Jump to content

Stratilaths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stratilaths

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Stratilaths's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια, κ συγχαρητηρια στο τεχνικο team!μια ερωτηση, δουλεψε σε κανεναν το new wallpaper απο το update zip?ή κανω κατι λαθος εγω??τα φωτα σας παρακαλω!
  2. Σωστος ο φιλος!!!καλοοοο....
  3. ποιο ροοτ εξπλορερ εχεις?βαλε το τελευταιο.. αν δεν γινει δοκιμασε να εισαι απο την αρχη r/o να σου πει οτι δεν γινεται κ μετα να πατησεις την αλλαγη..αν δεν γινεται κ ετσι καποιο λαθος κανεις με τους φακελους..
  4. R/O = READ ONLY , εκει που λεει mounted as πρεπει να βαλεις να λεει r/w..κ μετα μην σε νοιαζει καθολου κανε την δουλεια κανονικα.. υγ: αν ξαναλλαζει απλα εσυ να το κανει τα γκρι γραμματα, κ οχι το κουτι να ειναι σε ρυθμιση R/W..Νομιζω αυτο θες εκτος αν δεν καταλαβα καλα..
  5. πιστευω πως ναι..αν θες μιαλμε στο msn..
  6. ε αστο απο την διαδρομη ρε:cool: (πρεπει να ειναι R/W)
  7. Παιδια, κυριλε κ αστροναυτη σας ευχαριστω πολυ για τον οδηγο..μας εχετε φτιαξει πολυ αγρια..!ετοιμο το JIT.. MFLOPS: 7.973 TIME: 10.51 sec ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!
  8. Παιδια τι κανετε?να ρωτησω κατι, τον φακελο bin απο οπου πρεπει να παρω τα αρχεια δεν τον βρισκω(τον bin που θα γινει η επικολληση τον βρισκω)..ειμαι με ροοτ εξπλορερ αλλα τιποτα..μονο sbin..καμια ιδεα?επισης ολοι πρεπει να κανουμε οτι εκανε το παιδι?¨δλδ αλλαγη σε R/W?
×
×
  • Create New...