Jump to content

JackRyan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JackRyan

  1. Ναι ! Συμβαίνει και σε μένα με την αριστερή ρύθμιση ! BUG !!!
  2. Αλήθεια παιδιά, αυτή η υπηρεσια του online update service που έχει στο μενού του, λειτουργεί ή όχι ακόμα? Αν και αμφιβάλλω για το αν υπάρχει ακόμα νέο update, μου βγάζει communication interrupted. Σε εσάς το κάνει αυτό?:confused:
  3. Ολα είναι ΟΚ με την αναβάθμιση...Μην φοβάσαι !
  4. sorry για αυτό ! http://www.mobilefun.co.uk Με πιστωτική κάρτα! Εχω παραγγείλει πολλές φορές, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα και έχουν καλύτερες τιμές απο το expansys σε πολλά είδη.
  5. Πήγαινε στο http://www.mobilefun.co.uk...σε 2-3 μέρες έρχεται ταχυδρομικώς....
  6. Εχεις απόλυτο δίκιο, ΑΛΛΑ : Πήγα να το κάνω σε ΝΟΚΙΑ club, μου είπαν οτι ΔΕΝ εχουν κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο θέμα-περιμένουν μέσα Μαρτίου κάτι νεότερο-και δυστυχώς θα πρέπει να πάω στη Συγγρού οταν έρθει, επειδή δεν έχουν τον συγκεκριμένο αντάπτορα !!!! Αυτά μου τα είπαν απο το μαγαζί της Σόλωνος και του Γαλατσίου πριν απο 10 μέρες...πραγματικά αναγκάστηκα να το κάνω επειδή δεν μπορούσα να κάνω φωνητική κλήση στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας...επέλεγε μόνο του 3G δίκτυο....
  7. Παιδιά απλώς για ενημέρωση : To 9βολτο έφερε αναβάθμιση για το 6630 που επιτρέπει την επιλογή GSM ή 3G λύνοντας ετσι το θέμα της ανεπαρκέστατης κάλυψης του 3G δικτύου, τουλάχιστον για την Voda που χρησιμοποιώ. Δουλεύει μια χαρά και χωρίς κολλήματα. :)
×
×
  • Create New...