Jump to content

paris18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paris18

  • Ημ. Γέννησης 07/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

paris18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οκ φίλε μου Βασίλειε σε ευχαριστώ πολύ, sorry αν σε έπρηξα, άλλα είμαι τελείως άσχετος. καλό βράδυ σου εύχομαι!!
  2. δηλαδή, για να δω αν έχω καταλάβει. θα πάω στην εμπορική, θα βάλω στον λογαριασμό μου το ποσό που θέλω και μετά θα ζητήσω μεταφορά στον 27ψήφιο κωδικό που μου δείχνει στο paypal και είμαι οκ ή την είπα????
  3. και σε περίπτωση που δεν έχω πιστωτική κάρτα???? το μόνο που έχω είναι ένας λογαριασμός στην εμπορική τράπεζα, είναι όμως ασφαλές να τον δηλώσω????? και αν τον δηλώσω πως θα του τραβήξω χρήματα???? κατάθεση δεν γίνετε???
  4. Γεια σας, έχω φτιάξει ένα προφίλ στο paypal, όμως για να παραγγείλω κάτι που θέλω, πρέπει να βάλω χρήματα στο λογαριασμό, πράγμα που δεν ξέρω πως γίνεται. Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ, αν μου λέγατε πως. sorry αν το έχετε αναφέρει πιο πριν, αλλά δεν έχω την αντοχή να διαβάσω 120 σελίδες γιατί έκλεισα σήμερα 12ωρο στο συνεργείο. Σας ευχαριστώ!!!
  5. Άρα απ'ότι κατάλαβα, το spybot είναι καλύτερο από το ccleaner;;;
  6. Επειδή είμαι τελείως άσχετος, το spybot κάνει τη ίδια δουλειά με το ccleaner, ή την είπα???
  7. Όλες τα ίδια ακριβώς είναι. είχα μία περίοδο q και την είχα βάλει για το Internet, πήρα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου έστελναν ρυθμίσεις οι οποίες δεν δούλευαν στο κινητό που είχα (samsung sgh-i560v) τέσπα για να μην τα πολυλογώ με την q δεν κατάφερα να βάλω Internet. τώρα έχω cosmote και κάθε φορά που παίρνω στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, κάνουν πολύ ώρα να μου το σηκώσουν και σου μιλούν λες και είναι αγγαρεία. τώρα για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω και πολλά, αλλά αυτά μου αρκούν για να πεισθώ ότι όλες είναι τα ίδια!!
  8. βασικά να σου πω την αλήθεια, νόμιζα ότι ήταν μόνο οι πρώτες 4 σελίδες που σου έβγαζε στην αρχή ( δεν είχα δει την επιλογή εταιρίας). Αν και εννοούσα το κινέζικο x10 δεν πειράζει, θα βάλω του sonny ericsson το avatar μα το ίδιο είναι!!! ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!
  9. ok. Είσαι αρκετά πειστικός :D. Τελικά θα το αγοράσω, αλλά θα το πάρω με gps (http://www.e-mobilo.com/x10_gps.html) αφού δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή. Κατεβάζω και τους χάρτες του bill21 και ας ελπίσουμε να μην κάνω καμία γκάφα με τις διαγραφές και όλα αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες με την επιλογή αυτή και sorry που σε έχω πρήξει :P
  10. Το κινητο στην πρώτη ιστοσελίδα που μου έστειλες μου φαίνεται αρκετά καλό και νομίζω ότι έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που έστειλα πιο πριν, την άλλη ιστοσελίδα, δεν την εμπιστεύομαι γιατί δεν σου έχει καν την επιλογή για ευρώ, ούτε λέει τίποτα για εγγύηση. Τέσπα το πρώτο που μου έστειλες, μου αρέσει, ξέρεις όμως πάνω κάτω πόσο θα κάνει (τελική τιμή εννοώ) για να έρθει στην περιοχή μου? το λέω γιατί έχει δωρεάν μεταφορικά μόνο στο hongkong
  11. εσείς που ξέρετε τα πολλά, http://www.plus3.gr/product_info.php?products_id=200&gclid=CN-rhYrqrKgCFcoa4Qod1mc2HQ αυτό πώς σας φαίνεται??? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύονται τα greeklish σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.
  12. λέγοντας capacitive τι εννοείς?? μήπως ξέρεις κάποια ιστοσελίδα που μπορώ από εκεί να το παραγγείλω??
  13. Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο Forum οπότε αν έγραψα σε λάθος topic ζητώ συγνώμη. Λοιπόν, επειδή και εγώ ψάχνω ένα κινητό, είμαι τελείως άσχετος και δεν θέλω να την πάθω όπως ο hydrogen-factory, αν μπορείτε να με συμβουλέψετε........ψάχνω ένα σχετικά φθηνό (όχι πάνω από 200€) με 1) tv 2) μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον 2,8'') 3) ελληνικά 4) να παίζει mp3,mp4 κλπ 5) όταν έχει ήλιο, να μπορώ να βλέπω την οθόνη (αυτό το λέω γιατί είχα ένα samsung sgh-i560 στο οποίο δεν έβλεπες τίποτα όταν είχε ήλιο) 6) Bluetooth 7) wifi και για να μην τα πολυλογώ, ότι έχει ένα κανονικό κινητό, δεν έχω πρόβλημα. ελπίζω να μην σας ζάλισα!!! :P
×
×
  • Create New...