Jump to content

addxton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About addxton

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

addxton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας, το τελευταιο καιρο η συσκευη μου εχει προβληματα ληψης του σηματος (vodafone). Η ενδειξη του σηματος πεφτει στα "ταρταρα" με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κληση ουτε να μου κανουν αλλα η ενδειξη του τηλεφωνου δειχνει οτι ειμαι εγγεγραμμενος στο δικτυο. Το αξιοπεριεργο ομως ειναι οτι δεν επανερχεται το σημα ποτε παρα μονο οταν κανω το κινητο restart. Οταν συμβαινει αυτο το Airplane mode δεν ανταποκρινεται καθολου και οταν προσπαθω να κανω κληση μερικες φορες κολαει στην οθονη κλησης και αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια. Η συσκευη ειναι τριων μηνων δεν ειναι ροοτ και δεν εχει περιεργα apps που θα μπορουσαν να εχουν ευθυνη για αυτην τη περιεργη συμπεριφορα. Αυτο το φαινομενο ειναι σπανιο ( μια δυο φορες την εβδομαδα) αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.
  2. Εγω που το ψαχνω τωρα σε διαφορα φορουμ δεν εχω βρει κατι ξεκαθαρο. Μια λυση που βρηκα ειναι να βαλω ενα χαρτακι στην θηκη της Sim ετσι ωστε να την πιεζει και να εχει καλυτερη επαφη με τους ακροδεκτες. Ωραια λυση για συσκευη 700 ευρο. Παντως ο τυπος που το εκανε λεει πως βρηκε την υγεια του. ΛΟΛ
  3. Ειμαι κατοχος του galaxy S4 I9505 εδω και τρεις μηνες. Το τελευταιο διαστημα το τηλεφωνο "γκρινιαζει" οτι δεν βρισκει την καρτα Sim σε ανυποπτες στιγμες και χρειαζεται να κανω reboot για να την ξαναδιαβασει. Το φαινομενο δεν ειναι καθημερινο αλλα εχει τυχει να μου το βγαλει και 3 φορες μεσα σε μια μερα. Η καρτα Sim ειναι καινουργια. Το γαλαξια το εχω κανει root και φοραει την Omega. Γνωριζει κανενας απο που μπορει να πηγαζει το θεματακι μου?
×
×
  • Create New...