Jump to content

arkaki4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arkaki4

  • Ημ. Γέννησης 16/12/1981

arkaki4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμενα μετα το Hard Reset εστρωσε μονο του και παιζει και τα mp3 ως ηχο κλησης , μονο στα μηνυματα εχω default ηχο..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΩ΅.
  2. Εκανα HARD Reset kai esthsa ola ta programmata apo thn arxh οι ηχοι κομπλε και περασα το Destinator 6 apla εσωσα τους κυριους φακελους καπου αλλου και πριν το ανοιξω για πρωτη φορα εκανα αντικατασταση αρχειων και ολα μια χαρα... ΜΟνο το Weather Panel δεν μπορω να περασω ενω το εχω κανει Install δεν βγαινει πουθενα any suggestions??
  3. δεν εχω κανει ακομα το UPGRADE εγω εχω το PN basikotero δεν παιζει τον ηχου που του οριζω αλλα οτι θελει αυτο..1 ηχο default windows..αλλα μου το κανει μονο στις επαφες που εχω αποθηκευμενες..
  4. το TOM TOM to apegkatesthsa peirazei? Κατεβασα ενα uPdate το 3.0.4 να το κανω install? Δεν θα χασω αδεια χρησης απο το NAvigator, Ερωτηση βασικη το πηρα απο φιλο μοθ και ολα ειναι στο ονομα του πως τα αλλαζω??
  5. Ok θα το κανω και θα σου πω.. Επισης χθες ο Navigator ελεγε διαρκως ασθενες σημα--- εβρισκε τους δορυφορους και στα καπακια τους εχανε,μετα εστρωσε ,ειχε κανεις αλλος χθες προβλημα..? Επισης ενω εχω μικρα(στα μυνηματα) στα ελληνικα μου βγαζει κεφαλαια και ο ορθογραφικος ελεγχος ειναι στα αγγλικα..ANY HELP??
  6. Με το Ringo ειχα απαντηση τεσπα τωρα καμια φορα δεν βγαζει ηχο κλησεις οταν με περνουν και πρεπει να κανω την διαδικασια απο το Ringo απο την αρχη..Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει απο το κανονικο προγραμμα των WINDOWS ,επισης τωρα σταματησε να εχει και δονηση τα νευρα μου Ζaharaki να που συναντιομαστε και εδω ο FAΖERNICK ειμαι ...χεχεχεχ:D :D :D
  7. Καρχας ευχαριστω για τις απαντησεις ... Βρηκα την λυση πηγα Storage Device -> 25777 -> kai autorun και εγιναν ολα οπως πριν..επισης αλα=λξα και τος χαρτες στα ελληνικα.. Το Ringo πως το φτιαχνω να λειτουργει και το STOP για παταω το PLAY και παραμενει PLAY
  8. ΝΑ σας πω οτι εχω τον Destinator που ειχε default to Πλαισιο
  9. Καλημερα και απο μενα ειμαι και γω κατοχος πλεον του HTC ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ:D :D :D 2 ερωτησουλες μονο,εβαλα το Ringo 1,2 αλλα οταν παιζει τον ηχο ,για να τον διαλεξω, δεν μπορω να κανω Stop,υπαρχει αλλη εκδοση που να λειτουργει σωστα(link αν εχετε παρακαλω να το κατεβασω) 2ον και ποιο σημαντικο απο χθες οταν ανοιγω τον Destinator Μου βγαζει το ακολουθο μην 'about' image file not found και εκει που ειναι το START γραφει PowerStatusWnd κολλαει και πρεπει να επανεκκινησω το HTC ..meχρι και χθες δεν ειχα προβλημα.Αν το κανω απεγκατασταση και το εγκαταστησω απο το cd θα χασω μια αδεια εγκαταστασης?? Ευχαριστω ...
×
×
  • Create New...