Jump to content

ankougen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ankougen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ankougen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, όντως δούλεψε με το problems του titanium και όντως είναι απίστευτο το πόσο απαρατήρητο περνάει το problems. Όταν το διάβασα είπα πιο κουμπί λένε..., δεν έχει τίποτα τέτοιο. Μόλις το άνοιξα, voila ... ήταν εκεί.!!! Μήπως το κουμπί είναι invisible και μόλις γράψεις σε forum γίνεται visible!!!:lol::lol::p:blink: Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Θα επιστρέψω σύντομα με νέες απορίες μια που είμαι newby στο θέμα change rom etc...!!!
  2. Δεν είναι ότι θέλω ντε και καλά να βάλω το titanium , αλλά όταν κολλάω κάπου, θέλω να το ξεπερνάω. Δεν μ'αρέσει να δοκιμάζω εναλλακτικούς τρόπους διαφυγής. Το θέμα είναι γιατί μου βγάζει αυτά τα μηνύματα και τι πρέπει να κάνω. :wacko::wacko::blink::blink::wacko::wacko:
  3. οκ, αλλά αν θέλω να βάλω το titanium τι πρέπει να κάνω;
  4. emperor σ'ευχαριστώ! δούλεψε με το htc sync. τους drivers τους είχα βάλει. Να 'σαι καλά. Κάτι ακόμα, τώρα που είναι rooted προσπαθώ να βάλω το titanium backup. αφού εγκατασταθεί, μου βγάζει σφάλμα, " η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει. παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η rom σας είναι rooted και περιλαμβάνει busybox και προσπαθείστε ξανά" στο ninja icon (su) εμφανίζει κανονικά την εφαρμογή. κατέβασα το root check κ μου λέει ότι το τηλέφωνο είναι rooted. επόμενο βήμα να κατεβάσω το busybox, χωρίς να ξέρω τι είναι, αλλά αφού το ζητάει το titanium... Προσπαθώ να κάνω install το busybox 1.18.4 στο system/xbin και FAILED : because your devise is not nand unlocked or we were unable to remount. Πολύ μεγάλη ιστορία για να βάλω το titanium backup. Τι να κάνω;
  5. Χρησιμοποιώ την έκδοση 3.32. Το θέμα είναι ότι τα windows βλέπουν σαν άγνωστη συσκευή το desire. ADB? Τι πρέπει να κάνω; http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19194&stc=1&d=1300822635
  6. Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα προσπαθώντας να κάνω το htc desire μου root. παιδεύομαι αρκετές ώρες και έχω διαβάσει κάθε forum στο θέμα μου αλλά δεν βρίσκω λύση. στον οδηγό που έχετε βάλει : https://docs.google.com/document/d/1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A/edit?authkey=CLrsw6oK&hl=en&pli=1# είμαι στο τελευταίο βήμα και ενώ περιμένω, δεν βρίσκει το κινητό μου το revolved διάβασα και άλλα forum και νομίζω ότι το πρόβλημά έγκειται στο γεγονός ότι στην διαχείριση συσκευών εμφανίζει το κινητό σαν "άλλες συσκευές->ADB" Αυτό το εμφανίζει και ενώ έχω κάνει το HBOOT. Τι πιστεύετε ότι φταίει; :worry:
×
×
  • Create New...