Jump to content

freespecial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About freespecial

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

freespecial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους..Τον σεπτέμβρη καλός εχώντων των πραγμάτων,ανεβαίνω Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη βουδαπέστη για σπουδές πάνω στο τομέα της ψυχολογίας..Μια γενική εικόνα για το τι θα συναντήσω εκεί,εχω λάβει και απο το φροντιστήριο που είναι υπεύθυνο για τις εγγραφές μας αλλα και απο κάποιους φίλους.Θα ήθελα να μάθω κάποια παραπάνω πράγματα,για το κόστος ζωής,γενικά για τη ζωή στη πόλη της Βουδαπέστης.Επίσης για το βαθμό δυσκολίας στο να αφομειώσει κάποιος έλληνας την αγγλική γλώσσα τόσο καλά ώστε να σπουδάσει πάνω σε αυτή.Θα προτιμούσα να γράψουν άτομα που σπούδαζαν ή σπουδάζουν εκεί, ή άτομα έστω που έχουνε ζήσει για λίγο εκεί.Ευχαριστώ!
  2. ρε παιδες αν δεν εχω internet στο κινητο αλλος τροπος να περασω εφαρμογες κτλ δν παιζει??με το καλωδιο απο το pc ας πουμε?και αν ναι που μπορω να βρω να κατεβασω??στο android market μου ζηταει λογαριασμο που να χρησιμοποιειται για το κινητο κ κατι τετοια κουλα...
  3. tyxerakias σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..οποτε ο μονος τροπος ειναι να μπω απο το κινητο?δεν παιζει να τα κατεβασω στο pc και να τα περασω με το καλωδιο?
  4. καλησπερα παιδια!πηρα χθες τη συσκευη και προσπαθω εδω και 2 ωρες να περασω καμια εφαρμογη απο το kies..το προβλημα ειναι οτι στην επιλογη συσκευων δεν υπαρχει πουθενα το i5800,κανω search και μου βγαζει 0 apps που μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια κλπ,και πως μπορω να τα περασω?
×
×
  • Create New...