πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά να καταλάβεις το τι γίνεται κατά την διαδικασία φόρτισης μίας συσκευής. Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα πράγματα καθώς και τον λόγο που γίνονται όλα αυτά, αλλά δεν έχει νόημα να γίνω τόσο τεχνικός, περισσότερο θα μπερδέψει παρά θα διευκολύνει.

  12. Βγήκε και για εμάς (και για το x600) επίσημη 13s, χωρίς κάποια μεγάλη αλλαγή από ότι φαίνεται στο Change log.

     

    Sent from my Le X500 using Tapatalk

  13. https://ci4.googleusercontent.com/proxy/sRz9UbFQtcE5RHb9e6mW31BUtHUbe_7yEMz_ts04GUI7iTyCaM_kCRfvVjcL0kpwOtkmTw3NSRqF15KkC44M5W1QoKpovLXKJLEeJ39QB6I9uVSYLQ3hMP8=s0-d-e1-ft#http://thumbs.ebaystatic.com/d/l200/pict/14193251398300000004_1.jpg

    Κύριοι καλησπέρα! Παρέλαβα αυτή την θήκη σιλικόνης η οποία είναι φανταστική! Έχει πολύ Καλή εφαρμογή συγκριτικά με την μαμισια και την συστήνω ανεπιφύλακτα! Απλά ήθελα να το μοιραστώ για όποιον ψάχνει αξιόλογη θήκη!

    Μία φωτογραφία δεν βοηθά ιδιαίτερα χωρίς ένα link από το μαγαζί που την πήρες! :)

     

    Sent from my Le X500 using Tapatalk

  14. Τα 5000Mah χωρητικότητα είναι στα 3,7volt.

    Στα 5,1volt που φορτιζουν οι συσκευες μας αντιστοιχούν σε 3200mah αν κάνεις τις πράξεις, οπότε αν βαλεις και μερικες απώλειες λογο θερμοκρασιας κλπ βγαινει οριακα η φόρτιση σε 3000mah μπαταρια.

    Για του λογου το αληθες,δες το επίσημο site της xiaomi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160414/0b513f33a27198f2b7742d95c823e945.jpg

    Δεν ισχύει αυτό που γράφεις γιατί πολύ απλά και οι μπαταρίες των κινητών είναι ίδιας τεχνολογίας και συνεπώς ονομαστικής τάσης 3.7Volt.

     

    Άρα ένα power bank των 6000mAh θα φορτίζει οριακά δύο φορές ένα κινητό με μπαταρία των 3000mAh. Και λέω οριακά καθώς για να γίνει η φόρτιση μεσολαβούν δύο μετατροπείς DC-DC, ο πρώτος του power bank που μετατρέπει την εσωτερική τάση των κελιών στα 5V της USB θύρας και ο δεύτερος του κινητού που μετατρέπει τα 5V της USB θύρας στην τάση φόρτισης της μπαταρίας του (ελέγχοντας ταυτόχρονα το ρεύμα και την θερμοκρασία της).

     

    Πράγματι θα ήταν ορθότερο τεχνικά αν όλοι οι κατασκευαστές αναφερόντουσαν στην χωρητικότητα των συσκευών τους στην σωστή μονάδα μέτρησης (Wh ή Joules), αλλά ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι τέλειος, και η "επιστήμη" του marketing πολλές φορές επιβάλλει πράγματα που δεν είναι σωστά σε τεχνικά ζητήματα.

     

    Sent from my Le X500 using Tapatalk

  15. Ευχάριστα νέα. Βγήκε η 012s !http://bbs.le.com/zt/eui/le_1s.html

    Λογικά σε λίγες μέρες θα έχει κ ο ιταλός τη δική του έκδοση.

    Ξέρουμε τι άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες; Τελικά την 11s θα την προσπεράσουν έτσι;

  16. ειδοποιηστε καποιος οταν βγει η 11 του ιταλου..

     

    καλα ε.. οτι να ναι!

    μολις εφτιαξα αλλο ενα ενος συνεργατη μου που του ηρθε σημερα..

    ακουστε σκηνικο!

    ειχε μανισια την 7S

    του καρφωνω το iroot, το βλεπει το κινητο κανονικα, του βαζει την twrp και παει μετα να το ρουταρει.

    δεν μπορουσε με τιποτα.

    μπαινω στην ρεκοβερυ, κλασικα κινεζικα.

    φτιαχνω μεσα στον φακελο twrp εναν αλλο φακελο "themes", του ριχνω μεσα το αρχειο .ui απο το needrom, ολα καλα. εγινε αγγλικη.

    του ριχνω μεσα σ εναν φακελο την 10S του ιταλου, και παω να του φλασαρω απ την ρεκοβερυ το supersu, που εχω στην σελ 38.

    το φλασαρει κανονικα, και μετα δεν κανει με τιποτα ρεμπουτ!

    μιλαμε μονο για το supersu τωρα. ετσι?

    δεν του ειχα φλασαρει ακομα την 10ς.

    το περιμενω καμια ωρα να σηκωθει, βαρεθηκα.. ειχε κολλησει στο animation screen με το πολυχρωμο λογκο.

    το σβηνω και ξαναμπαινω στην ρεκοβερυ.

    βρισκω την 10ς και την φλασαρω.

    ολα δειχνουν καλα, φλασαρει και τον superuser οπως γραφει το ταμπλω, και κολλαει το φλασαρισμα στο 95%!

    ε θα σκασω μιλαμε!

    κι εκει που αρχιζω να σκεφτομαι για softbrick και να ψαχνω, λεω, ας το σβησω οπως ειναι, κι ας γραφει 95%, και ας προσπαθησω να το μπουταρω.

    και μπουταρει ρε παιδια κανονικα στην 10ς!! απλα αργησε μερικα λεπτα ν ανοιξει.

     

    ε ειναι χαζα αυτα τα κινεζικα! τελος!

     

    και η 10ς μια χαρα, εντωμεταξει!

    παιζουν ολα ρολοι! :dash::dash::dash:

    Και σε εμένα είχε κολλήσει στο 95% όταν πέρασα πρώτη φορά την 10s από την 9s του bb72. Περίμενα κάνα 10 λεπτό και δεν προχωρούσε οπότε πήρα την βαριά απόφαση να το κάνω reboot χωρίς να τελειώσει 100%. Έκανε κανονικά επανεκκίνηση και δεν φάνηκε να έχει θέμα, αλλά για ασφάλεια ξαναπέρασα από πάνω την 10s (μέχρι το 100% την δεύτερη φορά!)

  17. Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά μόνο ότι είναι δίγλωσσο: κινέζικα & αγγλικά. Κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις αν τους το ζητήσεις.

    Για την ακρίβεια, κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις ακόμα και αν δεν τους το ζητήσεις. Το καλύτερο λοιπόν είναι αν δεν έχεις σκοπό να περάσεις εσύ ROM, να ζητήσεις συγκεκριμένα να στο στείλουν με την Stock ROM, ώστε να έχεις τουλάχιστον OTA updates.

  18. Έβαλα την 10s του ιταλού.είναι σε beta .καλα πάει .

    Τι αλλαγές έχει; Βαριέμαι τραγικά την επανεγκατάσταση των πάντων...

  19. Αυτό συμβαίνει και σε εμένα όταν έχω συνδεμένο την φόρτιση αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί μου το έκανε και στο Breeze που είχα πριν και σε iPhone έχει τύχει ακριβώς το ίδιο. Κάποια μικρή διαρροή ρεύματος είναι, στο Χ5 pro δεν μου το κάνει πάντα και όταν το κάνει είναι για λίγο μετά σταματάει.

     

    Μάλλον αυτό ήταν και σε εμένα, θα το επιβεβαιώσω όταν γυρίσω σπίτι το βράδυ.

     

    Στην δεύτερη επαφή που είχα, αφού το είχα φορτίσει και είχα κάνει μία επανεκκίνηση, δεν παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα στο digitizer. Τελικά, έβγαλα την ζελατίνα (είχε τραγική αίσθηση) και του πέρασα tempered glass. Βελτιώθηκε σημαντικά η αίσθηση αλλά και το αποτέλεσμα.

     

    Μου ήρθε με την R11 με ελληνικά οπότε μάλλον είμαι από τους τυχερούς! Αναλυτικές εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

  20. Παιδιά από που μπορώ να αγοράσω μια soft gel θήκη? Αυτές που πήρα από το vick mall και η μαμίσια μου σηκώνουν το tempered... Σε όλα τα online που δοκίμασα έφαγα άκυρο λόγω capital control.

    Το ίδιο επαθα και εγώ με το x500, πιστεύω φταίει το tempered glass και όχι οι θήκες. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο όμως που να μπορώ να αγοράσω ακόμα.

  21. Καλησπέρα και από εμένα στην κοινότητα. Μόλις παρέλαβα και εγώ το x5 pro δώρο για τον πατέρα μου από το vickmall.

     

    Μόλις το άνοιξα και παρατηρώ ότι το digitizer έχει σαφές πρόβλημα, δηλώνει διπλά πατήματα, δεν έχει καλή ακρίβεια(πιάνει τα δίπλα πλήκτρα) κλπ. Παίζει να φταίει η ζελατίνα που έχει ήδη πάνω από το vickmall ή είναι προβληματικό; Αντιμετώπισε κανένας παρόμοιο πρόβλημα;

×
×
  • Create New...