Jump to content

arkroan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arkroan

  1. arkroan

    Cubot H1

    Γνωριζει καποιος τι καινουργιο εχει η R16? Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανει Update γιατι εχω Root και TWRP και δεν θελω να τα χασω. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια για το τι διαφορές εχει η R16 απο την R15. Σε καποια Ρώσσικα και Γερμανικά φορουμ αναφέρεται οτι δεν εχει και κάτι καινούργιο απο οσο μπορω να καταλαβω με το google translate
  2. arkroan

    Cubot H1

    Καλημέρα, μπορεί παρακαλώ κάποιος να μας ενημερώσει για την καινούργια έκδοση R16? Εψαξα και δεν μπορω να βρώ πληροφορίες. Τι καινούργιο έχει? Ειναι Rooted? Εχει TWRP? Ποια bugfixes διαθετει? Χανεται το Root στην εγκατάσταση? Χανεται το TWRP (εαν καποιος εχει)? Προσωπικά δέν έχω εγκαταστήσει την νεα έκδοση καθώς θέλω να είμαι σίγουρος οτι μπορώ να έχω root πρωτίστως και μετά να μπορώ να εγκαταστήσω TWRP.
  3. Να πουμε και για κανα μικρο νησακι????? Γιατι με τις πολεις καπου θα βρεις σημα ενω με μια κεραια να εξυπηρετει ενα νησι ειναι λιγο δυσκολο. Στην Αλοννησο, λογου χαρη, το σημα της Voda ειναι απο ελαχιστο εως ανυπαρκτο.(Θα μου πειτε οτι λογω της μορφολογιας του εδαφους μπορει να προκυπτει τετοιο ζητημα..). Το θεμα ειναι οτι η Cosmote εχει πολυ καλη καλυψη στο νησι και μαλιστα σε σημεια στα οποια δεν θα περιμενα να εχει.
  4. Απο οσο ξερω για να συνδεθει ενα κινητο στο ιντερνετ θα χρειαστει να εχει ενεργοποιημενη την καταλληλη υπηρεσια (wap μεσω gprs , internet μεσω gprs, mms μεσω gprs, κλπ κλπ). Αν εσυ εχεις ενεργοποιησει την wap προσβαση μεσω gprs , δεν μπορεις να συνδεθεις στο ιντερνετ. Αν εχεις ενεργοποιημενο το ιντερνετ μεσω gprs , δεν μπορεις να δεις σελιδες wap. Τα καρτοκινητα εχουν μονο προσβαση στο wap και οχι στο internet.Αντιστοιχα vmcc prepay εχει μονο προσβαση στο Internet και οχι στο wap. Αν υποθεσουμε οτι εχεις κινητο το οποιο εχει μονο wap browser θα εχεις μονο σε wap υπηρεσια προσβαση.(αν εχεις την sim της vmcc prepay δεν εχεις πουθενα προσβαση εκτος ισως απο email client). Παντως αν εχεις κινητο που εχει html browser μπορεις να συνδεθεις και να δεις σελιδες html σελιδες με την sim της vmcc prepay.
×
×
  • Create New...