Jump to content

dalailama1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    531
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dalailama1

    LG G6

    Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά!!! Τηλεφωνάρα!!! Πρώτη φορά που έχω lg συσκευή ( είχα lg optimus, lg αυτό με το 3d, lg g2, g3, g4, g5, V10) και δεν ζηλεύω καμία μα καμία άλλη συσκευή. Με τη μόνη που θα μπορούσα να το αλλάξω θα ήταν το pixel2 γιατί μου αρέσει το pure stock. Από εκεί και πέρα με τίποτα άλλο. Συσκευάρα!!!

    LG G6

    Στο idg επαγγελματίες φωτογράφοι κάνουν αναλύσεις σε φωτογραφίες και βίντεο.

    Έχουμε λοιπόν και λέμε.

    Το G6 καλύτερο από το Pixel

     

    Και συνεχίζουμε....

     

    Το G6 νικάει στη σκληρή μάχη με το S8

     

    Το G6 στον τελικό με το HTC U11 που κατά γενική παραδοχή έχει εκπληκτική κάμερα.

    Και πάλι το G6 κόβει πρώτο το νήμα.

     

    Αυτές είναι και οι ιστοσελίδες της εταιρείας http://www.idg.tv/ https://www.idg.com/

     

    Απολαύστε τα βίντεο και το κινητό σας παιδιά που αναδεικνύεται σε τεράστια έκπληξη και φοβερή ευκαιρία για τα λεφτά του.

    LG G6

    Έχω δει σχεδόν όλα τα βίντεο και τις κριτικές για το G6. Αφήνω εδώ ένα από αυτά που θεωρώ ότι είναι αξιόλογο, βεβαίως υπάρχουν κι άλλα.

    LG G6

    Θα σε ικανοποιησει πολυ στο θεμα browsing,ειναι πολυ βολικο και με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας...

     

    Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές όντως. Σ΄ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να το χαρώ!! Η wide camera είναι όλα τα λεφτά. Απίθανη!!!! Είναι και κάπως πιο smooth από το S8 ή μου φαίνεται;;; Τέλος πάντων μικρές οι διαφορές έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο το G6 είναι το τηλέφωνο που μου αρέσει περισσότερο!!!! Είπαμε υποκειμενικά είναι αυτά!!!

    LG G6

    Επιτέλους έδωσα το S8+ και πήρα το G6! Άλλη αίσθηση ρε παιδιά. Εντάξει εννοείται πως είναι υποκειμενικό το θέμα, αλλά δεν το μπορούσα το S8+, δεν μου καθόταν καλά κυρίως στο browsing που κάνω πολύ! Αστέρι το G6!!!!

    LG G6

    Μου έβγαλε update μέσω lg bridge μεγέθους 2,89 GB! Το κατεβάζω και βλέπουμε.
  1. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!

    Το σκεφτομουν πιο πολυ λογω μεγεθους γιατι μ εχει κουρασει λιγο το lg g4 , αλλα θα ηθελα ομως και μια καλη καμερα μαθημενος τοσο καιρο στο g4!:D

     

    Επειδή είχα και το g4 και το g5, για εμένα η κάμερα του x compact είναι καλύτερη και από τα 2

  2. Ήρθε το νεο update με τα security patches του Μαιου. Ειναι εντυπωσιακή η συχνοτητα των updates της Sony, μερικές φορές νομίζω ότι έχω nexus ή pixel! Πραγματικά συγχαρητήρια στην εταιρεία για την εκπληκτική συσκευή που βγάζει απίστευτα υπέροχες φωτογραφίες, την πολύ καλή υλοποίηση του λογισμικού και την άψογη υποστήριξη της συσκευής!! Και να σκεφτεί κανείς πως ήμουν πολύ προκατειλλημένος με τη Σόνυ και τα τελυταία χρόνια δεν άγγιζα συσκευή της (μόνο το z ultra είχα πάρει). Το x Compact είναι φοβερό τηλέφωνο, έρωτας!!!!!! :)
  3. Μιλώντας με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αυτό που μου έχει πει στέλεχος της είναι ότι το iphone είναι το πιο εύκολο τηλέφωνο για χακάρισμα και παρακολούθηση, ασχέτως αν όλοι νομίζουν ότι είναι τα ανδροειδή!
  4. σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ο λογος που θελω να το δοκιμασω ειναι επειδη εχω πεθυμησει σονυ, αλλα επειδη δεν βρισκω το λογο να παω στα πιο ακριβα τυπου "ΧΖ" ηθελα ενα τετοιο. Κατα τα αλλα, το G5 το πηρα προσωρινα, θα το κρατησω κανα μηνα και μετα ή θα το βαλω ντουλαπι για 2ο καθως αλλαζει η μπαταρια ή θα φυγει για να ξανα γυρισω σε s7 edge καθως ειναι το μονο που μου κανει συνολικα (αυτονομια, καμερα, αδιαβροχο).

    Το x compact αν ηταν αδιαβροχο θα το ειχα χτυπησει απο πιο νωρις αλλα η σονυ εκοψε πολλα σε αυτο το μικρο και δεν θεωρω οτι ειναι αντικαταστατης του Z5c. Απο την αλλη το Z5c που ειχα δεν με ενθουσιασε, και μου την εσπαγε η φωτεινοτητα που στο αυτοματο ηταν συνεχως πολυ χαμηλα οποτε επρεπε να παιζεις χειροκινητα συνεχως κατι που θεωρω απαραδεκτο, χωρια οτι συνολικα δεν ηταν κατι τρομερο.

    Κατα τα αλλα, για το X compact ειχα ακουσει εξαιρετικα λογια για καμερα και ειχα απορησει, και παρολο που δεν εχει 4Κ (πλεον γραφω αρκετα βιντεο σε τετοια αναλυση, ειδικα με την κορη μου), σκεφτομουν να το δοκιμασω. Τωρα καπως μπερδευτηκα, ισως το αφησω για αργοτερα, να δω αν τυχον βγαλει καποιο πιο πληρες μικρο ή πια οταν πεσει κι αλλο η τιμη του.

     

    Φίλε μου το κινητό είναι αστέρι! Πραγματικά έχω κολλήσει με αυτό το κινητό. Βίντεο εκπληκτικό, φωτογραφίες πολύ καλές, μπαταρία που δεν σε προβληματίζει, επιδόσεις ΆΨΟΓΕΣ! Μετά από χρόνια είναι το πρώτο κινητό που δεν θέλω να αλλάξω.

  5. Αγαπητοί "συμφορουμίτες" :lol: έστειλα mail στην info quest ρωτώντας αν και πότε θα φέρει κι άλλα μοντέλα στην ελλάδα εκτός του redmi note 3 και του redmi 3s. Η απάντηση που δέχτηκα είναι η εξής:

     

    "Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα της Xiaomi. Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

     

    Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας,

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τα επόμενα μοντέλα που θα φέρουμε στην Ελληνική αγορά."

  6. Πουθενά 4g, σε σημεία που άλλα κινητά Wind πιάνουν. Εννοείται πως το έχω επιλέξει (lte preffered) για να προλάβω την ερώτηση!

     

    Εγώ δεν έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα. Συνεχώς έχω 4g και Αθήνα και Πειραιά!

  7. Είναι το Redmi Note 3 Pro Special αλλιώς International Edition αυτό δηλ. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-editionl-3gb-32gb(όλα λέγονται Pro )

    Θήκες θα βρεις και εδώ https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170112052555&SearchText=note+3+pro++special+edition

    Πρόσεχε το μήκος να είναι 152,5 mm!!!

     

    Οκ. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση και τη βοήθεια!

×
×
  • Create New...