Jump to content

Billys_GT193

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Billys_GT193

  • Ημ. Γέννησης 24/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    E-Plus - Γερμανία

Billys_GT193's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα το παρακολουθησω ξανα στην επομενη φορτιση! Σημερα το πρωι εβαλα την τελευταια αναβαθμιση και πηγε στην 7. Τωρα μολις τσεκαρα και ειναι ενεργοποιημενη η γρηγορη φορτιση! Θα το δω παλι και επανερχομαι αυριο :)
  2. Καλησπερα παιδια νεος κατοχος του S7 Edge απο εχθες και μετα την πρωτη φορτιση και ξεφορτιση το εβαλα σημερα το πρωι να φορτισει απο το 15% και μετα απο 4,5 ωρες ειχε φτασει στο 75%. Το φορτισα με τον δικο του φορτιστη και μου φανηκε περιεργο γιατι ολοι μου λεγανε ποσο γρηγορα φορτιζει το κινητο. Οταν το εβγαλα και το ξαναβαλα στην πριζα μου εβγαλε απο μονο του γρηγορη φορτιση και σε ενα 15 λεπτο το τελειωσε κατευθειαν. Υπαρχει καποια ρυθμιση ή αν ειναι σχεδον αδεια η μπαταρια δεν την παει με γρηγορη φορτιση?
  3. Τωρα αμα σου πω οτι αυτο ητανε τελικα....:X:!: Ειχα το δικο μου το S4 και το ΤΑΒ 3 συνδεδεμενα απο χτες και επαιζαν... για αυτο και δεν το σκεφτηκα... μολις τα αποσυνδεσα και τα ξανασυνδεσα δεν επαιζαν και τελικα με το restart λυθηκε το θεμα... epic fail!
  4. Δοκιμασα και απο το KIES και παλι τιποτα εκανε κανονικα το την εγκατασταση και παλι δεν συνδεεται!
  5. Δυστηχως δεν δουλεψε... παλι κολαει στο ληψη διευθυνσης ip! Τωρα το κολλημα μου ειναι ποιο firmware πρεπει να κατεβασω... το κινητο ειναι COA αλλα τα CSC κτλ μου δειχνουν Bosnia Herzegovina... γιατι εγινε αυτο;!
  6. Οχι εβαλα να φορτισει λιγο για αρχη! Επαναφορα λες μεσα απο το κινητο ή απο download mode wipe & factory reset?
  7. Καλημερα! Εβγαλε χτες το βραδυ μεσω ΟΤΑ να κανει update στην 4.4.2 και φυσικα την εκανα! Μετα απο αυτο το κινητο δεν συνδεεται σε Wifi. Eψαξα να βρω λιγο την χωρα και μου το βγαζει (απο το KIES) COA δηλαδη Κροατια. Μπαινω στο samMobile και δεν μου βγαζει κανενα firmware Κροατιας αλλα ενα με ιδιο PDA & CSC μου δινει Bosnia and Herzegovina (BH Telecom) Τι να κανω; Κατεβαζω εκεινο; ειναι το σωστο;
  8. Δοκίμασα και αυτό που μου έδωσες και τίποτα. :( Βγάζει file corrupted. Στο s4 παίζει κανονικά εδώ τι κόλλημα έχει φάει? :worry:
  9. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους! Θα το δοκιμάσω με τον δικό του φορτιστή στην επόμενη φόρτιση κει βλέπω! Ένα άλλο ερώτημα είναι τι γίνεται με τα flash videos γιατί δεν τα παίζει παρόλο που έβαλα τον flash player που έχω και στο S4 κει στο Note 2 και εκεί δουλεύει κανονικότατα! Διάβασα κάποιες σελίδες πίσω ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα αλλά δεν τις διάβασα όλες :O:O
  10. Καλημερα! Aγορασα χτες το πρωι το εν λογω tablet (310 wifi) και θελω να κανω μια ερωτηση! Οταν το πηρα κλασσικα ηταν η μπαταρια στο 50%. Εκατσα να το σεταρω να κατεβασω το καινουργιο firmware και γενικα το ελιωσα λιγο για να τελειωσει η μπαταρια! Το εχω τωρα γυρω στις 4 ωρες και φορτιζει και δεν εχει φτασει ουτε στο 50% (48% για την ακριβεια) και ειναι και κλειστο! Η πρωτη φορτιση κραταει τοσο πολυ ή παιρνει τοσο πολυ γενικα το φορτισμα αν την τελειωσεις την μπαταρια; ΥΓ: Ο φορτιστης που το φορτιζω ειναι απο το S4 μου γιατι οπως ειδα ειναι ακριβως ο ιδιος!
  11. Καλησπερα! Εδω και καμια βδομαδα το κινητο κανει κατι παλαβα... τα widgets του "παγωνουν" εχω ενα π.χ. που δειχνει σταθμη της μπαταριας... η μπαταρια εκει μενει στο 80% και στο κινητο εχει φτασει στο 50% επισης εχω το 3G watchdog το οποιο και αυτο παγωνει μαζι και δειχνει τα δεδομενα την στιγμη που παγωσε οπως και ο φακος το shazam! Στρωνει με restart αλλα τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για να σταματησει;
  12. Και επιτελους καταφερα απο το Kies να περασω την 4.4.2!!!! :wacko::wacko::shifty:
  13. Στις πισω δοκιμασα 3 φορες σημερα δοκιμασα και στις μπροστα που ειναι οι 2 UBS 3.0 αλλα αργουσε παρα πολυ... θα το κατεβασω και θα το φλασαρω με Odin μου φαινεται απο την δουλεια!
  14. Aλλη θυρα δεν δοκιμασα μιας και το κινητο το αναγνωριζει ξεκιναει κανονικα η διαδικασια κατεβαζει και μολις μπει σε download mode το κινητο μετα απο λιγο σκαει... Το antivirus το εκλεισα τωρα μπας και... να δουμε 3η και φαρμακερη αυριο μετα!
×
×
  • Create New...