Jump to content

SteliosS9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SteliosS9

  1. Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα? Έτσι υπέθεσα.. Ασε που όταν έβαζα ένα πρόγραμμα μου έλεγε ότι δεν έχω κάνει partition την κάρτα.. (Έχω βάλει μια 8 giga) Πάντως ένα πρόγραμμα, το eFile, γραφει sd card μεσα.. Help !!
  2. Παιδιά έκανα αναβάθμιση, αλλα μια εφαρμογή (navigator) έμεινε στην κάρτα sim και δεν μπορώ να κάνω πάλι install η κάτι άλλο.. Κατέβασα μερικά προγραμματάκια, και παρόλο που βλέπω την εφαρμογή μέσα στην sim, δεν μπορώ να κάνω install η κάτι άλλο για να γίνει πάλι χρήσιμη.. Ξέρει κάποιος λύση?
  3. αρχίσαμε τα κωλύματα από την αρχή.. το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να έχουμε εγκαταστήσει το xrecovery. πήγα στο androit να το κατεβάσω (με αγορά έγραφε) αλλα δεν μου έβλεπε την συσκευή...
  4. Μάλιστα.. ok. οποτε το κοιτάω.. Ευχαριστώ και πάλι..
  5. Χίλια ευχαριστώ Αντώνη αλλα μου φαίνεται τόσο περίπλοκο αυτό που είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πατάτα.. Μάλλον θα περιμένω κάποιο απλό πρόγραμμα αν σκάσει μύτη, η το 2.2 να τελειώνουν τα βάσανα..
  6. 2.1 έχω. έχει βγει 2.2 για τα δικά μας? η αν υπάρχει εφαρμογή για το 2.1..
  7. Η έκδοση που έχω είναι 2.1 φιλε.. (μπορώ να το κάνω μονος μου 2.2 ? ) Αντώνη τώρα κοιτάω το δικό σου..
  8. μόλις μου έγραψε ότι <<αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με την συσκευή σας>>.. έχουμε κάτι αντίστοιχο για το x8?
  9. Ευχαριστώ πολύ φιλε!!
  10. Παιδιά καλησπέρα. Συγγνώμη που θα ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί. μετά από μερικές μικρές εφαρμογές που κατεβάζω, μου λέει ότι υπάρχει λίγος χώρος με αποτέλεσμα να είμαι συνεχεια στο σβήσιμο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? (experia x8 πριν από κάνα μηνα) Ευχαριστώ πολύ..
×
×
  • Create New...