Jump to content

nataki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nataki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nataki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nataki

    Alcatel OT-991

    Καλησπέρα. Εχω το μοντελο που γραφω και στον τιτλο. Θελω να του αλλαξω ηχο ειδοποιησης sms. βάζω το ringtone που θελω στη λιστα και το επιλέγω και ενώ μου δείχνει οτι εχει επιλεχθει κανονικα,παιζει το προκαθορισμενο.Σα να μην ακουει την εντολη μου :(
  2. και τι θα κανω?
  3. δωστες μου εσυ και παιρνω εγω το ρισκο θα μου τις στειλεις; Μπαινω συνεχεια και κοιταω μηνυμα σου
  4. δε λειτουργούν :(:(:(:(:( Καποια αλλη βοηθεια? στο 4shared μηπως; Και κατι αλλο.. Η προσοψη του v3 μπαινει σε v3i ?
  5. το εκανα!!!!!!!!! ΝΑΙ τα καταφερα!!!!!!! :D:D:D:D:D Να σαι καλα eastwood! Μηπως μπορεις να μου βρεις skins και γραμματοσειρες?????
  6. Σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου. Κατέβασα το RSD Lite αλλά δε ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω. Μου λες; Επίσης , μπορώ να αλλαξω γραμματοσειρές και να βρω καινούργια skin?
  7. Αχ παιδιά θα με σώσετε ειλικρινά. ΤΟ e-mail mou Ομάδα Διαχείρισης : Μη δίνεις δημόσια το email σου, θα γεμίσεις spam τα εισερχόμενα σου.
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΣΤΟ pC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.. ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ e-bay ΓΙΑ 4Η(!!) ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ v3i ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ site ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ(?) ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ.. moddymymoto, moto.info ktl ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ.. ΚΑΝΕΝΑ software ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.
×
×
  • Create New...