Jump to content

argostrofos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by argostrofos

  1. Να ενημερώσω ότι με το Google Ξυπνητηρι δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει. Το μαμίσιο είναι οκ χτυπάει και με ξυπνάει. Μόλις αναβαθμίστηκα στην Ευρωπαϊκή 11 και είναι όλα οκ. Επίσης επειδή βλέπω εδώ κάτι για το τζαμακι κλπ. Εγώ το κόλλησα πριν από το σεταρισμα των δακτυλικών και δε ξερω αν παίζει ρόλο. ΠΑρόλα αυτά ίσα που αγγιζω το δακτυλικό και το παίρνει. Πρέπει νομίζω απλά να είσαι σταθερός (να μην κουνάς το δάχτυλο) και να έχει κάνει καλό αρχικό σετάρισμα δακτυλικού για να πιάνει όλες τις γωνίες. Τέλος ορισμένες φορές έχω την αίσθηση ότι μόλις πλησιάσω αρκετά το δάχτυλο η οθόνη αντιλαμβάνεται το πάτημα χωρίς να την έχω αγγίξει. Το έχω πάθει πολλές φορές και ή δεν έχω αισθηση αφής ή αντιλαμβάνεται το φορτίο μου στα ακροδάχτυλα.... δε ξέρω!:O
  2. Ναι φίλε, έχω δώσει τα πάντα από άδειες. Ίσως φταίει ότι ζητάω να ανοίξει το Youtube και να παίξει τραγούδι. Φυσικά έχω δώσει άδεια και στο youtube music. Σήμερα λοιπόν, είχα βάλει και το default του MIUI να χτυπήσει και χτύπησε.... αλλά μία ώρα νωρίτερα!!! Τελικά ξύπνησα, και έπαιζα με το κινητό, χωρίς πια να είναι σε αεροπλανάκι. Η ώρα του ξυπνητηριού πέρασε και παρόλο που το κινητό ήταν active δεν χτύπησε ποτέ!
  3. Χαιρετώ την παρέα! Εγώ πήρα ΟΤΑ εχθές το βράδυ την 10.3.15. Δυστυχώς το ξυπνητήρι της Google που χρησιμοποιώ δεν λειτουργεί ούτε και με αυτή. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατι τουλάχιστόν παλιότερα λειτουργούσε κανονικά τις περισσότερες φορές. Κάποιες φορές μάλιστα του έβαζα και με ανοιχτά τα δεδομένα (χωρίς εενεργοποιημένη την λειτουργία πτήσης) να παίξει ένα τραγούδι από την εφαρμογή μουσικής ...και το έπαιζε!!! Πλέον με λειτουργία πτήσης δεν ξυπνάει το ξυπνητήρι δεν δοκιμασα αν το έχω κανονικά με δίκτυο. Τώρα ξαναέβαλα ξυπνητήρι ενεργοποιημένο στην εφαρμογή ρολογιού του MIUI να δω αν αυτό επηρεάζει ή αν δουλεύει.Είναι σοβαρό bug και δε καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δλδ οκ αν το κλείνω δεν ανοίγει, αλλά και με ανοιχτό κινητο σε αεροπλανακι να μη δουλεύει?? Τι περιμένει να κάνει start-up!!!! :mad:
  4. Καλημέρα. Θα ήθελα να επισημάνω απλώς ότι παρόλο που δεν έχω ενδελεχώς μελετήσει αν οφείλεται σε Bug της εφαρμογής μπαταρίας, ή του wifi, όταν για οποιδήποτε λόγο ανοίξετε το wifi προσωρινά (όπως κάνω εγώ) και το κλείσετε μετά το session, το wifi συνεχίζει να δείχνει κατανάλωση μπαταρίας στο Battery application. Επειδή έχω μόνο stock battery app δε μπορώ να δώ αν κολλάει το app ή αν πράγματι μένει on. Η εύκολη λύση που είχα βρεί για να κλείσει ειναι ...restart! Τώρα ίσως να γίνεται και αλλιώς αλλά.... Αυτό το λέω για κάποιους που χωρίς GPS και WIFI βλέπουν την μπαταρία τους να τελειώνει πολύ γρήγορα. Να ελέγξετε αν το Wifi παραμένει ανοιχτό. Θέλω να πώ επίσης για αυτούς που ρωτάνε πιο να πάρουν κλπ. Εγώ είχα Nexus S και η διαφορά είναι προφανώς τεράστια. Μπορώ να κάνω τα πάντα έυκολα και σχετικά γρήγορα. Παρόλα αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ καθυστερήσεις στα ανοίγματα κάποιων εφαρμογών κυρίως αν είχατε και άλλες ανοιχτές, λόγω της RAM και της διαχείρησης που πρέπει να γίνει, όταν φυσικά το συγκρίνετε με κινητά που έχουν 2 GB RAM και πάνω. Για την κατηγορία του είναι απλά το κορυφαίο.:)
  5. Καλημέρα και καλό Σ/Κ. Απλα έχω εντυπωσιαστεί απο την μπαταρία του κινητού και ειδικα σε σχέση με οτι είχα διαβάσει και θέλω να ποσταρω την απόδειξη οτι για δικιά μου χρηση (όχι WiFi, δεδομένα παντα ανοιχτα) η διαρκεια ζωής της μπαταριας ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ.http://i61.tinypic.com/2urmr75.png Να σημείωση οτι το βράδυ που κοιμαμαι το βάζω flight mode, και οτι αυτή η φόρτιση που επισυναπτω ξεκίνησε απο το 90% γιατί βιαζομουν και δε το φόρτισα πληρως!!! Τα σημεία με μεγαλύτερη πτώση είναι σημεία ομιλίας. Το πιο σημαντικό είναι όλα τα WiFi options στο off καθώς και τα locations off. Background data τα έχω on.
  6. Επιπλέον τεστινγκ του γλυφιτζουριού. Η μπαταρία είναι πλέον σχεδόν σταθερή στις 2,5+ μέρες χωρίς location/GPS και WifI, και με 3G πάντα ανοιχτό. Το βράδυ που κοιμάμαι το αφήνω στο airplane mode. Το Google Now ειναι ΟΝ. Συνεπώς έχω κάρτες και "Ok Google" παντα ανοιχτά, το εχω βαλει να ακούει και από όλες τις οθόνες. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μου κόλησσε 3 φορές, συνήθως μετά την φόρτιση. Δηλαδή έβλεπα μαυρη οθόνη με το Google+ να αναγράφεται στην κορυφή και τα πατήματα δεν κανανε τιποτα στο κινητό. Οπότε απενεργοποίησα το Google+! Δηλαδή απλά έκανα sign out. Αν κάποιος το χρειάζεται ανοιχτό, ίσως θα πρέπει να περιμένει αναβάθμιση γιατί μου φαίνεται προβληματικό. Μετά το sign out το τηλέφωνο έχει καλή συμπεριφορά, πιο γρήγορη και καταναλώνει ακόμα λιγότερη μπαταρία. Τα background data τα έχω ανοιχτα πάντα! Κ'ατι που μου αρεσε και δεν έχει τύχη να το δω σε προηγούμενες εκδόσεις γιατί απλά κοιμάμαι.... είναι ότι αν ξυπνήσεις πριν το ξυπνητηρι, εχει notification για να μη χτυπησει αν θέλεις. Δε ξέρω αν υπήρχε εγώ παντως πρώτη φορά το είδα. Αυτά και καλή συνέχεια.
  7. Εντωμεταξύ έφαγα και το πρώτο σοβαρό κόλλημα στο κινητό. Ανοίγω την οθόνη και έχει κολλήσει στο Google+ με μαυρη οθόνη και χωρίς να ανταποκρίνεται κανένα πάτημα πάνω της. Δεν ήξερα τα κόλπα για boot menus και διπλά πατηματα και δε τα δοκίμασα. Αυτό που έκανα ήταν να το βάλω λίγο στο φορτιστή. 3 δευτερόλεπτα αφού το έβγαλα και αφού είχα χάσει κάθε ελπίδα, δούλεψε! Η μπαταρία μου ήταν στο 45%. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα φίλε. Πρέπει να μεταφέρεις το ήχο που θέλεις σε οποιοδήποτε φάκελο που να είναι στη μνήμη του τηλεφώνου. Αλλιώς δε το παίρνει. Μετά το επιλέγεις κανονικά όπως έκανες.
  8. Όπως τα είπε ο φίλος. Πιστέυω ότι αυτό ήταν η αιτία. Εμένα μου εμφανισε παλι wiFi κατανάλωση απο τη στιγμή που μετά το reboot του άνοιξα το wifi και μετά το έκλεισα. Αυτό για κάποιες ώρες έδειχνε κατανάλωση. Έπειτα σταμάτησε να καταναλώνει όμως. Τώρα που απενεργοποίησα τη δυνατότητα να ανοίγουν μόνα τους τα services το wifi, ελπίζω πως δε δω ξανά καταναλώσεις wifi χωρίς νατο εχω ανοίξει εγώ.
  9. Σ΄ευχαριστώ που το ανέφερες γιατί πράγματι είναι κάτι που μου έιχε κανει εντύπωση. Όντως είχα κατανάλωση WiFi ακόμα και με κλειστό το wifi!!! Το έιχα παρατηρήσει και είπα ότι είναι bug. Όμως σήμερα το πρωί είχε εξαφανιστεί πλέον κάθε τέτοια κατανάλωση! Αυτή τη στιγμή που σου γράφω κάνω επανεκκίνηση για να τσεκάρω. Σε λίγες ώρες θα ποστάρω τα αποτελέσματα αν ξαναδώ wifi! πάντως 1 μέρες τώρα αφόρτιστο δεν κατέγρψε κατανάλωση wifi. Οι μόνες καταναλώσεις που βλέπω είναι Cellular network, scren on, awake. Το wifi το γραφει αλλά είναι χωρίς καθόλου γραμμούλες ή full που ήταν πριν.:ninja:
  10. Χαιρετω την παρέα. Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος καινουργιου Moto G. Ηρθε με 5.0.2 πάνω και δεν αντιμετώπισα κανένα από τα προβλήματα που περιγράφτηκαν στο φορουμ. Συνεπώς όσοι σας λένε να κάνετε εργοστασιακές ρυθμίσεις έχουν μάλλον δίκιο. Όσο για την μπαταρία, το μόνο που κοίταξα ήταν η καταναλωση WiFi, 3G και GPS. Εγώ έχω google services on, καθώς και Motorola OTA. Τρέχουν μονίμως απο πίσω What's up της Cosmote, MotoCare, Google play services (2), Google App, Google Play music, Google Keyboard, Gesture search kai o qualcomm. 'Εχω ελεύθερα 356ΜΒ, και 267ΜΒ στο system συν 275ΜΒ τα apps. Δε μιλάω όλη μέρα, δε παίζω με το κινητό όλη μέρα, δεν εχω facebook. Με αυτή τη χρήση μόνο με 3G πάντα ανοιχτό και 1 SIM μεσα, έχω 3-4 μέρες μπαταρία. Άν ανοίξω wiFi πέφτει στην 1,5 μέρα και φαντάζομαι αν βάλω και 2η Sim θα πέσει κι άλλο. Τέλος άν βάλω GPS όπως ζητάει η google (και το Μοτο) για το location πέφτω σε λιγότερο από 15 ώρες stand-by!! Συνεπώς wifi always on σας ξεζουμίζει, και GPS always on σας το κάνει άχρηστο! Μη δίνετε άδεια στην google να τρέχει συνέχεια το GPS, για να σας δίνει γεωγραφικές πληροφορίες. Εκτός και αν το χρειάζεστε,οπότε μάλλον λάθος κινητό πήρατε γιατί δε κρατάει η μπαταρία. Να κάνω μια επισήμανση που έχω παρατηρήσει σε όλα τα κινητά που έιχα τα τελευταία χρόνια. ΑΝ ΔΕΝ εχετε καλο σήμα, και κυρίως data σημα, το τηλέφωνο καταναλώνει ΠΟΛΥ περισσότερη μπαταρία γιατί προσπαθεί συνέχεια να βρεί σήμα. Πιστεύω ότι ισχύει και για το WiFi. Αυτά και απολαύστε το κινητό σας όσο κρατάει!
×
×
  • Create New...